Benim de bir derdim var :(

zerenteacher

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
1.382
4.759
333
İzmir
Yaklaşık 3 yıl süren deli gibi aşık olduğum bir beraberliğim vardı ama maalesef mutlu son olmadı.O şuan başka biriyle evlendi ve benim de karşıma çok düzgün ve iyi niyetli bir insan çıktı.Ama hep aklıma eski sevgilim geliyor ve gözyaşlarıma engel olamıyorum.Hiç sevemeyecekmişim ve birlikte olamayacakmışım gibi geliyor.Sizce nasıl davranmalıyım?

2 ayda başkasıyla evlendşğine göre sizleyken de evleneceği bayanla birlikteymiş canım boşver onu artık önüne bak şimdiki sevgiline aşık değilsin ondan diğerini unutamıyorsun bence.

2 ayda başkasıyla evlendşğine göre sizleyken de evleneceği bayanla birlikteymiş canım boşver onu artık önüne bak şimdiki sevgiline aşık değilsin ondan diğerini unutamıyorsun bence.

Türk olmadığı için evlenmemiz mümkün değildi zaten , evlenemeyeceğimizi bile bile 3 sene geçirdik..En sonunda da o da aile baskısına dayanamadı ve evlendi..

Ama merak ettiğim zamanla geçecek mi? Şimdi tanıştığım insan her şartta çok iyi bir insan..Düzgün , efendi, maddi durumu falan çok çok iyi..Ama ya hiç alışamazsam diye korkuyorum ve en kötüsü de diğeriyle aynı okulda çalışıyoruz ve ben en erken seneye tayin isteyebilecegim o okuldan

Evlenemeyeceğinizi bile bile neden 3 yılınızı mahfettiniz?
Bunu bile bile devam ettiğine göre hazırlıklı olmalısın canım.
Kaç yaşındasın?O evlendi diye evlenmek zorunda değilsin.Eğer karşındakine karşı duygularından eminsen evlen tabi.
Ama onu unutamicam diye kendine eziyet etme,daha 2 ay olmuş ve o evlenmiş.
Şimdilik zamana bırak.
Ama bu duygu karmaşasında evliliğe karar vermek pek sağlıklı olmayabilir.

ailen mi karşı çıktı canım ? şimdi acı çekmen normal çünkü henüz 2 aylık ayrıyken evlenmiş ama geçer zamana bırak ,şimdiki ilişkinede zaman tanı belki zamanla seviceksin alışcaksın ona bazen küt diye aşık oluyoruz bazen yavaş yavaş değişebiliyor durumlar anlayacağın .dediğim gibi zamana bırak eğer ısınamazsan ayrılırsın farklı biri çıkar karşına illa evleniceğim diye şartlama kendini yanlış bir evlilik yaparsın allah korusun .

aşk işte vazgeçemedim bir türlü , 28 yaşındayım ama bende bir düzenim olsun istiyorum artık...

bak güzelim.bende 30 yaşındayım.bende 27-28 yaşındayken çıktığım çocuğu çok seviyordum.neyse öyle oldu böyle oldu ayrıldık.sonra hayatıma kimseyi sokmadım.hoşuma giden ve birilerini arayan biri vardı kuzenimin arkadaşı.forumda da çok kulağını çınlattım kendisinin ama olan eden yok.ondaki adresim de farklı birde bana ulaşamaz.istemiyorum çünkü,şimdi onla konuşmak.neden mi.çünkü,sağlıklı bir ilişki olmayacak.onun aklında başka biri var hala.onla ilgili duygularından iyice sıyrılması gerek diye düşünüyorum.benide mutlu edemez.aynı şekilde sende öyle olacaksın.daha 2 ay olmuşdaha 2 ay olduğunda ayrılıktan sonra '' aaaa ayrıldık di mi ya biz '' modunda oluyorum.şu anda siz liman arıyorsunuz.acı çekmek istemiyorsunuz.kimse istemez.28 yaşta artık bilimsel olarak hormonların bu yönde çalıştığı bir yaş.inanın bende bebk fotoğraflarına bakarken içim sızlıyor.gelinlik modellerine ve düğünlere bakarkende ki ilerde işim olacak Allah ın izniyle.işe başlıyana kadar birini bulurum inşallah. bu yeni bahsettiğin kişi belkide senin hayatının aşkıdır.belkide yapacağın en büyük hata.bence görücü usulunde nasıl görüşülüyorsa öyle bu çocukla görüş.açıkçası ona bir şans verebileceğini düşünüyorum.hem bu sayede anlaşıp anlaşamayacağınızıda görürsün,hem onu aldatıyor gibi hissetmiyeceksin,hemde onu üzme endişesinden kurtulacaksın.inan bunu canın yansın diye yazmıyorum ya da dile kolay olduğundan değil.bu kadar çabuk nasıl evleniliyor peki .aile baskısı olsa bile 2 ay önce senle şimdi bu kızla evli.bir sene olsa senden umudunu kesmiş bundan dolayı o da yeni bir yol çizmiş derdim.tamam senle evlenmese bile illa başkasıyla evlenmek zorunda mıydı.aile baskısı yüzünden diyorsun ama kendine bir hayat kurabilirdi.bikaç arkadaşıyla ayrı eve çıkabilirdi ve onlarla bir süre idare edbilirdi.seni umutlandırmak gibde olmasın ama eğer kader sizi bir araya getirmek isterse getirir.kimsenin boşanmasını istemem ama boşanabilirler vs vs.ayy hiç olur mu deme olur.mesala benim okulda bir sevgilim vardı.olmadı ayrıldık.o zaman günün birinde face çıkacakta o beni oradan bulacakta ve sorunlarımızı çözeceğiz denirse ahh keşke derdim.ama öyle oldu.tabii arkadaşım ama belki sziin öyle olmaz.yalnız tabii her şey bir ihtimal bence önce kendini toparlamaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…