benim de bir prensesim olacak.

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
merhaba hanımlar kasım ayında inşallah doğum yapacağım bugün cinsiyetini öğrendik Rabbim bir kız bebeği gönderiyor yuvamıza. Çok mutluyum. her ne kadar eşimin erkek beklentisi olsa da bu sefer benim istediğim oldu. 2 tane doktora gittik 2 side kız dedi herhangi bir sorunda gözlenmedi inşallah herşey yolunda gider. İnşallah Rabbim herkese hayırlı evlatlar veriri olmayanların yüzünü güldürür sağlık sorunu olanların derdine derman olur. bu çok farklı bir duygu...:52::52::52::52::52::52:

merhaba hanımlar kasım ayında inşallah doğum yapacağım bugün cinsiyetini öğrendik Rabbim bir kız bebeği gönderiyor yuvamıza. Çok mutluyum. her ne kadar eşimin erkek beklentisi olsa da bu sefer benim istediğim oldu. 2 tane doktora gittik 2 side kız dedi herhangi bir sorunda gözlenmedi inşallah herşey yolunda gider. İnşallah Rabbim herkese hayırlı evlatlar veriri olmayanların yüzünü güldürür sağlık sorunu olanların derdine derman olur. bu çok farklı bir duygu...:52::52::52::52::52::52:

Inşallah bizde ögreniriz. Tebrikler. Allah herşeyin hayırlısını versin.. :)

benimde minik bir prensesim olacak, eşimde bende çok istiyoduk çok şükür rabbim gönlümüze göre verdi inşallah sağlıkla dünyaya gelir miniğim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrik ederim,Allah kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallah :)

benimde minik bir prensesim olacak, eşimde bende çok istiyoduk çok şükür rabbim gönlümüze göre verdi inşallah sağlıkla dünyaya gelir miniğim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kib merhaba canım? Nasılsın?
Çok sevindim :16: Prensesin evinize neşe huzur getirsin inşallah

Tebrik ederim,Allah kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallah :)

Kib merhaba canım? Nasılsın?
Çok sevindim :16: Prensesin evinize neşe huzur getirsin inşallah

bitterim teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim sen nasılsın??
:16::16::16: darısı başına inşallah bol bol dua ediyorum szilere yoksa var mı bişeler uzun zamandır görüşemiyoruz ??

bitterim teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim sen nasılsın??
:16::16::16: darısı başına inşallah bol bol dua ediyorum szilere yoksa var mı bişeler uzun zamandır görüşemiyoruz ??

Ben de iyiyim şükürler olsun :)
Saol canım allah razı olsun.Bende bişi yok.Bir ay klomen kullandım,büyümediler.Ben de iş değiştirdiğim için akışına bırakmaya karar verdim.Bakalım kısmetimizde varsa olur inşallah :)

hayırlı olsun .sağlıkla kucağına alırsın inş.
bizimkide hafta içinde netleşecek ben kız istiyorum ama en önemlisi sağlıklı olması :)

Back
X