• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de bir sorum olacak!

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
İETT seferleriyle ilgili; (örneğin; bilirsiniz halk otobüsleri tıklım tıkış)
yeni bir sefer koymalarını istemek ya da herhangi bir şikayetimizi yöneltmek için ilk olarak ne yapılmalıdır? Uygulanacak yöntem bireysel mi olmalı?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Belediyeye başvurmalısın araç plakası alarak fikrimce ben olsam öyle yaparım zaten yönlendiriyoe belediye

Teşekkür ederim ama ben hem sefer sayısının hem de araç sayısının arttırılmasını istiyorum mesela. Bu durumda ne yapmalıyım?

Çok zor bence bu artı araç talebi artı maaş talebi oluyor hiç sanmıyorum ilgilenceklerini . Evet evt derler geçerler....

İETT seferleriyle ilgili; (örneğin; bilirsiniz halk otobüsleri tıklım tıkış)
yeni bir sefer koymalarını istemek ya da herhangi bir şikayetimizi yöneltmek için ilk olarak ne yapılmalıdır? Uygulanacak yöntem bireysel mi olmalı?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Oda bişey mi bulunduğum semtteki minibüs durağındanda ben hiç ayakta yolcu olmadan kalkan minibüs görmedim genelde tıklım - tıkış olana kadar beklenir sonra yola çıkılır topu topu yolda bekleyen bi kaç kişiyi diğerlerinin üstüne tepecek kadar yer kalır ki oda yolda bekleyenlere ayıp olmasın diye...
Şayet ki bir çözüm bulursanız söyleyin bizde deneyelim.
Öyle bir kişinin dilekçesi veya bir kaç kişinin dilekçesi ile de olacak işler değil görmezden gelinir yada sümen altı olur bu tarz istekler.

Ama suç şöfördemi? Araç sahibindemi?
Bence değil durakta aracın dolu olduğunu göre göre 5 dk. daha beklemek istemeyen yolcuda...

Back
X