benim de bir sorum var :)

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
merhaba kızlar. 23 haftalık hamileyim ve bir düşükten sonra ilk gebeliğim.
6 kilo aldım şuana kadar ve karnımın biraz büyümesi dışında bir değişme olmadı, bu aydan sonra olacak sanırım.
soruma gelince:
üst bedende sorunum yok, yani zaten bol olan göğüsten robalı tunik gibi giysilerim vardı ve yeni de bikaç hamile tuniği aldım giyiyorum ancak alt bedende sorun yaşıyorum hiç birşeyle rahat edemiyorum.

normalde alt bedenimde 38 giyiyordum şuan yine 38 giyebiliyorum ancak bikaç hafta öncesine kadar eskiden giydiğim pantolonları ve kaprileri üstüme uzun tunik giydiğim için önünü kapatmadan giyebiliyordum ve uzun giyince de sorun oluşturmuyordu.
bu aralar eski kapriler önü açık dahi olsa sanki kasık kısmımı sıkıştırıyor gibi geliyor ve endişeleniyorum.
işim gereği de günüm oturarak geçtiğinden, günün ilerleyen saatlerinde sanki o baskıyı biraz daha fazla hissediyorum.

hamile pantolonu aldım sonra pantolon değil de keşke kapri alsaydım diye pişman oldum çünkü yazın pantolona dayanamıyorum hiç, mecbur pantolonu kestirdim kapri yaptım bikaç haftadır iyi gidiyordu ancak o hamile pantolonu bile sanki o kısmımı sıkıştırıyor günün sonlarına doğru.

çok canım sıkkın üst kısımda rahatım ama alt kısmımda ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım.

biraz da fazla takıntı yaptım galiba belki de hafif bir sıkma var ancak ben bebeğe zarar verir diye korkuyorum, bir kere düşük de yaşadım o nedenle galiba bi korku var sıkıştırırım kasığımı karnımı falan diye.

alt bedenim halen dediğim gibi 38, bi büyük beden alsam belki karnımdan dolayı içim rahat olacak ama o da çok bol bol duracak beğenmeyeceğim.
etek almayı düşündüm ama tuniklerimle etek tuhaf durur, boyum da çok uzun değil :44:
sırtım geriye yaslı oturduğum zaman hiç sorunum yok, ama devamlı da öyle yaya yaya oturulmuyor ki :1:
tayt giysem belki böyle rahatsızlıklar duymayacağım ancak tayta da alışkın değilim çok tuhaf geliyor, zaten işyerinde de tuhaf kaçabilir devlet dairesi :50:

ne yapabilirim ya ne giyebilirim bi fikir verirseniz sevinirim.
çok sinirim bozuk bu konuda :43:

yerleride ümraniyede çok şık modeller var tesettürlülerede tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X