- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Bekliyorum bekliyorumAynen bnde öyle biri el atsın yahu
Yok vaseline parlama yapmadı canım ben de alıcam kendime yoğunun bi tık altındaymış nemlendirmesi. Pul pul dökülme içinde peeling tavsiye ederim. Ben gece limon sürüp arkasından tuzla ovuyorum 3o dk bekletiyorum o bile yumuşacık yapıyor. Gündüz yapmamak gerekirmiş ama güneş görmeyecek yani..Yumuşacık yapıyorlardaaa,yüzde parlama yapmamalı
Her kadinin gunduz ve gece kremi olmali bence ben biocura kullaniyorum bilmiyorum Turkiyede varmi hem gunduz hem gece hemde makyajla kullanilicak kremleri var.bu marka yoksa nivea dene yada. Garnier.hele yuzun kuruysa kremsiz birakmayacaksin cabuk yaslanir kuru deri.bende de kuru o yuzden kremimi eksik etmemMerhaba hanımlar .Yüzüm banyodan çıktığımda pul pul kupkuru bir cilt ancak bir gün sonra sadece çenem ve alın bölgem hafif yağlanıyor ve benim hiç yüz kremim yok.Kozmetikle pek işim olmaz ama bir kaç yıl sonra 30 olucam yüzümede evdeki arko nun zeytinyağlı vs gibi ne varsa sürüyorum.Ama artık cildime iyi gelen gece yatmadan süreceğim sabah uyandığımda suratımı pamuk gibi yapan bir krem istiyorum dediğim gibi kozmetikden hiç anlamam yardımcı olabilir misiniz?
Bi deniyim bunu teşekkürlerBenim de cildim karmadan yağlıya dönük T bölgem aşırı yağlanıyorhenüz kendime göre kremi bulmuş değilim ben de. Yani parlamayı azaltacak kremi bulamadım. Garnier'ın parlama karşıtı sorbe'sini kullanıyorum nemlendiriyor ama parlama birkaç saate kadar baş gösteriyor. Yumuşaklığı için ben geceleri kayısı çekirdeği yağı sürüp masaj yapıp yatıyorum. Yumuşak oluyor sabah kalkınca ama yıkayınca etkisi geçiyor tabi yalnız dün gece kardeşimden gizli vaseline'nin intensive care temel onarım nemlendiricisini denedim sarı renkte ne kadara aldı bilmiyorum ellerim yüzüm dirseklerim (çok aşırı kurudur dirseklerim) yumuşacık istersen bi dene :)
Hep kremsiz pul pul gergin suratım en azından gece yatarken sürmem lazımHer kadinin gunduz ve gece kremi olmali bence ben biocura kullaniyorum bilmiyorum Turkiyede varmi hem gunduz hem gece hemde makyajla kullanilicak kremleri var.bu marka yoksa nivea dene yada. Garnier.hele yuzun kuruysa kremsiz birakmayacaksin cabuk yaslanir kuru deri.bende de kuru o yuzden kremimi eksik etmem
Kurysa muhakkak lazim sana gunluk de sabah kalkar kalkmaz yuzunu yikayip kremi suruyorsun oyle bir rahatliyor ki yuzun bunu hissedeceksin zaten.garnier kullandim ben uzun sure cok guzel hemde yaslanmayi onluyorHep kremsiz pul pul gergin suratım en azından gece yatarken sürmem lazım
Dalan Dolive zeytinyağlı kremini kullanıyorum yüzüme ben çok memnunum. Kokusu da güzel. Öneririm. İşte bu ;Merhaba hanımlar .Yüzüm banyodan çıktığımda pul pul kupkuru bir cilt ancak bir gün sonra sadece çenem ve alın bölgem hafif yağlanıyor ve benim hiç yüz kremim yok.Kozmetikle pek işim olmaz ama bir kaç yıl sonra 30 olucam yüzümede evdeki arko nun zeytinyağlı vs gibi ne varsa sürüyorum.Ama artık cildime iyi gelen gece yatmadan süreceğim sabah uyandığımda suratımı pamuk gibi yapan bir krem istiyorum dediğim gibi kozmetikden hiç anlamam yardımcı olabilir misiniz?
garnier hangisini kullandınız?Kurysa muhakkak lazim sana gunluk de sabah kalkar kalkmaz yuzunu yikayip kremi suruyorsun oyle bir rahatliyor ki yuzun bunu hissedeceksin zaten.garnier kullandim ben uzun sure cok guzel hemde yaslanmayi onluyor
Zeytinyağlı suratı çok yağlandırmıyor mu peki.Dalan Dolive zeytinyağlı kremini kullanıyorum yüzüme ben çok memnunum. Kokusu da güzel. Öneririm. İşte bu ;
Eki Görüntüle 1655832
Yok canım zaten vıcık vıcık bir krem değil. Nemlendiriyor güzelce. Benimki ufak boyu bunun çok. her bölgeye de kullanıyorum karma cilt tipleri için ideal.Zeytinyağlı suratı çok yağlandırmıyor mu peki.
Ozaman bu denemekle başlıyayım vaseline ile başlayacaktım ama onu önceden el kremini kullanmıştım ellerim bayağı kötü olmuştu alerjimden dolayı teşekkürlerYok canım zaten vıcık vıcık bir krem değil. Nemlendiriyor güzelce. Benimki ufak boyu bunun çok. her bölgeye de kullanıyorum karma cilt tipleri için ideal.
Alerjin varsa bilemem ama benimde banyodan sonra pul pul oluyor yüzüm dökülüyor resmen bende bunla nemlendiriyorum. Memnunum. Bu markanın şampuanından da çok memnundum ama yağlandırdığı için uzun vadede bıraktım.Ozaman bu denemekle başlıyayım vaseline ile başlayacaktım ama onu önceden el kremini kullanmıştım ellerim bayağı kötü olmuştu alerjimden dolayı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?