benim de derdim var:((

Çok erken yaşta yaptığınız bir hata var ,bu hatayı tekrarlamayın lütfen.
Sevgiliniz 30 yaşına gelmiş ama hala kendine güveni yok.
Şuanda bile sizin hayatınıza bu kadar müdehale ediyorsa evlenirseniz bırakın arkadaşlarınızla görüşmeyi,çocuğunuzu parka götürmenize veya annenize gitmenize bile izin vermez.
Değişeceğini düşünmeyin sakın,evlenince daha kötü olabilir ama asla daha iyi olmaz.
Yavaş yavaş soğutun kendinizden.
Her dediğini yapmak zorunda değilsinizki.
Artık karıştırtmayın hayatınıza,onu dinlemezseniz o bırakacaktır sizi nasıl olsa.
Unutmayın,siz artık sadece kendiniz için yaşamıyorsunuz,sürekli bir adamın izni ile yaşamanız yavrunuzun hayatınıda etkiliyordur;çocuğunuzdan önemli birşeyiniz varmı bu hayatta?

katılıyorum
bazı erkekler evleneince daha beter oluyor dikkat et
yavaş yavaş sıyrıl hayatından

Bu tarz bir adamla ömür geçer mi?Bu adam eminim evlendikten sonra senin çalışmanı da istemez,eve bağımlı yaşatır.Şimdiden böyleyse evlendikten sonra daha da sıkar diye düşünüyorum.Sizde bence evlilik için onun doğru kişi olduğunu düşünmüyorsunuz.Nasıl rezil edebilir ki?İş yerine rezil edecek korkun varsa başka bir iş ara,bul kendine zor iş bulmak farkındayım ama en azından kurtulursun.Hattını değiştirirsin,işini değiştirirsin,ayrılırsın ondan.Önce kızınızı düşünürek hareket edin derim ben.Hiç evlenmemiş bir erkekle evlenip boşanmış bir bayanın evlilikten beklentileri,anlayışları farklı olabilir.
Ama yok ben bu kişiyle devam etmek istiyorum diyorsanız da beraber psikoloğa ya da bir ilişki uzmanına gidin onlar size daha iyi yardımcı olacaktır.Böylece sevgiliniz bazı kıskançlıklarını,tehditlerini bir derece azaltır belki.
Ama dediğim gibi bence ilişkiyi bir şekilde bitirmeniz daha mantıklı geliyor bana,insanların değişebileceğine pek inanmayanlardanım.

Ayrıca kızınla ilgilendiğin için seni kıskanacak belki kızından bile ayrılman için uğraşacak bunlar şaka değil lacak şeyler

ya benim eşimde,,nişanlıyken kıskançtı,msj gelince tlefonuma benden önce kalkar bakardı,,şimdii ooo telfonuma bakmaz bile,,msj gelse sormaz bilee,,kıskançlığı kalmadı,,bilmiorum ewlendikten sora değişebilior yanii..ama seninkinii bilemem tabii....

ama cnım ayrılmak istiosan ,,kesinlikle tehtidlerine aldırma,,havlayan köpek ısırmaz,,,gerekirse polise gitt..

siz bir kadın olarak sizi koruyacak ve sahiplenecek bir kocaya ihtiyaç duyuyorsunuz çok normal birşey bu yani çocuğunuz var diye evlenmeyecek değilsiniz fakat belkide biraz daha beklemek gerekebilir henüz kızınız gerçekten küçücük okula bile başlamamış muhakkak yaramazlık yapacaktır sizi paylaşmak istemeyecektir çünkü baba figürüne alışkın değil muhtemelen, en azından biraz büyüsün, durumu anlayabilecek yaşa gelsin okula başlasın sonra evlenmeyi düşünün derim o şahıs sizi ölümle tehdit ediyor bu çok korkunç en çok korktuğum şeylerden biri böyle saplantılı insanlarla karşılaşmak fakat yukarda Allah var siz kalbinizi temiz tutun, belki size bağırmasına sizi dövmesine izin verebilirsiniz ama ya çocuğunuzla ilgilendiğinizde benle ilgilen deyip onu döverse, buna katlanabilirmisiniz o çocugun baska kimsesi yok sizden başka lütfen o insandan kurtulun bir yolunu bulun, iftira atsada bunu nasıl ispatlayacak ki elinde video falanmı var neden bu kadar korkuyorsunuz, şantaj mı yapıyor bu adam size? Allah tan ümit kesilmez, sakın evlenmeyi düşünmeyin birkez daha hayatınızı mahvetmeyin, babanız, abiniz yada bir büyüğünüzde konusabilir bu adamla eski esiniz bile olabilir sonucta çocuğunuzada zarar verebilir bu şahıs, siz kadın olduğunuz için korkutabileceğini iyi biliyor. En son çare olarak da bundan anlamazsa polise şikayet etmek tehditlerini kayıt altına alıp mesajı falan varsa, Allah sizin ve yavrunuzun yardımcısı olsun, karşınıza iyi insanları çıkarsın.

Evlendiğinde mutlu olacağınızı zannetmiyorum haliyle kızınızında mutlu olmayacağını düşünüyorum..İlişkiniz pek sağlıklı görünmüyor bence sonlandırılmalı ailesi sıcak bakmıyomuş adam kısaknç olmasa süper olsaydi bile gene bu iş yürümezdi sorunlu olurdu kaldıki erkek arkadaşında sorunlu tehdit ne demek ya sapntılı insana denk gelmişin umarım biran önce kurtulursun ruhsağlığı iyi olmayan adamla kızını aynı eve sokma...Seni sahipsiz bulmuş korkutuyor aile büyüklerinden yardım iste her neolursa olsun kötü duruma düşürse bile seni korkma aynı eve girmekten iyidir... ruhsağlığı iyi değil olgunda değil aile kurmayı düşünme bence...senin daha seçici davranman gerekiyo kız çoçuğun olduğu için dahadaaa seçici ol..Allah yardımcın olsun dua et mantığını kullan kızınla çokkk mutlu olman dileğimle..

*Aşırı kıskanç
*Daha evlenmeden onun bununla görüştürmeme
*Her işine burnunu sokma
*Ayrılmak istemende öfke kontrolsüzlüğü ve tehditler.
*Baskı sınırlama

Çözüm : ayrılık yoksa evlendikten sonra açacağın konuların içeriklri aynen şunlar

*Kızına kötü davranması
*Şiddet ağır konuşma belki küfür
*İşten ayrılmanı .isteme çalıştırmam
*Evden çıkmana müsadesizlik
*Arkadaşlarınla iletişimsizlik
*İlk evliliğindeki gibi mutsuzluk

Hayır bu kadar şikayetçisin sırf kızın için evlenmekte abes olmazmı.Sen mutsuz olacaksan bu kızınada yansıyıp
onuda etkilemeyecekmi?
Yolun başındayken kestirip at tehditlerinede boyun eğme.

ayrılmak için herşeyi yaptım kızlar anlamıyor bırakmıyor beni rezil edecek tekrar mahcup olacağım diye korkuyorm hayattan zevk alamıyorum her dediğini yapmıyorum elbette eli maşalıyım biraz kendimi ezdirmem altta kalmam ama o zaman da tehditle birseyi yaptırmaya çalışıyor telefonlarına cevap vermedım mesela adam iş yerini durmadan aralıksız arıyor konusturmak için sırf şirket hattını da arar yanımdayken kedı gıbı ama uzakta kalınca hayvan oluyor neler cektiğimi anlatamam sıze :18:

polise sikayet et zorla evlenecek halin yok heralde korkma belli edersen daha beter korkutur

Kaynanan istemiyormuş seni işte en azından ailesi var annesine oyna kötü davran kendini ukala hissettir annede oğluna resti çeksin

Bende böyle biriyle 2 yıl kadar çıkmıştım.
Sonunda nefes alamadığımı hissettim.
Ve ne yapıcaksan yap bitti dedim.
Korkmuyorum senden dedim.
Çok aradı sonra telefonumu değiştirdim v.s
Çok kıskanç ve psikopattı.
Şiddette uygulamaya başlamıştı.
Çok şükür sıyrıldım.

Aynı hatayı bilerek ve isteyerek ikinci kez yapma lüksünüz yok artık çünkü her şeyden önce düşünmeniz gereken bir çocuğunuz var . Böyle bir adamdan ayrılmanız hem sizin hem de çocuğunuzun hayrına gibi bile bile lades demeyin bir daha lütfen.

kesin bir terazi burcu erkeği ile berabersin...bu adamdan uzaklaş desemde yakanı bırakmayacak otur konuş desem anlamıyacağını söyleyecek...sinir krizleri geçirsen ben sana ne yaptık ki bu hale gelmen için deyecek...ağlasan seni çok seviyorum kıskanıyorumda ondan yapıyorum diyecek....

güven eksikliği olan biri
-teli açık bırak
-geç açtıysan napıyordun..
-akşam uyuyakalsan biri mi vardı evde açmadın
-sesini duymak istiyorum nefesini hissetmek ...teli açık bırak (birimi var ? aslında)
-kız ark.la kahvaltıya gidesin..kim onlar hepsi o.... yanınızda erkek var mı? birinn sevgilisi varmı?
aldığın nefese kadar karışır...boğar ..

ben çok iyi anlıyorum seni yapacağın şey benim yaptığım aynısı olacak..fakat oturup açıklamalı öz Türkçenle konuşup onun yaptıklarını iyice anlattıktan sonra
''seninle yeterince konuştuğumu düşünüyorum ömrmü sana bunları anlatarak geçiremem beni sinir hastası yaptın ...senin bana değil kendine güvensizliğin var ve ben bunu değişteremem buna gücüm yetmez...ben yeterince acı çektim dünyayada ayrıldığım eşim ve senin gibilerine kölelik yapmak için gelmedim...benden ve kızımdan değerli değilsin artık bu yaptıkların kimseye yapılmaz yenlmezde yutulmazda....benden uzak dur seninle evlenem zaten bir kere hayatım mahfoldu 2.si olmayacak...''diyeceksin devam ettiğinde
''yeterrrr eğer bana yaklaşır vime gelmeye kalkarsan polise şikayet ederim hapiste gün saymak istemiyorsan uzak dur benden'' diyeceksin...
bunları yap sinme seni sindirdikçe üstüne gelecek sen halbuki kötülük olmasın diye iyi niyetli uyumlu yaklaşıyorsun fakat bunlar sindirmek olarak algılanıyor ..... uzak dur..

ayrıca bir çocukla evlenmiş ayrılmış bir bayanı bekar oğullarına kimse yakıştırmıyor..bende yaşadım aşık oldum yukardaki yazdıklarımı yaşadım da yazdım...ben dul o bekar ve senin anlattığın gibi manyaktı..bilmeden görmeden aşık oldum ama koptum hala peşimde ama ben istemiyorum bile bile ladese gerek yok

bence başak hakkaten burcu ne acaba ? ancak konu sahibi açtı ve giitti sanırım kaç sayfa oldu ya

kesin bir terazi burcu erkeği ile berabersin...bu adamdan uzaklaş desemde yakanı bırakmayacak otur konuş desem anlamıyacağını söyleyecek...sinir krizleri geçirsen ben sana ne yaptık ki bu hale gelmen için deyecek...ağlasan seni çok seviyorum kıskanıyorumda ondan yapıyorum diyecek....

-teli açık bırak
-sesini duymak istiyorum nefesini hissetmek ...teli açık bırak (birimi var ? aslında)
-kız ark.la kahvaltıya gidesin..kim onlar hepsi o.... yanınızda erkek var mı? birinn sevgilisi varmı?

ben çok iyi anlıyorum seni yapacağın şey benim yaptığım aynısı olacak..fakat oturup açıklamalı öz Türkçenle konuşup onun yaptıklarını iyice anlattıktan sonra
''seninle yeterince konuştuğumu düşünüyorum ömrmü sana bunları anlatarak geçiremem beni sinir hastası yaptın ...senin bana değil kendine güvensizliğin var ve ben bunu değişteremem buna gücüm yetmez...ben yeterince acı çektim dünyayada ayrıldığım eşim ve senin gibilerine kölelik yapmak için gelmedim...benden ve kızımdan değerli değilsin artık bu yaptıkların kimseye yapılmaz yenlmezde yutulmazda....benden uzak dur seninle evlenem zaten bir kere hayatım mahfoldu 2.si olmayacak...''diyeceksin devam ettiğinde
''yeterrrr eğer bana yaklaşır vime gelmeye kalkarsan polise şikayet ederim hapiste gün saymak istemiyorsan uzak dur benden'' diyeceksin...
bunları yap sinme seni sindirdikçe üstüne gelecek sen halbuki kötülük olmasın diye iyi niyetli uyumlu yaklaşıyorsun fakat bunlar sindirmek olarak algılanıyor ..... uzak dur..

ayrıca bir çocukla evlenmiş ayrılmış bir bayanı bekar oğullarına kimse yakıştırmıyor..bende yaşadım aşık oldum yukardaki yazdıklarımı yaşadım da yazdım...ben dul o bekar ve senin anlattığın gibi manyaktı..bilmeden görmeden aşık oldum ama koptum hala peşimde ama ben istemiyorum bile bile ladese gerek yok

yapmadım mı sanıyorsun deliye dönüyor o zaman da iş yerini arıyor yoluma çıkıyor beni işimden edecek zonguldaktayım ve böyle iş bulmak çok zor bu sehırde mecvur calısmak zorundayım anlamıyor

-teli açık bırak

Kaynanan istemiyormuş seni işte en azından ailesi var annesine oyna kötü davran kendini ukala hissettir annede oğluna resti çeksin

yapmadım mı sanıyorsun aradım annesine dünyayı saydım oğluna sahıp çık ne biçim evlat yetiştirmişşin dedım polıse vereceğim bak dedım benımkı annesıne bağırdı sız karısmayın sıze ne dıye aılesyle kalmıyor sımdı onlarla da arası açık :19:

canım ayrılmaya korkuyosun galiba öyle geldi bana

ayrılmaya şu şekılde benı tehdit ediyor iyice soğudum mecvuri gidiyor onu sevmediğimi soğuduğumu o da farkında kendısı diyor mecvur yürüyecek ister seve seve ister seve seve diyor ben arkamdan konusturmam kimseyi diyor benden baskasıyla beraber olacaksın bittin sen diyor burada bile zor çalısıyprum telefon açık duracak kımınle ne konusuyporum duyacakmıs kafayı yemek üzereyim ınanın:47:

Ne demek ya seve seve ya seve seve kendinizi bu adamdan kurtarin. Babaniz, abiniz ya da bir aile buyugunuzu devreye sokun sahipsiz olmadiginizi bilsin gerekirse kendi babasini arayin hic rezil olurum demeyin bir kadini tehdit etmesi onun rezilligidir. Kizinizin iyiligi icin bu adami hayatinizdan cikarmaniz gerektigini dusunuyorum, allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi olsun kizinizla mutlu, huzurlu bir geleceginiz olmasini dilerim

Back
X