benim de derdim var:((

bu adamla evlenmeyi hala düşünüyor musunuz

Ne demek ya seve seve ya seve seve kendinizi bu adamdan kurtarin. Babaniz, abiniz ya da bir aile buyugunuzu devreye sokun sahipsiz olmadiginizi bilsin gerekirse kendi babasini arayin hic rezil olurum demeyin bir kadini tehdit etmesi onun rezilligidir. Kizinizin iyiligi icin bu adami hayatinizdan cikarmaniz gerektigini dusunuyorum, allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi olsun kizinizla mutlu, huzurlu bir geleceginiz olmasini dilerim

kızlar ben çok yalnızım ben ilk evliliğimi kaçarak yaptım ailemle aramda hiç iyi değil hep başka gözle bakıyorlar bana sanki onların evladı değilim yalnız olduğumu biliyor ailemle aramı biliyor ilk başta böyle değildi bu tanıdıkça ben dedim sevdiğinden sahip çıkmaya çalışıyor ama baktım ki çok aşırıya kaçmaya başladı dedim ne oluyor dur o zaman da başladı tehditlere cok yoruldum sabah ağlattı beni artık bunaldım artık:43:

hayır ama nasıl kurtulacağımı biliyorum bana bir yol gösterin ne yapsam olmadı :43:

Madem sizi tehdit ediyor,
Onun istediği gibi davranmayın,hayatınıza müdehale etmesine izin vermeyin.
O sizi bırakır nasılsa.
Siz ondan korktukça dahada üstünüze geliyor.

kızlar ben çok yalnızım ben ilk evliliğimi kaçarak yaptım ailemle aramda hiç iyi değil hep başka gözle bakıyorlar bana sanki onların evladı değilim yalnız olduğumu biliyor ailemle aramı biliyor ilk başta böyle değildi bu tanıdıkça ben dedim sevdiğinden sahip çıkmaya çalışıyor ama baktım ki çok aşırıya kaçmaya başladı dedim ne oluyor dur o zaman da başladı tehditlere cok yoruldum sabah ağlattı beni artık bunaldım artık:43:

Ne ile tehdit ediyor seni ? Tehdit edişini kanıtlayabileceğin kısa mesaj gibi delillerin varmı ? Ver savcılığa gitsin sen iyi olmalısın ki çocuğunda iyi olabilsin ona mecbur değilsin korktuğunu anladığı için bu şekilde rahat.

sen tıpatıp benim yaşadıkalrımı yaşıyorsun....
benden kurtulacağınımı sanıyorsun 10 sende geçse seni bırakmam...yanında bir erkek göreyim bakalım ne oluyor...gölgen gibi arkandayım...seve seve yada s...s..... e bende duydum ve bu adam ya aslan burcu yada en büyü ihtimal teraziii

ben sana diyorum öylemmiii sen beni yalnızmı sandım diyip karakola gitmekle tehtit edip gidip karakola bildirceksin bakalı yanına yaklaşıyormu...

benim arkadaşım yeni evliyken kocasını şikayet ettiii ondan sonra barıştılar çok iyi anlaştılar bebekleri oldu mahkemelere gidiyorlardı...adam eve geldimi diye polisler bir gun kız arkadaşımın evinden eşini alıp götürdüler :)))
ama eşi ben kız arkadaşım ne güldük...
kocası yahu hatun gitti bi şikayet etti devlet yakamı bırakmıyor bu nasıl iş dye kırıldık yaa..

bitanem bu dediklerim basit şeyler değil devlet kadının arkasında manevi baskı görüyosun illa dayak yemene gerek yok..hapisler dahi sonuçlanıyo yapacağın tek şey bu çünkü yalnız olduğunu biiliyor elinden bişey de gelmiyor eğer gerçekten sevmiyor ve kurtulmak istiyorsan dediğimi yapacaksın..ben bi güzel kurtuldum birdeeee kızlar benimkinin bir cezası varmışş ben bilmiyorum bu gitmiş birini dövmüş o adamda şikayet etmiş 5 yıl eğer bir halt yer şikayet olursa hapis cezası yatacak vallahi bunu da öğrenince hadi dedim gel bakalım bide benim kapılarımda yatıyodum sabaha kadar arabanın içinde ışıklarımı izliyodu eee be adam adam gibi dursaydı ya..yapıyolar soğuyunca zorla beraber olmaya çalışıyolar hadi ordan pislik herifler...

YİNE DİYORUMMMM...ŞİKAYET ET...EVİNİN VE SENİN ÇEVRENE YAKLAŞAMIYOR BİR ŞİKAYETİNDE DAHA HAPSE GİRİYOR...

Birşey daha anlatayım benim kız arkadaşımın manyak sevgilisi vardır...çok laf ettim ben o arkadaşıma o da başına gelmeden bilemezsin derdi...ay o gundur bu gundur kimseye bişey demem başıma geldi....

Bak bu kız arkadaşımın öyle gözünü döndürdü ki kız arkadaşım kendini kesip intihar etmeye bile kalktı sinir krizleri geçriyordu..en sonunda frangman yanımda dur dedi..durdum onda kaldım...abisini çağırdı, abisi geldi bana vur beni döv dedi abisi yok benn sen manyakmısın derken dövün beni dedii....

Abisi kendine gelsin diye bir vurdu vur vur vur diye diye abisi buna okkalı tokat attı....

Bu evden fırladı gittti adli tıptan rapor aldı dava açıldı o çocuğu hapse attırdı...

Ha sana bunları yap demiyorum ama en azından git şikayet et...benim şikayet etmeme fırsat vermeden elini eteğini çekiverdiii benide takip ediyordu, ev iş yeri işyerine tel eder artık insanlar rahatsız olurdu yanı aynısı aynısı...sadece savcılık ve rezil olmakla kurtarırsın yakanı

canım bıkere sunu söyliyim havlayan köpek ıssırmazmış.amaaa
senın cocugunun olması ve yalnız olman o şahısa cesaret verebilirki vermişte sanırım.riske atılmadan adamın damarına basmadan düşman kesilmeden arayı sogutmak lazım.zaten senin için önemli olanda o şekilde.yoksa hertürlü uzaklastrırsın anlıyorum.neyse gelelim uzaklastırma meselesine.bence kendisine ailenle barısmış gibi sinyaller verin.aratın bır arkdsını kendını onun yanndayken.varsa abın yoksa baban gibi fln konus.dayı mayıda olur yani.maksat aılenle bagının onların senı arayıp sorduğunu hissettirmek.zaten bunu bildiği için bu cesartı alıyor.ayrıca kendısınınde ılla cekındıgı korktugu zayıf yanlrı vardır.2 yıl ıcıerısınde elbet tanımıssndır.mesela aılesi?

Şimdiden böyle ise ohooo diyorum

Geleceği görmek için alim olmaya gerek yok şu durumda

Her daim evli olmak zorunda değilsin

Biraz özgür kal, kafanı dinle bi..

Evladını ve seni hak eden birileri çıkarsa şayet o zaman düşünürsün evliliği

Bundan ne sana eş olur ne de evladına abi/baba..

Hepinize çok teşekkür ederım tavsıyelerinize uyacağım bende farkındayım herseyın ama benım gibi yasayan ancak ne olduğunu anlar hısseder hepinizi çok çok öptüm :3:

Evlendiğinizde,

* Oraya gitmeni istemiyorum
* Pencereden bakmanı istemiyorum
* Balkona çıkmanı istemiyorum
* Onlar evimize gelsin istemiyorum
* Ailenle görüşmeni istemiyorum
* Hiçbir arkadaşınla görüşmeni istemiyorum
* Çalışmanı istemiyorum
* Otur dizimin dibinde ve evinin kadını çocuklarının anası ol!

Bunları yaşamak mı istiyorsunuz? Eğer cevabınız hayırsa ayrılın. Sizi öldüreceğim diye tehdit ederse de savcılığa şikayet ederim diye gözdağı verin. Devam ederse savcılığa verin.

bence evlenme onunla..bi kere evlendin bi çocuğun var diye de kendini elden düşmelere layık görme..en iyisi uygun bi şekilde ayrıl..daha doğrusu o senden ayrılsın..bunu sağla..soğut kendinden..seni son kurban olarak haberlerde görmek istemem..mazallah..

bu adamin sana oncelikle guvenci yok gibime geliyor bana....

Eger sana guvenseydi boyle cocuksu baskilara basvurmazdi..... sacmalik ya 30 yasinda insan cocukca hareket ediyor adeta!!

Lutfen dikkatli ol :( Seninde bir hayatin var bi cocugun var ona boyle biriyle nasil bi gelecek sagliyacaksinki!!

Bugun sana boyle baski yapan yarin kizinada ayni baskiyi uygular!!

Bence is ciddiye binmeden ayril eger tehtitleri artarsa polise savciya basvur. Korkma hicbirseyden!! Neyapmaya calisiyor seni oldururum vs vs diyerek evlilikmmi olur ya boyle!!!

Kesinlikle ben boyle bir iliskinin sonunu goremiyorum!!!

Back
X