Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu adamla evlenmeyi hala düşünüyor musunuz
bu adamla evlenmeyi hala düşünüyor musunuz
Ne demek ya seve seve ya seve seve kendinizi bu adamdan kurtarin. Babaniz, abiniz ya da bir aile buyugunuzu devreye sokun sahipsiz olmadiginizi bilsin gerekirse kendi babasini arayin hic rezil olurum demeyin bir kadini tehdit etmesi onun rezilligidir. Kizinizin iyiligi icin bu adami hayatinizdan cikarmaniz gerektigini dusunuyorum, allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi olsun kizinizla mutlu, huzurlu bir geleceginiz olmasini dilerim
hayır ama nasıl kurtulacağımı biliyorum bana bir yol gösterin ne yapsam olmadı![]()
kızlar ben çok yalnızım ben ilk evliliğimi kaçarak yaptım ailemle aramda hiç iyi değil hep başka gözle bakıyorlar bana sanki onların evladı değilim yalnız olduğumu biliyor ailemle aramı biliyor ilk başta böyle değildi bu tanıdıkça ben dedim sevdiğinden sahip çıkmaya çalışıyor ama baktım ki çok aşırıya kaçmaya başladı dedim ne oluyor dur o zaman da başladı tehditlere cok yoruldum sabah ağlattı beni artık bunaldım artık![]()