Benim de Derdim Var

beyazzkirazz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
99
114
23
40
Herkese iyi akşamlar diliyorum… Konum kısa… Dört sene önce karmaşık bir ilişkim vardı… Benimle aynı yaşta… Daha en başından “bu işin sonu yok” dedi durdu… Ben ne kadar çabalarsam çabalayım yumuşamadı… Hiç şaşmadı dediğinden… Ben de baktım ne yaparsam yapayım boşuna, 1 sene sonra bıraktım, bitirdim… Şimdi bu çocukla arada görüşüyoruz… 2 ayda bir falan, telefonda… Hayatında kimse yok, eminim… Olsa söyler… Zaten benden önceki kız arkadaşından ayrıldıktan sonra da senelerce kimseye bakmamış… Böyle biri… Bana da hala değişik şeyler söylüyor… Mesela bana benzeyen bir yabancı şarkıcı varmış, hep onu dinliyormuş, kliplerine bakıyormuş… Öyle söylüyor… Ben de bazen yokluyorum, “beni seviyor musun, özlüyor musun” diye… Susuyor, bir şey demiyor… Zaten hiç söylemedi ki beni sevmediğini… Kafam bugünlerde çok karışık… Şimdi ben onun için tekrar çaba göstermeli miyim?.. Sanki içimde iki kişi var... Bir yanım başka söylüyor, diğer yanım başka… Kararsızım…

Asla ve kata.
Denenmişi denemenin manası var mı.
Adam boşlukta olduğu için seninle görüşüyor.
Kendin de demişsin bunu.
Önüne bak,geriye değil.

Sana benzeyen şarkıcının kliplerini mi izliyormuş? kusura bakma çok komik geldi. Bence hiç gerek yok denemeye. Bu olmuyor triplerine giren erkeklere de gıcık oluyorum.
Bu arada neden bu kadar çok nokta?

Adam hem karnım doysun hem pastam dursun derdinde. Birini bulsa seni unutacak. Kimse olmadığı için de seninle ilgileniyo. Sen kendi yoluna git.

Profilde 31 yaşında olduğun yazıyor. Böyle biri için ömrünün bir dakikasını bile harcamanın gereksiz olduğunu bilecek yaştasın yani :)

Okudugun kitabi okuma bence. Kimse degismez. Asla degismez.

Sana benzeyen şarkıcının kliplerini mi izliyormuş? kusura bakma çok komik geldi. Bence hiç gerek yok denemeye. Bu olmuyor triplerine giren erkeklere de gıcık oluyorum.
Bu arada neden bu kadar çok nokta?
Şimdiye kadar nokta koymadan konu alanların yerinede kullanmış nokta işaretini :))

Bu arda konu sahibi kendini yıpratmaya hiç gerek yok.

Üç nokta bitmemiş, ucu açık cümlelerin sonuna konur.

Adam sizi oyalıyor sadece.

Yok tatlim ondan sana hayir yok bence konusmayida kes zarari olmasin

Arkadaşınız evli olmasın? Bu işin sonu yok demesi bana bunu düşündürdü.

Seni sevse istese sana benzeyen şarkıcıya bakacağına gelip sana bakardı. Ay nolur değmeyen kisiler için boşa yorulmayın kafasına göre takılıyor işte kafası güzel.

Mesajlarınıza teşekkür ederim… Ben de sizlerle aynı fikirdeyim aslında… Kararsızlıklarım oluyor bazen... Galiba en iyisi telefon bağlantısını da kesmek… Kendisinin kafası karışık olduğu için kafa karıştırmakta birebir… Ayrıca, noktalarımı sevin… Onların kimseye zararı yok…

neden sonu yokmus?

neden sonu yokmus?

Hiçbir sorun yoktu aslında... Yani en azından ben hiçbir sorun göremiyordum...Onun için çaba gösterdim, evlenmek istedim... Ama evlilik sözünü duyunca cin çarpmışa dönüyordu... Hiç sıcak bakmadı evliliğe... Çok sordum neden istemiyorsun diye... Klasik şeyler söyledi bana, hazır değilmiş, yapamazmış, sorumluluğu büyükmüş... İlerisi için de hiç umut vermedi... Beklerdim...

Adam yeşil ışıkta yakmıyor ki ne için nasıl cabalayacaksın onu anlamadım? Zamanında çabalamışsın olmamış. Tekrar aynı şeyleri yaşamak yormayacak mı seni ?

yani cok zor bir durum. sende sevdigin icin onun sana cevap vermesi umit oluyordur. tahmin edebiliyorum. benim de basimda buna benzer bir iliski oldu. ama onun evlilik istememesinin nedeni anlasamiyoruz diyordu. yani evlensekte ayriliriz bu yuzden evlilik istemiyorum diyordu. ama seninle vakit gecirmeyi seviyorum. senden hoslaniyorum diyordu ama sonu yok diyodu. ayni seninki gibi o yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum tatlim. iste sevince kendini msj atmadan ulasmadan tutamiyorsun. sonucta karsidaki cevapta veriyor. aslinda yapilmasi gereken belli de insan hep bi umut ediyo bu tarz iliskilerde.

Adam sevmedigini soylemedi ki hic demissiniz. Sevdigini de soylememis ama fark ettiyseniz.

Sizinle konusmak hosuna gidiyor olabilir, arkadas olarak seviyor olabilir.

Romantik hayalleriniz sizi gulunc duruma dusurmesin. 1 kere ugrasmissiniz olmamis, daha israr etmenin anlami ne?

Adam yeşil ışıkta yakmıyor ki ne için nasıl cabalayacaksın onu anlamadım? Zamanında çabalamışsın olmamış. Tekrar aynı şeyleri yaşamak yormayacak mı seni ?

Haklısınız... Kesinlikle aynı şeyleri yaşayacağım... Büyük kavga ederek, Allah belasını versin diyerek ayrılalım isterdim... O zaman hiç kararsızlığa düşmezdim... Hiç umurumda olmazdı... Telefonda konuşuyoruz bazen,bana karşı hala çok iyi...

Ne istediğini bilmeyen
Kendi hayal dünyasında yaşayan
Tutuk
Biri gibi geldi bana..
Ben denenmiş i denedim o kısım neyi denediginize göre değişir ama bence sürekli soru işaretli bi durumu denemeye gerek yok.. tabi karar sizin..

Bu durum da başlı başına yorucu aslında... Biz de beraberken çok iyiydik... Kavgamız bile olmazdı neredeyse... Saygı, sevgi hep vardı... Ben de duydum sizin duyduğunuza benzer sözler... Ama ben bir adım ötesini istedim... O adım da gelmedi hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…