- 4 Ağustos 2016
- 99
- 114
- 23
- 40
- Konu Sahibi beyazzkirazz
-
Şimdiye kadar nokta koymadan konu alanların yerinede kullanmış nokta işaretini :))Sana benzeyen şarkıcının kliplerini mi izliyormuş?kusura bakma çok komik geldi. Bence hiç gerek yok denemeye. Bu olmuyor triplerine giren erkeklere de gıcık oluyorum.
Bu arada neden bu kadar çok nokta?
Herkese iyi akşamlar diliyorum… Konum kısa… Dört sene önce karmaşık bir ilişkim vardı… Benimle aynı yaşta… Daha en başından “bu işin sonu yok” dedi durdu… Ben ne kadar çabalarsam çabalayım yumuşamadı… Hiç şaşmadı dediğinden… Ben de baktım ne yaparsam yapayım boşuna, 1 sene sonra bıraktım, bitirdim… Şimdi bu çocukla arada görüşüyoruz… 2 ayda bir falan, telefonda… Hayatında kimse yok, eminim… Olsa söyler… Zaten benden önceki kız arkadaşından ayrıldıktan sonra da senelerce kimseye bakmamış… Böyle biri… Bana da hala değişik şeyler söylüyor… Mesela bana benzeyen bir yabancı şarkıcı varmış, hep onu dinliyormuş, kliplerine bakıyormuş… Öyle söylüyor… Ben de bazen yokluyorum, “beni seviyor musun, özlüyor musun” diye… Susuyor, bir şey demiyor… Zaten hiç söylemedi ki beni sevmediğini… Kafam bugünlerde çok karışık… Şimdi ben onun için tekrar çaba göstermeli miyim?.. Sanki içimde iki kişi var... Bir yanım başka söylüyor, diğer yanım başka… Kararsızım…
Yok tatlim ondan sana hayir yok bence konusmayida kes zarari olmasinHerkese iyi akşamlar diliyorum… Konum kısa… Dört sene önce karmaşık bir ilişkim vardı… Benimle aynı yaşta… Daha en başından “bu işin sonu yok” dedi durdu… Ben ne kadar çabalarsam çabalayım yumuşamadı… Hiç şaşmadı dediğinden… Ben de baktım ne yaparsam yapayım boşuna, 1 sene sonra bıraktım, bitirdim… Şimdi bu çocukla arada görüşüyoruz… 2 ayda bir falan, telefonda… Hayatında kimse yok, eminim… Olsa söyler… Zaten benden önceki kız arkadaşından ayrıldıktan sonra da senelerce kimseye bakmamış… Böyle biri… Bana da hala değişik şeyler söylüyor… Mesela bana benzeyen bir yabancı şarkıcı varmış, hep onu dinliyormuş, kliplerine bakıyormuş… Öyle söylüyor… Ben de bazen yokluyorum, “beni seviyor musun, özlüyor musun” diye… Susuyor, bir şey demiyor… Zaten hiç söylemedi ki beni sevmediğini… Kafam bugünlerde çok karışık… Şimdi ben onun için tekrar çaba göstermeli miyim?.. Sanki içimde iki kişi var... Bir yanım başka söylüyor, diğer yanım başka… Kararsızım…
Arkadaşınız evli olmasın? Bu işin sonu yok demesi bana bunu düşündürdü.Herkese iyi akşamlar diliyorum… Konum kısa… Dört sene önce karmaşık bir ilişkim vardı… Benimle aynı yaşta… Daha en başından “bu işin sonu yok” dedi durdu… Ben ne kadar çabalarsam çabalayım yumuşamadı… Hiç şaşmadı dediğinden… Ben de baktım ne yaparsam yapayım boşuna, 1 sene sonra bıraktım, bitirdim… Şimdi bu çocukla arada görüşüyoruz… 2 ayda bir falan, telefonda… Hayatında kimse yok, eminim… Olsa söyler… Zaten benden önceki kız arkadaşından ayrıldıktan sonra da senelerce kimseye bakmamış… Böyle biri… Bana da hala değişik şeyler söylüyor… Mesela bana benzeyen bir yabancı şarkıcı varmış, hep onu dinliyormuş, kliplerine bakıyormuş… Öyle söylüyor… Ben de bazen yokluyorum, “beni seviyor musun, özlüyor musun” diye… Susuyor, bir şey demiyor… Zaten hiç söylemedi ki beni sevmediğini… Kafam bugünlerde çok karışık… Şimdi ben onun için tekrar çaba göstermeli miyim?.. Sanki içimde iki kişi var... Bir yanım başka söylüyor, diğer yanım başka… Kararsızım…
neden sonu yokmus?Mesajlarınıza teşekkür ederim… Ben de sizlerle aynı fikirdeyim aslında… Kararsızlıklarım oluyor bazen... Galiba en iyisi telefon bağlantısını da kesmek… Kendisinin kafası karışık olduğu için kafa karıştırmakta birebir… Ayrıca, noktalarımı sevin… Onların kimseye zararı yok…
neden sonu yokmus?
yani cok zor bir durum. sende sevdigin icin onun sana cevap vermesi umit oluyordur. tahmin edebiliyorum. benim de basimda buna benzer bir iliski oldu. ama onun evlilik istememesinin nedeni anlasamiyoruz diyordu. yani evlensekte ayriliriz bu yuzden evlilik istemiyorum diyordu. ama seninle vakit gecirmeyi seviyorum. senden hoslaniyorum diyordu ama sonu yok diyodu. ayni seninki gibi o yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum tatlim. iste sevince kendini msj atmadan ulasmadan tutamiyorsun. sonucta karsidaki cevapta veriyor. aslinda yapilmasi gereken belli de insan hep bi umut ediyo bu tarz iliskilerde.Hiçbir sorun yoktu aslında... Yani en azından ben hiçbir sorun göremiyordum...Onun için çaba gösterdim, evlenmek istedim... Ama evlilik sözünü duyunca cin çarpmışa dönüyordu... Hiç sıcak bakmadı evliliğe... Çok sordum neden istemiyorsun diye... Klasik şeyler söyledi bana, hazır değilmiş, yapamazmış, sorumluluğu büyükmüş... İlerisi için de hiç umut vermedi... Beklerdim...
Adam yeşil ışıkta yakmıyor ki ne için nasıl cabalayacaksın onu anlamadım? Zamanında çabalamışsın olmamış. Tekrar aynı şeyleri yaşamak yormayacak mı seni ?
yani cok zor bir durum. sende sevdigin icin onun sana cevap vermesi umit oluyordur. tahmin edebiliyorum. benim de basimda buna benzer bir iliski oldu. ama onun evlilik istememesinin nedeni anlasamiyoruz diyordu. yani evlensekte ayriliriz bu yuzden evlilik istemiyorum diyordu. ama seninle vakit gecirmeyi seviyorum. senden hoslaniyorum diyordu ama sonu yok diyodu. ayni seninki gibi o yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum tatlim. iste sevince kendini msj atmadan ulasmadan tutamiyorsun. sonucta karsidaki cevapta veriyor. aslinda yapilmasi gereken belli de insan hep bi umut ediyo bu tarz iliskilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?