Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke hepsini beyaz alsaydın.güle güle kullanırsın canım İnşallah Allah tamamını erdirsin...
bende bu modellerden istiyodum ama banada beyaz daha kullanışlı denilince bende beyaz aldım. ama boşver benimde şimdiki aklım olsa istediğim modelden alırdım. çünkü ha deyince değiştirileceke bişey değil. sağlık huzur mutlulukla kullan cnm.
çok güzel güle güle kullanın
kuşum hayırlı olsun gülegüle kullan ... ben de siemens aldm ve herkes tavsiye ediyor kullanan herkes çok memnun olduğunu söylüyor gerçekten de öyle...
inox inoxx inoxx
tek geçiorum canımm,
sizin gibi sadece çamaşır makinasını banyo dolaplarına uygun olsun diee beyaz aldık
geri kalanı antifinger hepsii
annemde yeniledii cam ocağı da var inoxlarından çok memnunn
göz zevkim önemli dedii beyazda olsa temizliorum
beyazlar garip gelio artık banaa
hem herşeyin kolayına kaçarsak evimiz ecüş bücüş eşyalarla dolar değilmi??
şıkır şıkır modern yeni ev olduğu belli olsunn azcıkk
inş. memnun kalırsın inoxlarındann
benim nişanlım da griler ürünler için şöyle dedi, "ev için değil de sanayi için üretilmiş gibi duruyo"
sonuç: beyaz alıyoz :)
canIm önceLikLe hayırLı oLsun Rabbim agız tadıyLa kuLLanmayı nasip etsin.
yeni evLenen bi arkadasımda uzun arastırmaLarı sonucu bu firmanın ürünLerini aLdı ve oLdukca memnun. renk konusuna geLince en güzeLini aLmıssın. beyazın kuLLanısı kadar bunLarda kuLLanısLı ve benim göz zewkime daha cok hitap ediyor.
hayırLı oLsun :1hug: