benim de evim kuruluyor yavaş yavaş

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
evet kızlar beyaz eşyalarımızı bugün aldık.çamaşır makinem beyaz oldu. banyoda daha iyi durur. hem de çelik olan çok pahalıydı.ilerde banyoyo koyamazsak değiştiririm artık. alalım da düğüne kadar bitirelim taksitleri dedik. toplam 4.150 lira tuttu

se24e860trbulaikmak.jpg

wm10e462tramairmak.jpg

mcsa037315kd45nx73nedef.jpg

Son düzenleme:
keşke hepsini beyaz alsaydın.güle güle kullanırsın canım İnşallah Allah tamamını erdirsin...

güzelim beyaz daha kullanışlı oluyormuş dediler bende o yüzden beyaz tercih ettim.Olsun ama madem böyle istiyordun hayırlı olsun.
Sevgiler...

bende bu modellerden istiyodum ama banada beyaz daha kullanışlı denilince bende beyaz aldım. ama boşver benimde şimdiki aklım olsa istediğim modelden alırdım. çünkü ha deyince değiştirileceke bişey değil. sağlık huzur mutlulukla kullan cnm.

bende bu modellerden istiyodum ama banada beyaz daha kullanışlı denilince bende beyaz aldım. ama boşver benimde şimdiki aklım olsa istediğim modelden alırdım. çünkü ha deyince değiştirileceke bişey değil. sağlık huzur mutlulukla kullan cnm.

ay yanlışlıkla iki defa basmışım. aynı msj 2 defa gelmiş oldu. kusura bakmayın

sağol canım. kullandın mı sen nasıl bu ürünler

bizde beyaş eşyalarımızı siemensden parmak izi bırakmayanlardan aldık çamaşır makinası ayrı yerde durucağı için beyaz aldık çok pahalı çünkü çelikler ama herkes buzdolabını bulaşık makinasını ocağı falan gri aldığımız için kızdı.Beyaz eşya ,beyaz olmalıymış daha kullanışlıymış benimde çok aklım karıştı ama iyıkide öyle almışız yoksa her gördüğümde aklım onlarda kalcaktı..öyle merak ediyorum ki nasıl bu marka diye çok araştırp aldık inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz..sonuçta elektronik eşya şans işi ..güle güle kullan canım sende..çok güzeller...

teşekkür ederim canım. herkes kullanışlı değil dio ama napiim aklımda kalcaktı yoksa.senin modellerde buna mı benzio

kuşum hayırlı olsun gülegüle kullan ... ben de siemens aldm ve herkes tavsiye ediyor kullanan herkes çok memnun olduğunu söylüyor gerçekten de öyle...

benim nişanlım da griler ürünler için şöyle dedi, "ev için değil de sanayi için üretilmiş gibi duruyo"
sonuç: beyaz alıyoz :)

inox inoxx inoxx

tek geçiorum canımm,

sizin gibi sadece çamaşır makinasını banyo dolaplarına uygun olsun diee beyaz aldık

geri kalanı antifinger hepsii

annemde yeniledii cam ocağı da var inoxlarından çok memnunn

göz zevkim önemli dedii beyazda olsa temizliorum

beyazlar garip gelio artık banaa

hem herşeyin kolayına kaçarsak evimiz ecüş bücüş eşyalarla dolar değilmi??

şıkır şıkır modern yeni ev olduğu belli olsunn azcıkk

inş. memnun kalırsın inoxlarındann

Son düzenleme:
canIm önceLikLe hayırLı oLsun Rabbim agız tadıyLa kuLLanmayı nasip etsin.
yeni evLenen bi arkadasımda uzun arastırmaLarı sonucu bu firmanın ürünLerini aLdı ve oLdukca memnun. renk konusuna geLince en güzeLini aLmıssın. beyazın kuLLanısı kadar bunLarda kuLLanısLı ve benim göz zewkime daha cok hitap ediyor.
hayırLı oLsun :1hug:

inox inoxx inoxx

tek geçiorum canımm,

sizin gibi sadece çamaşır makinasını banyo dolaplarına uygun olsun diee beyaz aldık

geri kalanı antifinger hepsii

annemde yeniledii cam ocağı da var inoxlarından çok memnunn

göz zevkim önemli dedii beyazda olsa temizliorum

beyazlar garip gelio artık banaa

hem herşeyin kolayına kaçarsak evimiz ecüş bücüş eşyalarla dolar değilmi??

şıkır şıkır modern yeni ev olduğu belli olsunn azcıkk

inş. memnun kalırsın inoxlarındann

sağol canım. ben de işte grileri görünce beyaza bakasım gelmedi. zor mor aldım artık dikkatli kullancam.

benim nişanlım da griler ürünler için şöyle dedi, "ev için değil de sanayi için üretilmiş gibi duruyo"
sonuç: beyaz alıyoz :)

o da değişik bi bakış açısı canım.

canIm önceLikLe hayırLı oLsun Rabbim agız tadıyLa kuLLanmayı nasip etsin.
yeni evLenen bi arkadasımda uzun arastırmaLarı sonucu bu firmanın ürünLerini aLdı ve oLdukca memnun. renk konusuna geLince en güzeLini aLmıssın. beyazın kuLLanısı kadar bunLarda kuLLanısLı ve benim göz zewkime daha cok hitap ediyor.
hayırLı oLsun :1hug:

inşallah ben de memnum kalırım canım.teşekkürler

Back
X