• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah

İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
Insallah rabbim gonlune gore versin.
Her iste hersey de vardir bir hayir boyle dusun.

Sizin kendi hasretiniz az geldi, bir de annenizin, eşinizin, kv,kp kim varsa onlarınkini mi yüklendiniz?
İnsan aklı çok tuhaf, kendimize ettiğimiz eziyetten ötesi yok galiba...

Bekleyiş zordur, tutkuyla bağlı olduğum, özlem hissettiğim başka konulardan biliyorum; hafta hafta, ay ay ağırlaşır, bi hafifler gibi olur ama bir sohbette bir cümleden yine deşilir vs vs... Ama bunu yapmayın.
Olacaksa olur, olmayacaksa da vardır bir hayır deyip geçmek lazım.

Size güzel iki örnek vereyim; bu tip konularda klişedir, herkes bilmem kaç sene sonra çocuğu olan çiftleri örnek göstererek moral verir, umut aşılar. En yakın örnek annem, 8. sene kucağına almış beni. Bir diğer örnek eşimin kuzeni, 14 sene sonra, tedaviyi bırakıp vazgeçtiklerine doğal yollarla evlat sahibi oldular.

Her şey bizim için, olur mu olur; siz kafanızı, gönlünüzü bi hafifletip şu düşünceden biraz uzaklaşsanız da size doğru aksa, kovalamasanız da o size tıpış tıpış gelse... Kasmayın, stres, hüzün bunlar da uzaklaştırır, yapmayın.

Salın ipleri, olacak olanın önünde dağ olsa deler geçer.
Olmazsa da olmaz, hayır var denir; bela savdık denir, böylesi belki daha iyiydi denir, denir de denir.

Akışa bırakın...

Ya tanıdığım insanlar var bu şekilde düşük yapan. Tedaviyle çocuk sahibi oldular . Ama siz kontrol tedavi galan olmuşsunuzdur . Allah en yakın zamanda verir umarım .teknoloji gelişti İnan’ın sizinde olucaktır inşallah.umutsuzluğa kapılmayın

Ya tanıdığım insanlar var bu şekilde düşük yapan. Tedaviyle çocuk sahibi oldular . Ama siz kontrol tedavi galan olmuşsunuzdur . Allah en yakın zamanda verir umarım .teknoloji gelişti İnan’ın sizinde olucaktır inşallah.umutsuzluğa kapılmayın
İnsallah olur insallah Allah tan ümit kesilmez kesmiyoruz da ama insan yoruluyor bir zaman sonra .

Beklemek cok zor cok acı. Ama bu süreçte kendinize yapacağınız en büyük kötülük beklentileri karsılayamadım hissi.

Bir yarış değil ki bu. Tamamen kısmet işi. Yani kimseye karsı bir sorumluluğunuz yok.

Evet şuan tüp bebek asamasındayız belkide bu yüzden çok doldum herkesin benden beklentisi beni yoruyor sanırım aminnn insallah insallah
hayırlısı inşallah canım , Nasipte varsa neden olmasın. Güzel düşün güzel olsun seni yıpratacak üzecek insanlardan uzak dur , baskı hissetme üzerinde...

Allah razı olsun evet herşeyin hayırlısı diyoruz ilk evlendigimde 5yıl çocugu olmamış diyen insanlara şaşırıyordum nasıl beklenir koskacamn 5 yıl 10 yıl diyordum .şimdi daha iyi anlıyorum zaman okadar cabuk geçiyorki ben üzülsemde çatlasamda bir şekilde yolunu bulup akıp gidiyor zaman. Kendime üzülürke bu kadar yıpranmamıştım . Şimdi bir ton insanın yükü,ne kadar Allah verecek deselerde olmuyor ben onların her üzüldügünü gördügümde daha cok üzülüyorum .
Sizin kendi hasretiniz az geldi, bir de annenizin, eşinizin, kv,kp kim varsa onlarınkini mi yüklendiniz?
İnsan aklı çok tuhaf, kendimize ettiğimiz eziyetten ötesi yok galiba...

Bekleyiş zordur, tutkuyla bağlı olduğum, özlem hissettiğim başka konulardan biliyorum; hafta hafta, ay ay ağırlaşır, bi hafifler gibi olur ama bir sohbette bir cümleden yine deşilir vs vs... Ama bunu yapmayın.
Olacaksa olur, olmayacaksa da vardır bir hayır deyip geçmek lazım.

Size güzel iki örnek vereyim; bu tip konularda klişedir, herkes bilmem kaç sene sonra çocuğu olan çiftleri örnek göstererek moral verir, umut aşılar. En yakın örnek annem, 8. sene kucağına almış beni. Bir diğer örnek eşimin kuzeni, 14 sene sonra, tedaviyi bırakıp vazgeçtiklerine doğal yollarla evlat sahibi oldular.

Her şey bizim için, olur mu olur; siz kafanızı, gönlünüzü bi hafifletip şu düşünceden biraz uzaklaşsanız da size doğru aksa, kovalamasanız da o size tıpış tıpış gelse... Kasmayın, stres, hüzün bunlar da uzaklaştırır, yapmayın.

Salın ipleri, olacak olanın önünde dağ olsa deler geçer.
Olmazsa da olmaz, hayır var denir; bela savdık denir, böylesi belki daha iyiydi denir, denir de denir.

Akışa bırakın...
i

hayırlısı inşallah canım , Nasipte varsa neden olmasın. Güzel düşün güzel olsun seni yıpratacak üzecek insanlardan uzak dur , baskı hissetme üzerinde...
Nasıl uzak durulurki bilmiyorum görmemezlikten geliyorum ama artık sanırım cok dolmuşum.

En kısa sürede Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah size.

Büyük konuşmayayım ama bu tür şeyleri yaymayı hiç doğru bulmuyorum. Birilerinin beklentisi insana ağır geliyor. Kendinlemi uğraşacaksın başkalarının ne düşündüğüyle ne hissettigiyle mı?

Size tavsiyem odaklanmayın akışına bırakın önceden başarısız oldu diye gene öyle olacak değil. Birşeye odaklamak olacağı varsa da oldurmuyor galiba ben birçok alanda yaşıyorum bunu.

Sizin yerinizde olsam herkese yorulduk uğraşmayacağız artık şimdilik istemiyoruz bir süre derdim millet öyle bilsin bırakın siz de kısa bir kafa dağıtmaktan sonra akışına bırakın. Stres gebe kalmaya ve düşüklere neden olabiliyor.

Bunu bir kısır döngü haline getirmeyi lütfen ailem üzülmesin diye siz üzülüyorsunuz stresle belki de bebek düşüyor gene aileniz üzülüyor.

Eminim ki en cokta siz yıpranıyorsunuz. Yapmayın kendinize bunu.
Gönülden diliyorum inşallah hayırlı bir evlat nasip ede Allah.

Artık insanların zzor çocuğu oluyor, genetiğiyle oynanmış yiyecekler, sosyal yaşam falan derken kadınlar zorlanıyor hamile kalmakta. Ama hayat bu herşey olabilir, insanlar gerekli gereksiz çok konuşuyor.

Bebek istemiyor musunuz diyenlere , ben de istiyoruz ama öyle pazardan gidip alınmıyor diyordum susuyorlardı. İnsanlara hakkınızda , ve uzuldugunuz konularda konuşma hakkı vermemek lazım çoğu zaman. Yakınında olan zaten bilir. Uzakta olanı da ilgilendirmez. Sanki ekmeğini aşini onlar mı verecek.

Hiç uzmeyin kendinizi, nasibinizde varsa olacaktır.

Allah razı olsun insallah olur birgün. Ben zaten tüp bebegi bile herkesten gizledim .çok az kişi biliyor ve sormayın dedim rica ettim sagolsunlar sormuyorlar . Benim üzüntüm tek kendime üzülemem. Yani ailem eşim onun ailesi çok zor birlikte oturyoruz kvalide kpederle annemler yan binamdalar herkesin sevindigini üzüldügünü net görebiliyorum belki biraz uzak olsalardı böyle olmazdı diye düşünüyrum
En kısa sürede Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah size.

Büyük konuşmayayım ama bu tür şeyleri yaymayı hiç doğru bulmuyorum. Birilerinin beklentisi insana ağır geliyor. Kendinlemi uğraşacaksın başkalarının ne düşündüğüyle ne hissettigiyle mı?

Size tavsiyem odaklanmayın akışına bırakın önceden başarısız oldu diye gene öyle olacak değil. Birşeye odaklamak olacağı varsa da oldurmuyor galiba ben birçok alanda yaşıyorum bunu.

Sizin yerinizde olsam herkese yorulduk uğraşmayacağız artık şimdilik istemiyoruz bir süre derdim millet öyle bilsin bırakın siz de kısa bir kafa dağıtmaktan sonra akışına bırakın. Stres gebe kalmaya ve düşüklere neden olabiliyor.

Bunu bir kısır döngü haline getirmeyi lütfen ailem üzülmesin diye siz üzülüyorsunuz stresle belki de bebek düşüyor gene aileniz üzülüyor.

Eminim ki en cokta siz yıpranıyorsunuz. Yapmayın kendinize bunu.
Gönülden diliyorum inşallah hayırlı bir evlat nasip ede Allah.

Back
X