Benim de içinden çıkılmaz bir derdim var.

ortaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
44
0
36
Trabzon
4 yıl önce bir ilişkiye başladım.Ben ondan yaşça büyük biriyim.Aramızda evlilik gibi bir düşünce yok ama birlikte olmaktan çok mutluyduk.İş nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve çok nadir görüşüyoruz.Benden ayrılacak diye ödüm kopuyorBir süredir daha az aramaya,aradığında da daha az konuşmaya başladı.Bunu kendine açık açık sorduğumda seninle ilgili bir sorunum yok diyor ama ben sürekli kıskançlık ve hırçınlık yapıyorum elimde değil kıskanıyorumBazen msjlarıma cvp vermiyor ben de kendi kendime küsüyorum aramıyorum ama dayanamıyorum yine arıyorum hiç bişi yokmuş gibi gene konuşmayı sürdürüyoruz.Sanırım ben böyle yaptıkça benden uzaklaştırdım.Nasıl bir yol izlemeliyim nasıl tartmalıyım duygularını bana bir akıl verin?Biraz önce ben arkadaşlarımla çıkıp eğleneceğim haber vereyim dedim yalandan bakalım ne diyecek diye.Tamam izin verdim diye msj attı.Arkasından yarım saat geçti nereye kiminle diye sordu beni kıskanıyor diye sevindim doğru mu düşünüyorum sizce?kıskandığından mı gerçekten...
Seni seviyorum diye msj attığımda bana aynı şekilde cevap vermesini istiyorum ama vermiyor ben huzur istiyorum huzur verdiğin sürece seninleyim yoksa keyfin bilir diye kestirip atıyor kırılıyorum ben zorladığım için mi benimle acaba diye tamam ayrılalım diyorum bir gün geçiyor bişi yokmuş gibi gene ve her defasında o arıyor hiç bişi yokmuş gibi konuşmaya başlıyoruz.
Seni seviyorum kelimesini kullanmayı sevmiyorum ne zaman serenant yaptım ben sana dedi geçenlerde haklı da ama beni sevdiğini gerçekten istediğini anlamam için tüyolarınıza ihtiyacım var

Dört yıldır hiç söylemedi mi sevdiğini,bu işte bir gariplik yok mu?? niye eveleyip geveliyor,seviyorsa seviyordur..anlayacak bir şey yok bu saate kadar söylemesi lazımdı..söylemiyorsa,sevmiyordur ama alışmıştır,bağlılık vardır v.s.

Bu konuda bizzat tecrübe sahibiyim umarım işe yarar. Yaşadıklarımdan sonra inandığım tek şey böyle bir durumda sadece iki yol var, ya o kişi için her türlü fedakarlığı yapıp gerekirse kendini yıpratıp sonuna kadar direnip seninle olmasını sağlayacaksın yada bir anda ilgini üzerinden çekip bu ilgisizliği yadırgayıp yadırgamayacağını bekleyeceksn. Eğer bu durumdan rahatsız olur ve seni kaybetmek istemezse bu sefer o senin üstüne düşecektir yani eğer kaybetmek istemiyorsa ama eğer senin onun hayatında bir önemin yoksa sen bilirsin diyerek yoluna devam edecektir. Yani her ikiside riskli bir durum. İlk söylediğimde olan size oluyor yıpranıyorsunuz kendinizi değersiz önemsz hissediyorsunuz ikinci söylediğimdede terkedilme korkusu sarıyor insanın içini... Neden böyle sorunlu sevgileri seçeriz ki bizler, Neden bizi seveni sevmeyiz?

Söylese de benim zorumla söylüyorsevmese bu kadar bana katlanmazdı diye kendimi avutuyorum(çünkü bu süre içinde benim çok zor ve kötü zamanlarımda hep yanımda oldu)kelimelerle bunu duymak istiyor kadınlar ama bu cool bir adam nasıl söyletebilirim sevmeden sadece alışkanlıkla sürdürülür mü bu ilişki offf kafam çok karışık

arkadaşım bayanlar yapısı gereği bazen egolarının okşanmaısnı isteyen, şımartılmaya zaman zaman ihtiyaç duyan varlıklar.. erkeklerden farklıyız.. eşini seven erkek de kendi mizacı için değil , karşısındaki bayanı mutlu etmek adına bunları yapar. yapmazsa kadın huzursuz olur. beklentileri karşılanmadıında da kaşı tarafı huzursuz etmeye başlar. anlatııklarına baktığımda daha şimdiden bunları sana vermeyen biri , ilişkinizde zaman geçtikçe o baştaki tılsımın etkisi azaldığında nasıl davranacak?= sen de bayansın ve ruhunun okşanmaya ihtiyacı var bilmiyırum kendine haksızlık etme. herkes sevmeye ve sevildiğini hissetmeye layık. sana layık olduğun sevgiyi ilgiyi vermekte cimrilik yapanla da ömür geçmez diyorum...:44:

Çok haklısın neden sevmek ve sevilmek için sorunluları seçeriz bilmem ki:)durup dururken kendimi bu ilişkinin içinde buldum kendimi çekmek istedikçe daha çok bağlandım.Eşimle boşanma aşamasındaydım o süreçte duygusal boşlukta bana çok iyi geldi bağlandım kaldım işte.Doğuda çok stresli bir görevde şuan ve ilgisizliğinin nedenini bu strese bağlıyor sana hak veriyorum ama çok yorgunum ve burada hayat çok zor diyor hak veriyorum ve sanırım hak vermek istiyorum ondan biraz da:)ilgisiz kaldığım zamanlarda oluyor ama merak ediyorum başına bişi gelmesinden korkuyorum çok uzatamıyorum.O da birgün harika laflar ediyor seni hayatımdan çıkarmaya hiçbir zaman niyetim yok seni düşünüyorum üzülme istiyorum falan diye havalara uçuyorum ertesi gün hiç aramıyor mesela nasılsın desem idare eder diye kestirip atıyor allak bullak oluyorum

Hırçınlıklarım da bundan zaten bir yerde bir eksilik var ama ondan vazgeçemiyorum da sanırım aşkın gözü gerçekten kör

Taktikleriniz yok mu bayanlar yada tecrübeleriniz.Bana olan aşkını bağlılığını ne şekillerde anlamalıyım?Kıskandırmak doğru olur mu?

Hay ben böyle aşkın sevginin ya.
Ya sen seversin o burnundan kıl alırdırmaz
ya seni sever sen umursamazsın.
ilginç bir durum :)
tavsiyem ise ne kadar seversen sev kendinden ve kişiliğinden ödün verme
bende yaşayamam onsuz diyordum
Vallahi böyle daha iyiymiş

Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim:)Ne onlarsız ne de onlarla yapabiliyoruz:)Ben fazla duygusal ve ince düşünen biriyim.O ise önce kendini sonra beni.Aslında doğrusu da o belki ama ben yapamıyorum işte.Bir msjı ile havalara uçuyorum bir msjıma bir saat geç cevap verse tamam bitti ayrılmak istiyor diye başlıyorum senaryo yazmaya cevap gelene kadar:)

Sevilip sevilmediğini anlamıcak kadın yoktur.
Bunu sorgulamak bile zaten aksi bir cevaptır malesef.
3. şahıslar asla iki kişinin arasındaki duyguyu bilemez.
Şu kelimesiyle seviyor,şunla sevmiyor diyemeyiz ki...
Hani eksiklik diyorsun ya işte gerçek orada.

Hiç allak bullak olma herşeyi oluruna bırak. ona olan bağlılığın kendine verdiğin değerin önüne geçmesin hiçbirzaman çünkü inan ki ilgisizlikle yoğrulmak zamanla karşındaki kişiden soğumana sebep olabiliyor. O yüzden sen ilişkini yaşa gerekirse sevin gerekirse üzül ama asla hiç bitmeyecek gözüyle bakma. Her zamn olumsuzlara açık bir kapı bırak. Gitmek isteyen gitsin hakkedende girsin tabiki :)

canım yaa seni çok iyi anlıyorum. bu kaybetme korkusu berbat bir şey insana öyle şeyler yaptırıyorki zaten elinde olanı sırf bu davranışlar yüzünden kaybedersin.
bu yaşadığın hezeyanlar onu sana getirmez, bu korkularını ona yansıtma bir süre dil döker seni inandırmak için sonra iplemez olur sonra bunaltıyorsun beni der kaçar. kendine biraz başka meşgaleler bul, rahat ol.
seviyormu sevmiyormu bilemem ama hırçınlaşarak vs.. sana duyguğu saygıyı sevgiyi kaybedeceğin kesin.
kendini geri çekmek o aramadan aramamak merak ettirmek falan işe yarar bir taktikler ama yapabileceğini sanmıyorum zira gerçekten bu duyguyu yaşayan birisi için çok zor. fazla üstüne düşmeden içini ferah tutarak yaşa yaşayabildiğin kadarının tadını çıkar.

evet erkek arkadaşını veya eşini insan ölümüne sevebilir..ama ben bir kadın olarak ve evli bir kadın olarak her zaman güçlü ve kendinden emin bir tavır sergilemenin erkekleri daha çok cezbettiğini öğrendim..başkasını kıskanana kadın zaten kendiyle barışık olmayan kadındır buda erkeğin kadına bakış açısını değiştirir..sende umursamaz ol..ilişklerde hafifi mantık her zaman işe yarar armut gibi aşık olmak bir süre sonra hem senş hem onu yorar niye korkuyorsun seni terketmesinden ..asıl o korksun ne demek onsuz yapmam evet çok seviyor olabilirsin ama insan aşık bile olsa kontrolünü sağlayabilmeli..bu tavır her zaman kazandırır..ilişkilerde oyun oynmayıda sakıncalı buluyorum...gerek yok

Arkadaş bu erkeklere o kadar sevgını bellı etmeyeceksın sonra arkadan atlılar koşturuyo. Biraz duygularınızı kontrol altına almaya çalışın bılırım kolay değildir ama işin kuralı bu.

"Bağlanmayacaksın birşeye öyle körü körüne
Çok sevmeyeceksin mesela;
O daha az severse kırılırsın!..."

Tabıkı 3.kişiler olarak biz bunu senden iyi bilemeyiz hiçbi zaman ama 4 yldır da birlikteyseniz seviyodur bence yaaa:) Bazıları söylemez öyle işte.. Ama bence de rahat davran kıskançlık yapma... yanı yapma demekle olmuyo bunu en iyi ben bilirim ama içinden kıskansan da ona bellı etme sakın. Gerçekten bak işe yarıyor, o da şaşırcak bi süre sonra ben yasadm bunu ve cok keyıflı oluyo şaşırmasını görmek:) bide benm artk gerçekten de brz gecti sonuçta 4 yıl olmuş neyini kıskanayım dıyorum benim zaten dıyorum, sen de öyle düşün:)

Açıkcası yaş farkını merak ettim. 2-3 yaş fark değildir. Ancak siz 30 ların ortaları o ise 20 li yaşların başı ise hem uzak şehir, hem nadir görüşme bilemiyorum. Hoşlanmasa birlikte olmaz ama sevgi farklı birşey, sevgide gelecek hayali kurarsın.

Aşktan gözün kor olmuş senin canım benim adam seninle gercekten sevgili olsa 4 yılın sonundabir sey yapabilirsin kendini böyle sorumsuz biri icin izme yol yakinen ayril gitsin erkek kadinin pesinde koşar kadın değil sende iki kelimeden olusan seni seviyoru
Cümlesini söylemiyorsa daha bekle onu

Huzur verdiğin sürece seninleyin yoksa keyfin bilir nedemek ya böyle şey mi olur.eEEEEE o sana huzur vermio ne olacak bence fazla zorlama yüz verme kaçan herzaman kovalanır olayı akışına bırak olmuyosada olmaz.ileride ciddi bişeyler olduğunda üzüleceğine şimdi üzül daha ii bence.ŞİMDİDEN ÇEK RESTİNİ YOLUNA DEVAM ET..........O KAYBETTİKLRİNE ÜZÜLSÜN ŞEKER YAAAA.....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…