Dört yıldır hiç söylemedi mi sevdiğini,bu işte bir gariplik yok mu?? niye eveleyip geveliyor,seviyorsa seviyordur..anlayacak bir şey yok bu saate kadar söylemesi lazımdı..söylemiyorsa,sevmiyordur ama alışmıştır,bağlılık vardır v.s.
Bu konuda bizzat tecrübe sahibiyim umarım işe yarar. Yaşadıklarımdan sonra inandığım tek şey böyle bir durumda sadece iki yol var, ya o kişi için her türlü fedakarlığı yapıp gerekirse kendini yıpratıp sonuna kadar direnip seninle olmasını sağlayacaksın yada bir anda ilgini üzerinden çekip bu ilgisizliği yadırgayıp yadırgamayacağını bekleyeceksn. Eğer bu durumdan rahatsız olur ve seni kaybetmek istemezse bu sefer o senin üstüne düşecektir yani eğer kaybetmek istemiyorsa ama eğer senin onun hayatında bir önemin yoksa sen bilirsin diyerek yoluna devam edecektir. Yani her ikiside riskli bir durum. İlk söylediğimde olan size oluyor yıpranıyorsunuz kendinizi değersiz önemsz hissediyorsunuz ikinci söylediğimdede terkedilme korkusu sarıyor insanın içini... Neden böyle sorunlu sevgileri seçeriz ki bizler, Neden bizi seveni sevmeyiz?
arkadaşım bayanlar yapısı gereği bazen egolarının okşanmaısnı isteyen, şımartılmaya zaman zaman ihtiyaç duyan varlıklar.. erkeklerden farklıyız.. eşini seven erkek de kendi mizacı için değil , karşısındaki bayanı mutlu etmek adına bunları yapar. yapmazsa kadın huzursuz olur. beklentileri karşılanmadıında da kaşı tarafı huzursuz etmeye başlar. anlatııklarına baktığımda daha şimdiden bunları sana vermeyen biri , ilişkinizde zaman geçtikçe o baştaki tılsımın etkisi azaldığında nasıl davranacak?= sen de bayansın ve ruhunun okşanmaya ihtiyacı var bilmiyırum kendine haksızlık etme. herkes sevmeye ve sevildiğini hissetmeye layık. sana layık olduğun sevgiyi ilgiyi vermekte cimrilik yapanla da ömür geçmez diyorum...:44:
Hay ben böyle aşkın sevginin ya.
Ya sen seversin o burnundan kıl alırdırmaz
ya seni sever sen umursamazsın.
ilginç bir durum :)
tavsiyem ise ne kadar seversen sev kendinden ve kişiliğinden ödün verme
bende yaşayamam onsuz diyordum
Vallahi böyle daha iyiymiş
Çok haklısın neden sevmek ve sevilmek için sorunluları seçeriz bilmem ki:)durup dururken kendimi bu ilişkinin içinde buldum kendimi çekmek istedikçe daha çok bağlandım.Eşimle boşanma aşamasındaydım o süreçte duygusal boşlukta bana çok iyi geldi bağlandım kaldım işte.Doğuda çok stresli bir görevde şuan ve ilgisizliğinin nedenini bu strese bağlıyor sana hak veriyorum ama çok yorgunum ve burada hayat çok zor diyor hak veriyorum ve sanırım hak vermek istiyorum ondan biraz da:)ilgisiz kaldığım zamanlarda oluyor ama merak ediyorum başına bişi gelmesinden korkuyorum çok uzatamıyorum.O da birgün harika laflar ediyor seni hayatımdan çıkarmaya hiçbir zaman niyetim yok seni düşünüyorum üzülme istiyorum falan diye havalara uçuyorum ertesi gün hiç aramıyor mesela nasılsın desem idare eder diye kestirip atıyor allak bullak oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?