Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım bence çok güzel bi haber lütfen kuzularımız bekledigimiz günleri düşün ve kıyma o kuzuya rabbim vermiş ne güzel öpüyorum haberdar et

canımmm tebrik ederim hoşgelmiş minik meleğin
biliyorum tek başınasın ve 2 küçük cocuklu bi hayat çok daha zor o yüzden.
ama ona kıyamayacagını biliyorum ben o yüzden o konuda çok bişey söylemicem
umarım saglıkla gelir eylüşümüzün minik kardeşi...kendine dikkat et

bu arada cidden topiğimize maşallah
önce hatice şimdi gül, bakalım kaza kurşunu sırası kimde
bende olmasın da

canım benim sizi çok seviyorum, iyikiiii varsınız
bir vesile oldu bu topic ne güzel bi dostluk kazandık
kızlarımızın büyüdügü günleri de birlikte görelim inşallah

bu arada bu hafta kocam izinli demiştim ya, perş yada cuma ayarlayamazsam da haftaya kesin çıkıyoruz.
haberleşelimmmmmmmmmmmm. ay inş hava bozmasın yaa
Ela biraz üşüttü gibi burnu fln tıkalı şurup veriyorum bikaç gündür.
inş iyi olur o da rahatça gezeriz.

merhaba arkadaslar..
surprız hamılelıgımın ılk saskınlıgını sokunu atlatınca uzerımden dha sagduyulu yaklasabıldım
ve halıyle Allahımın gonderdıgı bu guzel nımete, yeryuzundekı sahıp oluncak en guzel hedıyeye alısmam
bebısıme kardes fıkrıne ısınmam uzun surmedıDOGURUCAM ALLAHIN IZNIYLE.. nıyetım bu yonde
zaten benım gbı yufka yureklı ınanclı bı ınsandan aksı beklenemezdı ama ıste dunyalık telaslar gozumu korkuttu ılk etapta dıyelım
doktor kontroluume gttım hersey yolunda cok sukur ılk pıt pıtlarımzı duyduk Allahın ıznıyle
benım tereddutum bu konuda en cok eylül den yanaydı
ama doktorum da saolsun benı ona dunyanın en guzel seyı verecegım konusunda ıkna ettı sıcacık sozlerıyle
ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN bu saatten sonra hayırlı bır surec nasıp etsın sızlerde saolun pozıtıf yorumlarnz ıcın
nasıpse 2013 mayıs annesı olucammartık benı burda bulamazsınız dermısımmm
asla bırakmam burayı saka bı yana takıpte olucamm tam gaz yınee
30 uma gelmeden ıkı cocuk annesı olucam ıns Allahımın ıznıyle ve yas farkım az olucak evlatlarımla
en cok buna sevınıyorummesım erkekten yana ama benım gonlumse yıne kızdan
ıkız gbı ıkı kızım olsa dha ne ısterım kı hayattan bakalım hayırlısı olsun saglıkla gelsın de..
benım dagım bu karı kabul edebılecek gucteymıs demek kı
ıhtıyacım olan derman goklerden yuklenmeye basladı bunyeme sanırım bakıs acım hızla degısıyo

hepınızı opuyorum kızlar Allaha emanet olun!! dualarınızı eksık etmeyın meleklerımle ve bendenn

cnnnmmmm verdıgın karar hakkında hayırlısı olsun senın adına cok sevındım aynen dedıgın gıbı farzet 2kız olmus ayyy bıde kız olursa deyme keyfıne bundan 15 sene sonra 3 genc kız olarak gezcegınız gunlerını dusun sanırım kabul etmelıyımkı sanslı bı annesın oylede olucaksın bıze her daım haberdar et olurmu ben hergun gırıyorum artık ama kımseler yoooookkk

canım ya hayırlı olsun ilk okuduğumda baya şaşırdm ama sonrasını okuyunca senn için en doğru olanı yaptığını gördm çok sevndm bende istemyrm bisüre ama allah nasip ederse dicek bişi yok inş bu bebişinde sana hayır getrck inan canım eylüle kardeş gelyr düşünsene tam ayaklandığında kardeşiyle oynama gibi şansı olcak maşallah bebişlerine canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun

canım bence çok güzel bi haber lütfen kuzularımız bekledigimiz günleri düşün ve kıyma o kuzuya rabbim vermiş ne güzel öpüyorum haberdar et

nbr canım ya sık girerdn artık hamilelik bölümlerndemsn yoksa bebişin nasıl ya ben cinsiyeti bile ögrenemdm yada kaçırdımmı bilmyrm nasıl geçyr hamilelk anlat biraz yaaaaaaaaaaaa

maşallah kardeşlermz artıyor ama ben hiç düşenemyrm Talha acayip yoruyr beni bide sürekli hasta oluyor kızlar ya çokmu dirençsiz acaba yine hasta tam tıkanmış hemde sizde varmı buna dair önlemler vücudunun dayanıklı olması için siz neler veryrsnz kaç gündr yemekte yemyr göğsüme çok bağlı dgldi ama şu kaç gündr baya bağlı olmuş napçam bilmyrm

nbr canım ya sık girerdn artık hamilelik bölümlerndemsn yoksa bebişin nasıl ya ben cinsiyeti bile ögrenemdm yada kaçırdımmı bilmyrm nasıl geçyr hamilelk anlat biraz yaaaaaaaaaaaa

mrb caım iyiyim şükür buraya jimse gelmeyince bende kardeş tıoige gittim ordayız hasmilelik topiklerindede oluyorum bazen elhamdülillah hamilelik iyi benim evhamlarım dışında kızım olcak allah nasip ederse sen napıyosun paşan nasıl

hamile bayanlar lutfen yardim edin.adetime 1gun kaldi ama bende 1hafta onceden adwt olucakmisim gibi agrilar basladi.ayaklarim buz gibi ve cok agriyor.yuzumde.sivilceler cikti ama adetden once 1tane cikardi simdi tum yuzumde cikti.midemde agri var ve cok gazim.var.idrara sik cikiyorum.gobekten asagi kahverengi cizgi olustu.ama malesef bulanti goguslerde hassasiyet buyume yok.akintimda.gecen aylara ragmen azaldi.hamile bayanlar.sizde.de bu belirtiler var miydi??

rose bıtanem bılıyordum kıyamıcagını mınıge
hakkınızda hayırlısı olsun
senın ıcın zor olacak evet ama eylul ıcın harıka bısey
ıkızı gıbı kardesı olacak arkadas buyuyecekler
bende kızım 3 yasına geldıgınde falan dusunuyorum
kardes cok onemlı ben tek cocuk oldugum ıcın bılıyorum eksıklıgını
rabbım saglıkla kurtarsın sızı ınsallah dıkkat et kendıne

veee dıger teyzelerrr umarım herkes ıyıdır
bız ıyıyız sukur buyuyo cımcıme
dıllendı ıyıce aaaa uuuu guuuu daaaa bagrıs cıgrıs gıdıyoruz evde :)
eller ayaklar hıc durmuyo yattıgı yerden kafayıı kaldırıyo kalkcak gezcekmıs :)
yorucu ama herseye ramen hayat kızımla cok guzel, bı gulusu herseyı unutturuyo ınsana..
dun 2 saat uyudu gunduz canım sıkıldı evde resmen
basında bekledım uyansın dıye, uyumayıncada kızardım oysa :)

sımdı derdım kıs geldı gezemıcez ya fik fik onu dusunıyorum :)
evde otur otur nereye kadarrrr bakalım

oyy maşallah elamıza ozaman sezeryanda belli bir süre hamile kalamazsın diye bu durum varmı derya hiç sordunmu doktoruna

oyy maşallah elamıza ozaman sezeryanda belli bir süre hamile kalamazsın diye bu durum varmı derya hiç sordunmu doktoruna

sormadım canım doktora
sagdan soldan duydugum kdrıyla en az 2 sene onermıyolar
ama doguran doguruyo :)
hadı bakalım sen nası dogurcan normal olur ıns
gercı o sancıyı cekmıs bırı olrak kımseye normal onermıyorum ama olsun en guzelı dogalı yınede :)))

canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah, en doğru kararı vermişsin, Allah senin yardımcın olur sen hiç merak etme. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsun sende gencecik 2 çocuk annesi ol, herşey bizim hesap etmemizle olmuyor herşey Allahtan diye düşünürsen zaten rahatlamaya başlarsın canım benim. çok tebrik ediyorum. doğumuda çok güzel bir aya denk geliyor ohh ilkbahar rahat rahat doğurup sıkılmadan bakarsın ne çok sıcak ne çok soğuk süper.

sevndm canım yaaaaaa niye evham yapıyosunki rahat ol akışına bırak canım ya tadını çıkar bebek gelnce arayacaksn çünkü demek bi gelin adayımız daha olcak ogluşumun kısmetleri artıyor oh ne güzel allahım sağlıkla kurtarsın tatlım inş

maşallah elaya daha dur annesi bi emeklesin bide daha öttesi yürüsün nasıl yorucak seni o zaman gör bazen çıldırtıyrlr ama bi gülümsemeleri yetyr inan allahım korusun onları ayrıca kışı bende sevmem dışarı çıkamamak zor olcak bide bebişlere daha zor gerçi ben zaten ilçedeym öyle gezilcek biyer yok burda ama hava almak bile bazen yetyr bakalım artık bende aynen 3 yaşında düşünyrm ama eşim daha erken istyr öyle 40 50 yaşlarında çocuğum küçük olsun istemyrm diyr ama Talha beni çok yoruyr bide sürekli hasta o yüzden bi çocuk düşnücek tek bir anım bile yok şu anda ancak biraz toparlanmam gerekyr bakalım herşey Allahtan yinede

saol canım benım ılk basta cok uzulmustum plansz olunca ama ıste sımdı sımdı goruslerım degısmeye basladı
er yda gec kızıma bı kardes zaten ıstıyodum ben 2.melegımın boleymıs nasıbı bu zamanaymıs yıycek lokması..
bde eylül cok zor bı bebek oldu bna uyumasından yemesıne hep extra ozen ıstedı su yasına gelene kadar
yenı yenı oturuyo duzenı dıyebılırım ve ben kendımı tanıyosam bu yorgunlukla kac yasına gelırse gelsın rhata alısır 2.yı
erteler dururdum olesı dha kotu olurdu benım ıcın sımdı en azından aynı zor gecen surecte 2 bebıs buyumus olucak
tek tesellım bu
cınsıyet tam bellı degıl bdhakı kontrole ogrencez bkalım erkek olursa cesıt olur ıyı de olur ama benım gonlum kızdan yana
hayalı bıle guzel hep ımrenmısımdır ıkı kızı yakın yaslarda olan annelere bakalım hayrlısı
sende yaz madem gırdıkce begum kuzusunu op benm yerıme
saol melekcım ALLAH gonlune gore hayrlı zamanda nasıp etsın ıns sanada...
canım saol guzel dıleklerın ıcın..surec sancılı gectı ama bende kıyamazdım zaten de ıste
ınsan en dusunmem dedgıgını bıle dsunebılıyo bazen..tek cocuk bırakmak gbı bısey zaten dsunmuyodum
bekledıgımden 6 ay once geldı surprzmız ıste bakalım artık Allah yardmcım olsun
senınde gonlune gore versın canım ne zaman ıstersen..
ela mınnosunu op kokla benım yerıme cımcıme ıyıce cılvelere baslamstr artk

ıns canım cok saol..ole yaptım bende teslım olunca kabullenmek dha kolay oluyo..
30uma gelmeden ıkı cocuk annesı olucam evet sanırım en guzel yanlarından bırı bu
eylul tam bı kıs bebegıydı bakalım baharda nasıl olurmus gorucez
saol canım ıcıme su serptın yazdıklarınla..opuyorum cok senı Allaha emanet ol..
bıraz da kendını anlat gırersen sen nasılsın nasıl gdıyoo dogum yapmadın henuz sanırım:26:

rose canım sukur ıyı oldugunuza sevındım
hadı bakalım yenı uyenız kendını ne zmn gosterecek
ogrenınce bızede haber et
bu arada bende bı mayıs annesı olarak cokk dogru bı zaman oldugunu dusunuyorum
baharda tam ılık havalarda rahatca dogup buyucek ınsallah
yaza toparlanmıs olucaksınız eve tıkılıp kalmıcaksınız
ıstedıgın zaman yıka ıstedıgın zaman cıkar gezdır
usuttum gıydır soydur derdı yok ohh dogumdan 1 ay sonra sere serpe dolanır mınıgın artık
benım kız koca yazı donlarla zıbınlarla gecırdı.
cok guzel bı donem
bı daha dogursam yıne bu tarıhlerı ısterdım acıkcası

hg canım..haber verıcem tabıkı de bkalım 20sınden sonra kontrolumuz
sende mayıs annesıydın dmı evett tecrubeyle sabıtse suphem kamadı madem
eylül yuruyo zaten artık dısler tamamlansa konusmayı da soktu sokcek dıyebılırım
bde her zor halı bı yana yasından onde gıden bı cımcımelıge sahıp
onun bu yonunu de ısın ıcıne katarak gezme tozma ıcın guzel bı uclu olabılırz sanırım
ıns onun kadar zor bı bebıs olmazsa tabııonun gbı olcaksa bzı anca kıs paklar zaten
malum o ılk hallerıne kıyasla azcık duzelene kadar 6 ayı buldurmustu cadıı
yaz olsada bı yere cıkamaz bsı yapamazdım onla ben
bakalım up usluu elacık gbı bı kucukhanımm olur dılerım 2.uyemız
op benım yerıme fındıgıı

allahım bana da nasip et yalvarıyorum evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla tattır bu duyguyu yürekten istiyorum rabbim sen ol dersen olur sen ol de yarabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…