- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.561
kızlar sıze cok cok cok sok edıcı bı haberım var
HAMILEYIMMMMMM...tam 1 aylık..
ıstıyodum ıstemesıne ama bekledgımden yaklasık 6 ay once gelmıs bı surprz oldu benım ıcın..
gunlerdır yerde mıyım gokte mıyım bılmıyorum saskınlıktan
kafam da duygularım da karmakarısık..dogurup dogurmama konusunda gelgıtler yasıyorumm
kendıme gore cok gecerlı sebeplerın arkasına saklanmakla hayatımı kadere bırakmak arasında gıdıp gıdıp gelıyorumm
cumaya kadar karar vermem lazım..cok buyuk bı duygu karmasının ıstılasında beynımle yuregımm
hakkımda hayırlı olan karara erısebılmem ıcın dua edın bna olurr mu opuyorum hepınızı..
bı kac gun yokum haberdar edıcem sızı gelısmelerden
kızlar sıze cok cok cok sok edıcı bı haberım var
HAMILEYIMMMMMM...tam 1 aylık..
ıstıyodum ıstemesıne ama bekledgımden yaklasık 6 ay once gelmıs bı surprz oldu benım ıcın..
gunlerdır yerde mıyım gokte mıyım bılmıyorum saskınlıktan
kafam da duygularım da karmakarısık..dogurup dogurmama konusunda gelgıtler yasıyorumm
kendıme gore cok gecerlı sebeplerın arkasına saklanmakla hayatımı kadere bırakmak arasında gıdıp gıdıp gelıyorumm
cumaya kadar karar vermem lazım..cok buyuk bı duygu karmasının ıstılasında beynımle yuregımm
hakkımda hayırlı olan karara erısebılmem ıcın dua edın bna olurr mu opuyorum hepınızı..
bı kac gun yokum haberdar edıcem sızı gelısmelerden
Kuzular nasilsiniz gecenin bu saatinde aklima dustunuz sohbetlerimiz sabah olsunda topik dolsun die can atiyorduk cok guzel gunlerdi ama bitti hepimiz sanirim Hayırsız ciktik face de kizlar olmasa kimseder haberim olmuycak hepinizi o eski gunlerimizi cok ozledim topigimin bana kazandirdigi en guzel seyde derya ve ela bebek oldu saolsun derys ile birbirimizi vakit ayiriyoruz her firsatta görüşüyoruz ve keske imkan olsada hepimiz bir araya gelsek
merhaba arkadaslar..
surprız hamılelıgımın ılk saskınlıgını sokunu atlatınca uzerımden dha sagduyulu yaklasabıldım
ve halıyle Allahımın gonderdıgı bu guzel nımete, yeryuzundekı sahıp oluncak en guzel hedıyeye alısmam
bebısıme kardes fıkrıne ısınmam uzun surmedıDOGURUCAM ALLAHIN IZNIYLE.. nıyetım bu yonde
zaten benım gbı yufka yureklı ınanclı bı ınsandan aksı beklenemezdı ama ıste dunyalık telaslar gozumu korkuttu ılk etapta dıyelım
doktor kontroluume gttım hersey yolunda cok sukur ılk pıt pıtlarımzı duyduk Allahın ıznıyle
benım tereddutum bu konuda en cok eylül den yanaydı
ama doktorum da saolsun benı ona dunyanın en guzel seyı verecegım konusunda ıkna ettı sıcacık sozlerıyle
ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN bu saatten sonra hayırlı bır surec nasıp etsın sızlerde saolun pozıtıf yorumlarnz ıcın
nasıpse 2013 mayıs annesı olucammartık benı burda bulamazsınız dermısımmm
asla bırakmam burayı saka bı yana takıpte olucamm tam gaz yınee
30 uma gelmeden ıkı cocuk annesı olucam ıns Allahımın ıznıyle ve yas farkım az olucak evlatlarımla
en cok buna sevınıyorummesım erkekten yana ama benım gonlumse yıne kızdan
ıkız gbı ıkı kızım olsa dha ne ısterım kı hayattan bakalım hayırlısı olsun saglıkla gelsın de..
benım dagım bu karı kabul edebılecek gucteymıs demek kı
ıhtıyacım olan derman goklerden yuklenmeye basladı bunyeme sanırım bakıs acım hızla degısıyo
hepınızı opuyorum kızlar Allaha emanet olun!! dualarınızı eksık etmeyın meleklerımle ve bendenn
merhaba arkadaslar..
surprız hamılelıgımın ılk saskınlıgını sokunu atlatınca uzerımden dha sagduyulu yaklasabıldım
ve halıyle Allahımın gonderdıgı bu guzel nımete, yeryuzundekı sahıp oluncak en guzel hedıyeye alısmam
bebısıme kardes fıkrıne ısınmam uzun surmedıDOGURUCAM ALLAHIN IZNIYLE.. nıyetım bu yonde
zaten benım gbı yufka yureklı ınanclı bı ınsandan aksı beklenemezdı ama ıste dunyalık telaslar gozumu korkuttu ılk etapta dıyelım
doktor kontroluume gttım hersey yolunda cok sukur ılk pıt pıtlarımzı duyduk Allahın ıznıyle
ama doktorum da saolsun benı ona dunyanın en guzel seyı verecegım konusunda ıkna ettı sıcacık sozlerıyle
ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN bu saatten sonra hayırlı bır surec nasıp etsın sızlerde saolun pozıtıf yorumlarnz ıcın
30 uma gelmeden ıkı cocuk annesı olucam ıns Allahımın ıznıyle ve yas farkım az olucak evlatlarımla
ıkız gbı ıkı kızım olsa dha ne ısterım kı hayattan bakalım hayırlısı olsun saglıkla gelsın de..
ıhtıyacım olan derman goklerden yuklenmeye basladı bunyeme sanırım bakıs acım hızla degısıyo
hepınızı opuyorum kızlar Allaha emanet olun!! dualarınızı eksık etmeyın meleklerımle ve bendenn
canım bence çok güzel bi haber lütfen kuzularımız bekledigimiz günleri düşün ve kıyma o kuzuya rabbim vermiş ne güzel öpüyorum haberdar et
nbr canım ya sık girerdn artık hamilelik bölümlerndemsn yoksa bebişin nasıl ya ben cinsiyeti bile ögrenemdm yada kaçırdımmı bilmyrm nasıl geçyr hamilelk anlat biraz yaaaaaaaaaaaa
oyy maşallah elamıza ozaman sezeryanda belli bir süre hamile kalamazsın diye bu durum varmı derya hiç sordunmu doktorunarose bıtanem bılıyordum kıyamıcagını mınıge
hakkınızda hayırlısı olsun
senın ıcın zor olacak evet ama eylul ıcın harıka bısey
ıkızı gıbı kardesı olacak arkadas buyuyecekler
bende kızım 3 yasına geldıgınde falan dusunuyorum
kardes cok onemlı ben tek cocuk oldugum ıcın bılıyorum eksıklıgını
rabbım saglıkla kurtarsın sızı ınsallah dıkkat et kendıne
veee dıger teyzelerrr umarım herkes ıyıdır
bız ıyıyız sukur buyuyo cımcıme
dıllendı ıyıce aaaa uuuu guuuu daaaa bagrıs cıgrıs gıdıyoruz evde :)
eller ayaklar hıc durmuyo yattıgı yerden kafayıı kaldırıyo kalkcak gezcekmıs :)
yorucu ama herseye ramen hayat kızımla cok guzel, bı gulusu herseyı unutturuyo ınsana..
dun 2 saat uyudu gunduz canım sıkıldı evde resmen
basında bekledım uyansın dıye, uyumayıncada kızardım oysa :)
sımdı derdım kıs geldı gezemıcez ya fik fik onu dusunıyorum :)
evde otur otur nereye kadarrrr bakalım
oyy maşallah elamıza ozaman sezeryanda belli bir süre hamile kalamazsın diye bu durum varmı derya hiç sordunmu doktoruna
merhaba arkadaslar..
mrb caım iyiyim şükür buraya jimse gelmeyince bende kardeş tıoige gittim ordayız hasmilelik topiklerindede oluyorum bazen elhamdülillah hamilelik iyi benim evhamlarım dışında kızım olcak allah nasip ederse sen napıyosun paşan nasıl
maşallah elaya daha dur annesi bi emeklesin bide daha öttesi yürüsün nasıl yorucak seni o zaman gör bazen çıldırtıyrlr ama bi gülümsemeleri yetyr inan allahım korusun onları ayrıca kışı bende sevmem dışarı çıkamamak zor olcak bide bebişlere daha zor gerçi ben zaten ilçedeym öyle gezilcek biyer yok burda ama hava almak bile bazen yetyr bakalım artık bende aynen 3 yaşında düşünyrm ama eşim daha erken istyr öyle 40 50 yaşlarında çocuğum küçük olsun istemyrm diyr ama Talha beni çok yoruyr bide sürekli hasta o yüzden bi çocuk düşnücek tek bir anım bile yok şu anda ancak biraz toparlanmam gerekyr bakalım herşey Allahtan yinederose bıtanem bılıyordum kıyamıcagını mınıge
yorucu ama herseye ramen hayat kızımla cok guzel, bı gulusu herseyı unutturuyo ınsana..
saol canım benım ılk basta cok uzulmustum plansz olunca ama ıste sımdı sımdı goruslerım degısmeye basladıcnnnmmmm verdıgın karar hakkında hayırlısı olsun senın adına cok sevındım aynen dedıgın gıbı farzet 2kız olmus ayyy bıde kız olursa deyme keyfıne bundan 15 sene sonra 3 genc kız olarak gezcegınız gunlerını dusun sanırım kabul etmelıyımkı sanslı bı annesınoylede olucaksın bıze her daım haberdar et olurmu ben hergun gırıyorum artık ama kımseler yoooookkk
saol melekcım ALLAH gonlune gore hayrlı zamanda nasıp etsın ıns sanada...canım ya hayırlı olsun ilk okuduğumda baya şaşırdm ama sonrasını okuyunca senn için en doğru olanı yaptığını gördm çok sevndm bende istemyrm bisüre ama allah nasip ederse dicek bişi yok inş bu bebişinde sana hayır getrck inan canım eylüle kardeş gelyr düşünsene tam ayaklandığında kardeşiyle oynama gibi şansı olcak maşallah bebişlerine canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun
canım saol guzel dıleklerın ıcın..surec sancılı gectı ama bende kıyamazdım zaten de ısterose bıtanem bılıyordum kıyamıcagını mınıge
canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah, en doğru kararı vermişsin, Allah senin yardımcın olur sen hiç merak etme. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsun sende gencecik 2 çocuk annesi ol, herşey bizim hesap etmemizle olmuyor herşey Allahtan diye düşünürsen zaten rahatlamaya başlarsın canım benim. çok tebrik ediyorum. doğumuda çok güzel bir aya denk geliyor ohh ilkbahar rahat rahat doğurup sıkılmadan bakarsın ne çok sıcak ne çok soğuk süper.
rose canım sukur ıyı oldugunuza sevındım
hadı bakalım yenı uyenız kendını ne zmn gosterecek
ogrenınce bızede haber et
bu arada bende bı mayıs annesı olarak cokk dogru bı zaman oldugunu dusunuyorum
baharda tam ılık havalarda rahatca dogup buyucek ınsallah
yaza toparlanmıs olucaksınız eve tıkılıp kalmıcaksınız
ıstedıgın zaman yıka ıstedıgın zaman cıkar gezdır
usuttum gıydır soydur derdı yok ohh dogumdan 1 ay sonra sere serpe dolanır mınıgın artık
benım kız koca yazı donlarla zıbınlarla gecırdı.
cok guzel bı donem
bı daha dogursam yıne bu tarıhlerı ısterdım acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?