Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kizlarrrrr hamileyimmmmm
canım hayırlı olsunnn suprız mı oldu planlı mı ayy cok sevındımm
Rabbım tamamına erdırsın haber ver bkalım bıze de
hatıceeeeem
ay cok sasırdım vee cok sevındım gozun aydın canım
saglıkla gelsın ınsallah
hızlı cıktın kızzz valla tebrıkler

deryaaaa
nasılsın canımm nerelerdesın... yazmıyosun hıcc.. nasıl gıdıyo mınık kuzunla
bbuyumustur ela fındıgı ne kadarlık oldu prensesmz bakalım

ıyılık canım nolsun yogunluk devam kızcemle :)
pek sık gıremıyorum cok sukur ıyıyız 2,5 ayı bıtırdı kuzum
buyuyo teyzesı gunler nasıl gecıyor anlamıyoruz
sımdı artık agular gulusler tepkıler basladı
saatlerce karsısında durup konusuyorum oda bana cvp verıyo :)
baska turlu durmuyor sıpa hep ılgı ıstıyor.
eylulcum nasıl yerım onu 9 aylık olmus yaa zmn nasıl gecıyorrr

canım benımm kıyamamm ama hergun bıraz dha azalıcak o yorgunluk hallerınn
hayrlısyla bı de yolu yarıladın mı gerısınden korkmaa
bakk senn kucuk kusumaaa teyzesı yesın bıtırsın onuu buyumuss bde gulmelere cılvelere mı baslamss masaallahh
hep daha fazlasını ıster ılgı manyagı olur yıne doymaz kı bu cımcımelerr
eylüsümm de buyudu evet yaa ben bıle ınanamıyorumm..dogan buyuyo dedıklerı bu olsa gerek..
ıyı cok sukur teyzesı oldukca hareketlııı btun gun koltuk kenarında tutunmakla tekrar tekrar dusmekle mesgul
emeklemesıne ramak kaldı sımdıden tırsıyorum bu performansla onu nası zapt edıcem dyee
ıstahsız ve aydaslarına gore kılosu dusuk bıraz ona ıcerlıyorum bnde cogu zman
ama ıste ınadına hareketlı ufacık tefecık tam bı atom karıncaa anlayacagın

sorma canım ya cıdden ılgısız bı dk bıle durmak ıstemıyo
pek alıstı konusmalara gulusmelere napıcaz bılmem
o karsılık verdıkce daha keyıflı olmaua basladı ama gunden gune
tepkı verdıgını gormek cok guzel
gunden gune yenı bısey kazanıyo ve ben cok mutlu oluyorum
oyy benım kuzum yurucek demek eylul hanım
masslalah suphanallah
ıstahsızlıgı gecıcı bı donemdır belkı canım duzelır ıns
kılosuna da takılma ben bıle smdıden yapıyorum gercı ama
onemlı olan saglıklı olmaları sonucta
ama bende daha cok kılo alsn ıstıyorum bızde ayına gore normal olsakta
aydası olup daha toplu bebeklerı duyup gorunce cok ozenıyorum
annelık buymus demek annemı daha ıyı anlıyorum artık
senelerdır bana kılo al kızım onu ye kızım der dururdu
bende kızardım napcam kıloyu dıye
onun hıssettıgı meger bambaska bıseymıs

ayy canım benım yaa hıssettgn bu duyguların yabancısı olmamak cok guzel..
Allahm ısteyen herkese nasıp etsın..onlarla her yenı gun yenı bı heyecan demek
ben senın gbı yalnız buyuttugum ıcın canım tek maymunu bendım eylusun
bı tek kasını kaldırması bı dudagını oynatması ıcın saatler gecırıdım karsısında
oyuncagım gbıydı adeta benım aslında halen de ole
onlardan degerlısı var mı dunyamızda varsın ıstedıklerı ılgı olsun canım
saglıklı huzurlu olsunlarda napalımm gerısını dmii
keske bahsettgn gbı gecıcı bı surec olsaydı canım
6.ayına kadar cok guzel geldı ondan sonra yavasladı doktora fln kalırsa
problem etcek bsı yok aslında gorunuste de yok zaten ama ıste
annelık kafası bılıyosunnbde forumda bıdık bıdık bebıslerı gorunce
bızımkı braz da genetık..baba da ıstahsız bnde..bde uzerıne benım mınyonlugum eklenınce
bızden cıkan malzeme bu oluyomusdoktorun yorumu da bolee
sende 25 yasındasın ama senden cok cok kılolular var dmı cocugunu da ole dusun dedı
azıcık ıkna olmus gbı oluyorum tamam takmıyorum dyorum arada esıyo yınede bolee
onceden sormaa bnde cok ahkam keserdım arkadsıma ayy ben sen kılo fln gbı hıc takmam cocugm olsa derdım
annelık bambaskaymıs hakıkaten..ezberden konustugum ne varsa yedırdı yutturdu walla
emıyo ela dmı canım??sana tavsıyem emzırırken ıkı gogsunu bırden ver bırı bıtınce otekını de sun yanı
ben hep tek gogusu cektgı kadar emzırırdım sımdıkı aklım olsa dha ılk basında ole yapardım
cektgı kadaryla yetınmesın mıdesı buyusun dye...bıtanesyle doymussa zaten o kendı bırakıyo

eeeeeeeeeeeee kızlar nbrsnz ya kimseler yok baya arkalarda kalmış rosecum kız büyümüş bi emeklesinki o zamn gör deryacım senn cimcimide tam şirinlik zamanlrıdr konuşup dur ister hoşuna gider kendisiyle konuşmk

kızlar ya benmde paşamda baya zayıf deliryrm aslında yemek yemyr degl hani ama kilo almıyor yada yanlışmı beslyrm acaba bide çok sık altına yapıyr ondanda almıyr galiba 1 yaş 1 aylık daha 8 kilo 750 gram revamı bu yaaaaaaaaaaaa kemik gibi küçücük sizde varmı formüller bişiler deyivern yaaaaaaaaaaaaa

selam canlarrrr
nabersınız umarım herkesler ıyıdır
ben fındıgımdan pek fırsat bulup yazamıyorum
ıyıyız cok sukur uslanıyoruz artk yavas yavas duzenımızde oturuyo
hergun yenı bısey ogrenıyoruz afacan olduk artık

melekcım benım kızda bana zayıf gelıyo
analık ıcgudusumudur nedır
doktoru ne dıyor sana normal sınırların altındamıymıs pekı?
Bnmkı ayına gore normal kılo alımı ne cok ne az yanı.
Mamaya gerek yok dıyo doktor sımdılık.
Ama goruyorum aydasları tosun gıbı masallah
bız gercı kucuk dogduk zaten ona gore gelısıyoruz ama
ıste bız ıstıyoruzkı kılo alsınlar, aslında onemlı olan saglıklı olmaları...

günaydın canım kılosu 8 kilo olabılır canım peki boyu nekadar boyu uzunsa aldığı kılo boyuna gıdıyordur . doktor olması gereken kılonun altında dermedıyse hıc panık yapma canım. iştahlı bır bebekmı yoksa yedirmek için savasıyormusun ?

canım ya bızlerde iyiyz çok suur sahıl yavas yavas yurumeye basladı onun pesınde kosturuyorum. ay senın prensesde baya buyumustur resım beklıyorum senden fırsat bulursan yukle lutfen.

resimleri yeniledim kızlar, albümden bakabilirsiniz..
bu aradaaa neden hep ben koyuyorum
sizde koysanıza bebişlerinizin son hallerinii
görelim yigenlerimizi dimi ama

benim de olur mu bebeğim yine büyümemiş yumurtalarım en büyük 10 mm 5 tane iğne kullandım fostimon 150 5 tane daha yazdı buda olmazsa aşılama yaptırsam olur mu ki ne kadar tutuyor fiatı bilen var mı gaziantepteyim bu arada

annelik içgüdümü MUTLAKA OLUYor ama benmki zayıf ya görenlern demesiyle dahada delryrm bide dr olması gerekenn altında dedi sennki normaldr deryacım dedgn gibi küçük dogdu alır daha o bencede mama kullanma eger normalse

sorma baharcım ya benmkide istkle yiyen bi bir bebek degl zorlada olsa biraz alıyor ama ugraştryr dr kilosunun baya altında dedi boyu normal dedi ama yinede zayıf bide sık altına yapyr bağırsaklar iyi çalışıyr oda kilo yapmıyr bu nedenle çok harketli aynı zamanda yaramazım sahilde yüryrmş maşallah kızımıza şimdi ne şirinlikler yapıyrdr benmki baya oldu yürüyeli tam usta yani bugünlerde diş çıkarıyr sanırım tam belli etmyr ama baya huysuz ishalide var anlamadım ya

uzun bi aradan sonra tekrar merhabaa...
inanın şuan çok acaip duygular içerisindeyim
yazdıklarınızı bi okudumda...
ilk tanıştıgımızda hiç birinizin bebeği yoktu...
bu yolda beraber yürümeye karar vermiştik
tabii ben arada kaytarmalar yaptım :)
ama şimdi hepinizin bebeği ver kimisi yaşına girdi kimisi ay içerisinde
inanın çok mutlu oldum
rabbim ikincileride nasip etsin
ben hala tekdeyim bu arada merak edenlere yani
:))

Kuzular nasilsiniz gecenin bu saatinde aklima dustunuz sohbetlerimiz sabah olsunda topik dolsun die can atiyorduk cok guzel gunlerdi ama bitti hepimiz sanirim Hayırsız ciktik face de kizlar olmasa kimseder haberim olmuycak hepinizi o eski gunlerimizi cok ozledim topigimin bana kazandirdigi en guzel seyde derya ve ela bebek oldu saolsun derys ile birbirimizi vakit ayiriyoruz her firsatta görüşüyoruz ve keske imkan olsada hepimiz bir araya gelsek

Ne yazmisim be buarada Begüm kocaman olsu nerdeyse 15 aylik ama beni çok yoruyor hic istegi bitmiyor gözünü acar acmaz atttaaa demekte. artik cogu nesneyi taniyor hersey dun gibi ama bugün beni hergun sasirtan kocaman bi kızım var çok şükür

Son düzenleme:
kızlar sıze cok cok cok sok edıcı bı haberım var
HAMILEYIMMMMMM...tam 1 aylık..
ıstıyodum ıstemesıne ama bekledgımden yaklasık 6 ay once gelmıs bı surprz oldu benım ıcın..
gunlerdır yerde mıyım gokte mıyım bılmıyorum saskınlıktan
kafam da duygularım da karmakarısık..dogurup dogurmama konusunda gelgıtler yasıyorumm
kendıme gore cok gecerlı sebeplerın arkasına saklanmakla hayatımı kadere bırakmak arasında gıdıp gıdıp gelıyorumm
cumaya kadar karar vermem lazım..cok buyuk bı duygu karmasının ıstılasında beynımle yuregımm
hakkımda hayırlı olan karara erısebılmem ıcın dua edın bna olurr mu opuyorum hepınızı..
bı kac gun yokum haberdar edıcem sızı gelısmelerden

gull erken bı haber ama cok guzel aklından kotu seylerı cıkar hamıle kalamıyoruz dıe hepımız depresyondaydık sımdı bı melegın daha olucak ve sakın gelgıt yasama o gelmıs ve onu sakın bıyere gonderme onun eylul den hıc bır farkı yok hakkında hayırlısı olsun

bak buarada hatıcede hamıle sımdı sen ohh berekete bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…