Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

eee tabı her yıgıdın gonlunde aslan yatar benımde gonlumde bı kız yatıyor esımınde tabı ama bakalım kısmet ben bugunlerı gordum cok sukur bıde evlat secemıcem

kızlar birşey sorucam hamilelikde pc kullanmak tehlikelimi

eşim fazla oturma karşısında diyo

Sende mi Bursalısın canımmmmmm ay ne çokmuşuzzzzz ya homşolarım benim
İnşş canım umutlarımız boşa çıkmaz..

ay yok canım ben bursalı değilim bursalılarla beraber hamileler kervanına katılırsın demek istemiştim

kızlar size bi süprizim vaar

Eki Görüntüle 264627 hevese getirim yeni hamişleri dedim bu suandaki halim bakalım ne hale gelcem. gerci 2 aydr böyleyim

kız maşallah ne güzel çıkmış göbüşün bende ne zaman çıkar acaba

eee tabı her yıgıdın gonlunde aslan yatar benımde gonlumde bı kız yatıyor esımınde tabı ama bakalım kısmet ben bugunlerı gordum cok sukur bıde evlat secemıcem

benim de kız yatıyor ama erkek de olsa başım gözüm üstüne sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsunda inşallah önemli değil

dun aksam eltımde dedı takılma pc de cok telefonları kendınden uzak tut dedı oda 5 ay once dogum yaptı bıde sosyetedır kendısı arastırır falam ozlerım yaa ben sızı amaa

dun aksam eltımde dedı takılma pc de cok telefonları kendınden uzak tut dedı oda 5 ay once dogum yaptı bıde sosyetedır kendısı arastırır falam ozlerım yaa ben sızı amaa

benm doktorumda eşime söylemiş benide uyardı telle fazla konuşma dedi

öyleyse en büyük sorun bana patlar bilgisayar mühendisiyim sabah akşam başındayım şu aletin

benm ilk bebeğim öldüğünde doktor radyasyon olabilir dedi aslında tehlikeliymiş
ama ne yapayım canım sıkılıyo evde otur otur

göbişimizi beğenen teyzelerimize teşekkür ederizzzz............

kızlar ya böyle şeylere takmayın kafanızı. pc başındayız çalışanlar mecburen bide onu dert etmeyelim kendimize. ayrıca pc ve telefonların zararı henüz kanıtlanammış. bn doktorumada sordum. için rahat olsun dedi.

kızlar size bi süprizim vaar

Eki Görüntüle 264627 hevese getirim yeni hamişleri dedim bu suandaki halim bakalım ne hale gelcem. gerci 2 aydr böyleyim

Ayyy pek tatlıııııııııı, sivri bayaaaa senin göbüş sivri göbek olunca erkek oluyooodu galibaa yanlışmıyım?
Koca karı tahminlerine başladım ben gene :))

Kızlar kesinlikle iyi değilmiş,
Cep telefonu hele felaket kesinlikle kullanmayın mecbursanız da kulaklıkla kullanın çok zararlı..

Yaa karnım ağrıyoo benim

ayyy cnm benımde ılk bebek oldugunde radyasyon dedı bıde ben turcell de cool center yapıyordum o donemde elımden tel dusmuyordu onumde pc

ayyy cnm benımde ılk bebek oldugunde radyasyon dedı bıde ben turcell de cool center yapıyordum o donemde elımden tel dusmuyordu onumde pc

ayy içime korku düştü
fazla durmamak lazımpc karşısında
bende ilk hamile kaldığımda deli gibi laptop hep kucağımdaydı
artık almıyorum masada kullanıorum

Off ben gelebildim sonunda kızlar nasılsınız hastalanmısım bogazım agrıyor bırde grip... ::2::2: Siz nasılsınız bakıyorum göbekler eklenmiş göbişleriniz çok güzel olmuş bende yarın ekleyim hem aslanımın resmini hem göbeğimi görün

site içinde 2 bina var
bi binada 20 daire var
1. kat kiralık
camdan baksan benm salonu görüceksin gelde ark ol bana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…