- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.161
teyzem övünmek gibi olmasın çok güzel fal bakar bu zamana kadar ne dediyse çıktı
hamile olduğumu öğrenmeden önce hamilesin dedi yok ya test yaptım değilim dedim hayır hamilesin dedi
bi test yaptım çıktı
bana kızın olucak diyo şimdide bakalım hayırlısı
sağlıklı olsunda ama gönlümden geçen kız
ama erkek olursada hiç farketmez
kızlar size bi süprizim vaar
Eki Görüntüle 264627 hevese getirim yeni hamişleri dedimbu suandaki halim bakalım ne hale gelcem. gerci 2 aydr böyleyim
Eki Görüntüle 264627 hevese getirim yeni hamişleri dedimbu suandaki halim bakalım ne hale gelcem. gerci 2 aydr böyleyim
Sende mi Bursalısın canımmmmmm ay ne çokmuşuzzzzz ya homşolarım benim
İnşş canım umutlarımız boşa çıkmaz..
eee tabı her yıgıdın gonlunde aslan yatar benımde gonlumde bı kız yatıyor esımınde tabı ama bakalım kısmet ben bugunlerı gordum cok sukur bıde evlat secemıcem
dun aksam eltımde dedı takılma pc de cok telefonları kendınden uzak tut dedı oda 5 ay once dogum yaptı bıde sosyetedır kendısı arastırır falam ozlerım yaa ben sızı amaakızlar birşey sorucam hamilelikde pc kullanmak tehlikelimi
eşim fazla oturma karşısında diyo
kızlar birşey sorucam hamilelikde pc kullanmak tehlikelimi
dun aksam eltımde dedı takılma pc de cok telefonları kendınden uzak tut dedı oda 5 ay once dogum yaptı bıde sosyetedır kendısı arastırır falam ozlerım yaa ben sızı amaa
öyleyse en büyük sorun bana patlar bilgisayar mühendisiyim sabah akşam başındayım şu aletin
kızlar birşey sorucam hamilelikde pc kullanmak tehlikelimi
dun aksam eltımde dedı takılma pc de cok telefonları kendınden uzak tut dedı oda 5 ay once dogum yaptı bıde sosyetedır kendısı arastırır falam ozlerım yaa ben sızı amaa
benm doktorumda eşime söylemiş benide uyardı telle fazla konuşma dedi
benm ilk bebeğim öldüğünde doktor radyasyon olabilir dedi aslında tehlikeliymiş
ama ne yapayım canım sıkılıyo evde otur otur
ayyy cnm benımde ılk bebek oldugunde radyasyon dedı bıde ben turcell de cool center yapıyordum o donemde elımden tel dusmuyordu onumde pc
kiralık ev arıyodun galiba canım bizim karşı binada kiralık daire var
aaaa cıddenmı yazıyormu camda bısı pekı emlakcı yada sahıbınden dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?