Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende seni yirim sende çok güzelsin bitanem resim değişmemiş ki:):) yok be anam ne yeşil gözü halis mulis açık kahve ela gibi bişey işte

aaaaa bu daha süper heee saçlar harika çok yakışmış ve çok farklısın tuttum ben seni kızımmmm

Yaa dimi açık saçlarım da fena olmamış şimdilik böyle ama aynı rengi tutturamıyorum bi dah akıyo hep (
Canım benim bende seni çok beğendimmmmm valla kız yeşil duruyo gözlerr fıstık gibi maşallaaaaah
allah sahibine bağışlasın

wayyy wayyyy beee hatunlara bakın hele bune güzellik kızlar

kız hatice senide göreydik iyiydiiiiiiiiiii öğlende gelince koy bak görcem senide,
o senin güzelliğin haaytımmmmmmmm
bizi artık alan almış satan satmış

kızlarrr çeneniz düştü heee...oku oku anca bitti geçmiş.
nasılsınız bakalım. sabah yoğunluğu atlattım ve oturma faslına geçtim bn....:)

serpill sonra dinlenirsin bol bol
şimdi sıkı çalış....

deryaa hayırlı olsun yeni çalışma dönemizin. bi laf vardır ya azimli yapan duvarı bile deler... azimle çalışın boş geçmek yok:)

işin en komik yanı bu oluyo bizimkide yastıkları tepeliyodu altıma kalkma dönme ne rezil dönmlerdi. garibim şimdide o günleri çok özlüyo

akşam seni ekledim canım bu arada.
baksana kızlara yan çiziyorlar bana kalırsa fazla zaman geçmeden görüşelim bi pazar yada bi gün belirleyelim gelmek isteyen gelsin

haticem vala ayarlayalım yaa bana her cmrtesi pazar uyar. şöle karşılıklı kahve içelim sohbet edelim...

evet gözlerim şaşı beş oldu kızım yakın bişeyler bul kes kopyala yapıştır:):)
kaldırdım ama yine koyayım bari :):)

esma nerde yaaaaa

işte geldim burdayımm

yaklaşık 8 aydır meleğim gelip karnıma yerleşsin diye bekliyorum ama hala gelmedi hayırlısı olsun napalım allah isteyen herkese nasip etsin inşalah

hoşgeldin. inş meleğine kavuşursun çok bekletmez seni.

yokhh bu arada yok yokmuş sende yani.. süpersin fıstık gibisin maşallah kaşı bitaraflarını

Son düzenleme:

çalış çalış nereye kadar esma çocuk doğana kadar sakat kalacağız valla:):)

deryanın profile bak canımcım kaldırmadı henüz

hoşgeldin canım nasılsın olur canım bana uyar bi pazar buluşalım

Kızlar yemekten geldim anca napıyosunuz bakiym

Esmaaaaaam canım o senin güzelliğin senide merak ediyorummmm

Maşallah allah nazardan saklasın hepimizi çok güzeliz kahretsinnnn

Hatice kız ne dalga geçiyon bakim heeeeee resim isterim ben resim

Esma sende yokmu?

Serpilimi zuhalimi gördüm neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…