- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.161
bende seni yirim sende çok güzelsin bitanem resim değişmemiş ki:):) yok be anam ne yeşil gözü halis mulis açık kahve ela gibi bişey işte
aaaaa bu daha süper heee saçlar harika çok yakışmış ve çok farklısın tuttum ben seni kızımmmm
wayyy wayyyy beee hatunlara bakın hele bune güzellik kızlar
Kızlar ben öğle yemeğine çıkıyorumm, gelince kaldırırım resmi de artık haticeeee sende koydun mu yaaa
çatlatmayın innsanı
wayyy wayyyy beee hatunlara bakın hele bune güzellik kızlar
kızlar resim yok yanımda google amcama sordum onda varmışondan aldım bana niye soruyorsunki yaz google amcama versin sanada
aleyküm selam melekcim , nasılsın evet kimsecikler yok topicte , veletler tekmeleyin bakayım analarınızı, haticem , yokhhh hadi ben sizi tekmeleyeceğim şimdi:)
günaydın kızlar hepinize....
çok yorgun bedbah bi durumdayım , uykusuzluktan geberiyorum , ateşler basıyor beni, ne zormuş velet sahibi olmak ahh ahhh ne olacak halimiz , kocişle isyan bayraklarını çekmeye başlayacağız sanırım uzun bi süre sırt sırta dönüp uyuruz
Kuşum yaaa gelsen ne süper olur,
Bi çıkartma da Bursa' da yaparız olmazsa kızlar gelsin istanbuldaaaan
Serfikimmm günaydın dur sakin tekmeleme bizi kalktım geldim ben hatçeyi bulalım :)
Ya millet kazayla fln hamile kalıyo ya deli oluyorum biz bu kdr çalışıyorz,
Emeğe saygı yok hiç
Bizde dün itibariyle açılışı yaptık, bakalım yarındoktor ne diyecek dırın dırın dırınnnnnnn
Öyle valla pozitif düşüne düşüne bi hal oldum dünden beri,
Eşime bile bişey demedim üstüne konuşup evde canımız sıkılmasın diye,
Yarın belli olacak bakalımmmmmmmm, inş hayırlı haberlerle gelirim..
Anlayabiliyorum vallaa çok zor ya hergün hergün bide farklılık yaratmaya çalışıyosun böyle heyecan olsun fln derken insanın et kesiyo vücudu
Akşam ben kalkmıyorum ya dalga geçiyo benle, huuu komşu daha ne kadar yatıcan öyle diyooo
Suss dedim dinleniyorum ben ondan değil şey mey kem küm yemediiiiiiii tabi
Ay sinir oluyorum şu düştüğümüz hallere bak
akşam seni ekledim canım bu arada.
baksana kızlara yan çiziyorlar bana kalırsa fazla zaman geçmeden görüşelim bi pazar yada bi gün belirleyelim gelmek isteyen gelsin
evet gözlerim şaşı beş oldu kızım yakın bişeyler bul kes kopyala yapıştır:):)
kaldırdım ama yine koyayım bari :):)
esma nerde yaaaaa
yaklaşık 8 aydır meleğim gelip karnıma yerleşsin diye bekliyorum ama hala gelmedi hayırlısı olsun napalım allah isteyen herkese nasip etsin inşalah
gördünmü
aaaaaaaaaaaaaa hatice bu nasıl olur deşifre olmuşsun kız sen
kızlarrr çeneniz düştü heee...oku oku anca bitti geçmiş.
nasılsınız bakalım. sabah yoğunluğu atlattım ve oturma faslına geçtim bn....:)
serpill sonra dinlenirsin bol bol
şimdi sıkı çalış....
deryaa hayırlı olsun yeni çalışma dönemizin. bi laf vardır ya azimli yapan duvarı bile deler... azimle çalışın boş geçmek yok:)
işin en komik yanı bu oluyo bizimkide yastıkları tepeliyodu altıma kalkma dönme ne rezil dönmlerdi. garibim şimdide o günleri çok özlüyo
haticem vala ayarlayalım yaa bana her cmrtesi pazar uyar. şöle karşılıklı kahve içelim sohbet edelim...
işte geldim burdayımm
hoşgeldin. inş meleğine kavuşursun çok bekletmez seni.
yokhh bu arada yok yokmuş sende yani.. süpersin fıstık gibisin maşallah kaşı bitaraflarını
beni google amcam bile tanıyor siz tanımıyorsunuz ayıpppp ayıppppppp
çalış çalış nereye kadar esma çocuk doğana kadar sakat kalacağız valla:):)
deryanın profile bak canımcım kaldırmadı henüz
sus kız ne sakat kalması allah korusun. çoçunu bulana kadr çalış sonra yat dinlen
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
serpill sonra dinlenirsin bol bol
şimdi sıkı çalış....
deryaa hayırlı olsun yeni çalışma dönemizin. bi laf vardır ya azimli yapan duvarı bile deler... azimle çalışın boş geçmek yok:)
işin en komik yanı bu oluyo bizimkide yastıkları tepeliyodu altıma kalkma dönme ne rezil dönmlerdi. garibim şimdide o günleri çok özlüyo
haticem vala ayarlayalım yaa bana her cmrtesi pazar uyar. şöle karşılıklı kahve içelim sohbet edelim...
işte geldim burdayımm
hoşgeldin. inş meleğine kavuşursun çok bekletmez seni.
yokhh bu arada yok yokmuş sende yani.. süpersin fıstık gibisin maşallah kaşı bitaraflarını
hoşgeldin canım nasılsın olur canım bana uyar bi pazar buluşalım
kocama söyledim , ben seni bırakırım ilk buluşma diye çevrende bir yerlerde beklerim dedi
kocama söyledim , ben seni bırakırım ilk buluşma diye çevrende bir yerlerde beklerim dedi
19 kasım saat 14.00 kadıköy-eminönü iskelesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?