• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aynen canım ama k.validemin 3 oğlu olunca napsın hangisini kıskansın
evde bi tane bekarı var o yetiyo şimdilik ona bizimkilere sarmıyo
ama o evlenince değişirmi bilmem
ben memnunum hayatımdan allah razı olsun hepsindnn

Sizde erkek bolmuş maşallah,
Benim kayınvalidede ciddi bir erkek çocuk hastalığı var,
3 kızın arasında eşim tek erkek olunca onun yeri ayrıymış mış,
Erkek evladından torunu bile daha farklıymış daha özelmiş ne alakaysa.
Dolayısıyla gözler bizim bebe de hele bide erkek olursa tırlatır heralde,
Bende inadına kızcıyım :)
Kızıyorum ama bu yaklaşıma çatışıyorum bu konuda,
Kız olursa sevdirmem o zmn diyorum bozuluyo :1:

İnşallah sağlıkla hepimiz o yaşları görürüz,torun torba sahibi olmakta büyük mutluluk olsa gerek...

k.validem kendi k.validesi için evinde bakmaya sıcak bakmıyor..
hatta kendi çocukları bile bakmaktan çekiniyor,babaanne çok aksi;)

hatta eşime dedim ki aşkım eğer babaanneye kimse bakmazsa bize gelsin ben bakarım dedim...
iki tane arıza yuvarlanır gideriz:)

Ahh keşke o günleri bizde görebilsek,
Torun evlattan daha tatlıymış hep öyle derler ...

Son düzenleme:
Allah uzun ömür versin benim k.valideminde
k.validesi yaşıyor:)babaannemiz biraz aksice ama yinede k.valideminde

pek iyi gelin olduğunu söyleyemem:9:
sağolsun banada çektirme gibi bi huyu yok
:)

benim kayınvalide ile kendi kayınvalidenin arasıda hiç iyi degildir beni birbirlerinden kıskanırlar o der seni en çok ben severim o der ben severim :D

ne biliyim sanki benimde babaannemmiş gibi hissediyorum:)

ona babaanneeee diyorum ama k.valideme xxx anne diyorum hala:9::9::9:

arızayım iştee farkındayım:27:

benim kayınvalide ile kendi kayınvalidenin arasıda hiç iyi degildir beni birbirlerinden kıskanırlar o der seni en çok ben severim o der ben severim :D

ne biliyim sanki benimde babaannemmiş gibi hissediyorum:)

ona babaanneeee diyorum ama k.valideme xxx anne diyorum hala:9::9::9:

arızayım iştee farkındayım:27:

yok gülüm ya arızalıkla ilgisi yok elektirikle alakalı benimkide arabir laf dokundurur ama genelde çekinir benden ama neden bilmiyorum kadının yüzüne bakınca seytan görmüş gibi oluyorum sevemiyorum ısınamıyorum yani pişmanlıgım oluyo ama içimden gelmiyo allah affetsin ama bişede demem eve gidince işinide yaparım ama masafeliyizdir.

Serfik haticemm esma deryaaa nerdesinizz yaa:59:

:59:

yoğundum zuzum yaa geldim ama pek iyi sayılmam bu ksık ağrısı çoşacak herhalde hayırdır inş:):)

tanselim ne oldu yine bırak şu kaynananı yaaa dövücem haa seni, sıkıntı yapıyorsun zaten canın burnunda kendinle uğraş yaakafanı başka şeylerle doldurma Allah aşkına, bebeğini üzüyorsun bak söyleyeyim sana ne çok bekledin onu hatırlatırım, onun için sakin ol lütfen :54:

bende kaynanamı bi severim bi sevmem işte geçinip gidiyoruz:)::)

bende elimden geldiğince saygılıyımdır ,hatta bazen ana kız gibi konuşalım istiyorum pek yanaşmıyor...oysa komşuları ve akrabalrı tarafından da çok sevilir,sanırım elektriklerimiz uyuşmadı baştan:)
olsun eşimizin annesi sonuçta,sevemesekte aşkımızın annesi diyip saygıda kusur etmicez:)

yok gülüm ya arızalıkla ilgisi yok elektirikle alakalı benimkide arabir laf dokundurur ama genelde çekinir benden ama neden bilmiyorum kadının yüzüne bakınca seytan görmüş gibi oluyorum sevemiyorum ısınamıyorum yani pişmanlıgım oluyo ama içimden gelmiyo allah affetsin ama bişede demem eve gidince işinide yaparım ama masafeliyizdir.

Serfik haticemm esma deryaaa nerdesinizz yaa:59:
:59:

Bebişim geldimmmmm malum cuma yoğunluğu haftayada yokum herşeyi biranda bitirmeye çalışınca sizi ihtmal ettim bugün :(

yoğundum zuzum yaa geldim ama pek iyi sayılmam bu ksık ağrısı çoşacak herhalde hayırdır inş:):)

tanselim ne oldu yine bırak şu kaynananı yaaa dövücem haa seni, sıkıntı yapıyorsun zaten canın burnunda kendinle uğraş yaakafanı başka şeylerle doldurma Allah aşkına, bebeğini üzüyorsun bak söyleyeyim sana ne çok bekledin onu hatırlatırım, onun için sakin ol lütfen :54:

bende kaynanamı bi severim bi sevmem işte geçinip gidiyoruz:)::)

Valla kızlar ya kaynana adı üstünde he dicen geççen yavrum o zaman hiç sorun olmaz,
Bi kulaktan giriiiiiiiip diğerinden çıkçak,
Bazen kendi oğlu bile tahammül edemiyo saçmalıklarına kiii biz el kızıyız olcak o kadar :1:

Burdayım canım benim :54:

Kızlarrrrrr saat 3:30 sanki gün bitiyor ne dersiniz yaşasın tatil:52:

Şirketin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon eder.
Karşı tarafta fısıldayan bir çocuk sesi, "Alo," der.
Patron sorar: "Baban evde mi?
Çocuk yine fısıldayarak cevap verir: "Evet."
Patron sorar: "Kendisiyle konuşabilir miyim?"
Çocuk yine fısıldayarak cevap verir: "Hayır."
Patron şaşır: "Peki annen evde mi?"
Çocuk: "Evet."
Patron: "Peki onunla konuşabilir miyim?"
Çocuk yine fısıldayarak: "Hayır."
Patron şaşkın: "Orada başka kimse var mı?"
"Evet," der çocuk fısıldayarak: "Bir polis memuru var."

Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar: "Memur beyle konusabilir miyim?"
"Hayır, şu anda meşgul."
İyice meraklanan patron: "Neyle mesgul?"
"Annem babam ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor."

Arkadaki seslerin gittikçe artmasıyla endişelenen patron sorar: "Bu ses de ne?!"
"Helikopter," der çocuk, hala fısıldayarak.
Panikleyen patron, "Neler oluyor orada?!" diye sorar.
Çocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi."
Patron endişeli ve neler olduğunu anlamaya çalışarak: "İyi de neyi arıyorlar?"
Çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir: "Beni."

yaşasın tatilllllll deee benim için koceman bir 3,5saat var
geçermikii

ühüüüüüü:(

ama sonra özgürümmm:27:

Son düzenleme:
Kari-koca tatil gunu evde televizyon seyretmekten sıkılmış, yatak odasina gecmeye karar vermisler.... Ama ne mumkun.....7 yasindaki oglan evde.....
Oglum, hadi biraz sokaga cik, gez, oyna! Ihhhhh. Israr faydasiz. Afacanin sokakta gozu yok.
- Oyleyse, diyor baba, annenle ben odamiza gecelim, sen de balkona. Etrafta neler olup bitiyor, yuksek sesle bize rapor et !
Oglan biraz miziklanmakla birlikte caresiz balkona geciyor. Bizimkiler de yataga.
Ve afacan canli yayina basliyor:
- Su an bizim sitenin otoparkina yabanci bir arac park etti. Simdi de Aygaz arabasi sokaga giris yapti. Yasli bir kadin markete giriyor......
Kisa bir sessizlik...Ve rapora devam:
- Yan komsumuz Ahmet Bey amcayla karisi Necla teyze yatak odasinda sevisiyorlar. Yataktakiler sok vaziyette.
Baba sesleniyor:
- Oglum, nereden cikardin simdi bunu ?
- Hicc. Kucuk kizlari Ayse balkonda dikiliyor da.

arkadaşlar cümleten hayırlı bayramlar bayram ertesi görüşürüz... dönüşte göbişler bebeklerle dolu olur inş..

Kucuk kiz sinifta Fen Bilgisi dersinde birden parmak kaldiriverdi: "Ogretmenim ben bisey sormak istiyorum!!" "Evet seni dinliyoruz..?" "Benim anneannemin bebegi olur mu???" Ogretmen tabi cok sasirmis ama "anneanneler bebek yapmak icin biraz yaslidirlar" diye gülumsemis.. Bizim bidik yine sormus: "Peki annemin bebegi olur mu??" Ogretmen cevaplamis: "Annelerin bebegi olur ama yaslari ilerledikce bebekleri olma ihtimali de azalir" Derken kucuk kiz "Peki ogretmenim.."demis.. "ya benim bebegim olurmu??" Ogretmen gulmus: "Canim senin yasin daha cok kucuk, olur mu oyle sey??" Bunun uzerine arka siralardan erkek cocuklardan biri bagirmis: "BAAAAAK!!! BEN SANA BISEY OLMAZ DEMEMIS MIYDIM".

Ali babasına sormuş:
-Baba ben nasıl dünyaya geldim?
-Gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın çevresine şekerler koyduk.Sabah kalktığımızda sen gelmiştin.Bu fikir Ali'nin ilgisini çekmiş ve denemeye karar vermiş.Yatarken yatağının çevresine şeker koymuş.Sabah bütün karınca, böcek vs. yatağının çevresindeymiş.
Ali:
-Bakın demiş,şimdi size elimin tersiyle bir vururdum ama baba yüreği işte.

Canım dostlarım hepinizin kurban bayramını şimdiden kutlarım.sizleri çok seviyorum allaha emanet olun. $kurban_bayrami.webp Eki Görüntüle 284671

Back
X