- Konu Sahibi haticemavi
- #9.401
valla temiz bi sopaya hayır demem
benimkiler beynimden ayrı takıldığı için pozitif enerji falan işe yaramıyo
+,+,+,+, matematik derslerine toplama işareti olarak hizmet veririm yakında
ama moralim iyi kasmıyorum kenndimi
iş olacağına varır her zaman
moralin iyi olsun kasma kendini. biz burda beynin ve yumurtaların aynı anca çalışmasını sağlıyoruz:)
ne güzel rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
amin rabbm sizlerede nasip etsin.
mutlaka yolunda gitmeyen bişeyler var zaten herşey yolunda olsa bebeğimiz olur ama doktorlar bir sebep bulamayınca bekleyin olur diyorlar bakalım bekliyoruz.ama senin doktor değiştirmen lazım çatlatma iğnesi ile çok hamile kalan var.senin doktorunda bir tuhaflık var.
böyle düşünmeyi ya lütfen.... çatlatma iğnesi klomen 1 sene kullandım ben hiç bi halta yaramadı. rabbm zamanını bekletiyo.
ayyy evet başından sonuna kadar okudum valla şivem kaydı be yaww:)
yaklaşık 2 senedir canım..ama öyle dört dörtlük çalışmalarda da bulunamıyoruz..eşimin iş yoğunluğu sayesinde
Topiğin delisi noluceeekkinşallah en kısa sürede kavuşursun sıpana:)
ahanda bi deli daha
kızlar ben bu ay Allahın izniyle hamile kalacağıma inanıyorum:)sizde inanın ya belki bu işşin sırrı budur..
hadi totem yapalım aramızdaherkes hamile kalıcam desin..elele tutuşak

dolunay hoşgeldin..... eve işte bu bu ayın 2. hamişi yokmu arttıırannn....
bu arada olmuyo sorun var gibi konuşmaları çizittiriyorum...
serpili vazgeçrdik bu düşüncelerden sizler başladınız. olmuyo kızlar böleee.... olumsuz bişicik yok herşey yolunda tamammı. olmasa bnm olmıcaktı yaaa yapmayın böle.
ben tedaviye ara verdiğimde artık yumurtalık kanseriyim hiç olmıcak kocayıda boşıcam diyodum düşünün halimi. bi gün oturup herşeyi attım kafamdan ilaç şu bu fasa fiso ne varsa doldurdum çöpe sonrada öğrendimki erkekim benmle. sizlerde bu düşüncelerden arının sonra herbişeyi bırakın kenara ee bide sıkı çalışmak lazım bebek için die çalışmayın ama düşünce olmasın aşk meşk olsun düşündüklerinz sonrada gelsn bebişler....

az beklemedik yanii
az beklemedik yanii