Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oyyyy hadi inşallah hayırlısıyla doğurusunda 24 saat seversin bebişini:)

ben maalesef çalışıyorum ve bebişte olsa çalışıcam

anneme gözüm kapalı veririm bebeğimide ne biliyim k.validemi bi kaç aşamalı testten geçirmem lazım
çünkü %99 o bakacak bizim sıpaya

kimseciklere vermem zaten sevmekten bana kalmıcak demek istedimm
benim kayınanneme de güvenim var annemede
zaten onlara kalmaz bakmak ev hanımıyım ben ihtiyacım yok yanii

seni iyi anlıyorum aynı durumdayım çünki rabbim inş gönlüne göre versin her zaman görmek daha zor olmalı.ben her zaman görmediğim halde onlar yüzünden eşimle aram çok bozuldu...

işine karışmayayım ama seni annen büyüttüyse kocanıda kayın validen büyüttü
kocanda problem yoksa çocuğuna da bişey olmaz
sonuçta onlar bizden daha tecrübeli daha iyi bakabilirler
ama karar senin karışmak yada yargılamak istemem

aslında konu gecınememek deıl yuzune bısı demeyıp arkasından kendını yıyorsan gecınıyorsun o neyaparsa yapsın
benım zıt bı karakterım cok oyuzden her yaptıgı batıyor bıde yanlızsa mesela dakkada bır kapımı calar ama buyuk gelını gelsın bı kapısını tıplatayım evdemı ıyımı gelsın eltısıyle otursun demez eltımın 1 yasında bebegı var bende cocuk hastasıyım onuda cok severım dun mesela 11 de geldıler aksam 7 de gıttıler bır kere kapıyı calıpta nasılsın gel cocugu sev demez eltım bı bakayım mıgdesı nasıl demez ıkı yuzlu bırını gorunce otekını resmen cope atar
neyse benımkı oyle bı cınskı ne kadar konussam bos benı gunaha sokuyor sınır edıyor

haydeee bakem ne güzel bi habr cnm. inşallah bebişde sorunsuz gelr bu ay

İnş Esmacım rahatladım vallahi, şimdi gönül rahatlığıyla çalışmalarıma ve bebeğime odaklanıcam :)

Canımmmm,
İşin zor iyice yakalamış seni bugünlerde bulantı halsizlik üstüne bide bayram
Yorma kendini fazla hayatım ne olur kaynana elti bırak kendi işlerini görsünler,
Kimsenin dediğine kulak asma lütfen,
Sen kocana yap nazını yat dinlen bol bol..

bak öyleyse problem var demektir
benim kayınannem eltimle beni eşit tutar, herşeyi 2 tane alır ,işe de gezmeyede beraber çağırır
eltimlede aram iyi hep beraber gezeriz,onun çocuğu benim çocuğum hiç ayırmayızzz
bebeğimi kaybettiğimde benden çok eltim ağladı
ama tam tersi olsaydı bende arıza çıkarırdım emin ol

ya işte ondan diyorum yaa

eşim anlatıyoda evde neler neler yapıyolarmış kardeşiyle ..bigün küçükken evi yakmış benim kocam:)
Allahtan oda boşmuşta yangın çıkmadan söndürmüşler

ayy nebileyim..hani her an pür dikkat olmak lazım çocuklara..

elbette tanmadığım birine bebeği emanet etmektense ,k.validemi bin kere tercih ederim..
ama dediğim gibi bebeklere nasıl bakıyor hiç görmedim daha:)

heee sorma yokh kocama aksam bııraz tertleseyım dedım suratı asıldı sonra agzıma ettn dedı
ben senle dertlestım dedım onlada kusuz sımdı haklı oldugumu bılıyo haklısın demıyo o benı sınır edıyo sanırım sınırlerım lacka oldu
ve bayram gelmıs neyıme

az kaldı selma sabret birazcık daha gececek bunlar keyifli zamanlar başlıcak ozamnda ne zaman hissedecem diceksin. ilaç kullanma taraftarı deilim bn cnm ama dayanamıyosan kullancaksın tabi. bugn nette okudum biyerde kahvaltı yapmadan önce nar yemek bulantıları önlermiş cnm bide bunu dene istersen. tamda mevsimi.
stres üzüntü sıkıntı yok bebeğimizi etkilemelerine izin verme. allah sabrını verir. evi falanda boşver yat dinlen artık bebeğin var senn. ev işi falan boşver onları

Yokh ohh tertemiz herşey yolunda sevindim hayırlısıyla hadi bakalım çalışmalara başla boş duranı kimse sevmez:)

tansell kız ben sana demedimmi ben bayramda geleyim bari sizede görüneyim şu kaynanana anlasın anyayı konyayı

sen şanslısın bence kayınvaliden en güzelini yapıyor.onu tebrrik ediyorum gerçekten...benim kayımvalidemin yaptıklarını anlatsam roman olur...

esmacım evet ılac ıcmeye bende karsıyım 2 gun once ıcmedım hem denıyım nasılım dedım ogun kabus gıbıydı kıraker yedım cıkardım su ıstım cıkardım meyva yedım cıkardım baktım olmuycak yıne ıcmeye basladım narı denerım tatlım ama 3 ay nar ve suyu dusuk tehlıkesı yaptıgı ıcın suan yıyemem bakalım sabır 6 7 hafta yınede ıyıydım ama 8 9 10 hafta remen tavan yaptı mahfedıyor benı ıns 12 haftada bıtıcek dıe gun sayıyorum

sen şanslısın bence kayınvaliden en güzelini yapıyor.onu tebrrik ediyorum gerçekten...benim kayımvalidemin yaptıklarını anlatsam roman olur...

ben hayata şanslı doğanlardanım istediğim herşetye sahibim bir tek bebeğim eksik
eski insanlar k.valide olmayı laf sokmak kötülük yapmak falan sanıyolar herhalde
benim k.validem kaynanasından çok çekmiş yemin etmiş gelinlerime arkadaş olcam diye belki ondan bu kadar iyidir babane torpilliyiz sanırım ve hala eşimin babanesi yaşıyo henüz o da gelin yanii
kaynanamın kaynanası ....... ne komik hahaahhahhaa

Allah uzun ömür versin benim k.valideminde
k.validesi yaşıyor:)babaannemiz biraz aksice ama yinede k.valideminde

pek iyi gelin olduğunu söyleyemem
sağolsun banada çektirme gibi bi huyu yok
:)

Sağol canım bende çok sevindim,
Boş durmıcaz inş bol bol çalışcaz bu ay :)

Kıyamam canım ya, geçicek inş az daha sabır

Allah bozmasın inş güzel şeyler bunlar,
İnsan çevresinde haz etmediği tek kişi olsa bile mutsuz oluyor çünkü.
Böyle bir kavınvalide herkese nasip olmaz nede olsa.
Benimkinde de hep aynı laf vardır ben çok çektim onlar çekmesin...
Ama hep ve tek derdi oğlu bu kadarda takık olunca kıskançlık çıkmıyo değil onun dışında neyse sorunumuz yok,
allah ağız tadımızı bozmasın bugüne şükür,
Oğullarını aldıysak koca diye onlarada mecburuz...

aynen canım ama k.validemin 3 oğlu olunca napsın hangisini kıskansın
evde bi tane bekarı var o yetiyo şimdilik ona bizimkilere sarmıyo
ama o evlenince değişirmi bilmem
ben memnunum hayatımdan allah razı olsun hepsindnn

Allah uzun ömür versin benim k.valideminde
k.validesi yaşıyor:)babaannemiz biraz aksice ama yinede k.valideminde

pek iyi gelin olduğunu söyleyemem
sağolsun banada çektirme gibi bi huyu yok
:)

valla bizim babane 100 yaşını doldurdu ama maşallahı var yani benden sağlam
bizimkide aksi ama k.valideme bize melek gibi davranıyorr
düşünsene 100 yaşında yani ben x 4= babane

İnşallah sağlıkla hepimiz o yaşları görürüz,torun torba sahibi olmakta büyük mutluluk olsa gerek...

k.validem kendi k.validesi için evinde bakmaya sıcak bakmıyor..
hatta kendi çocukları bile bakmaktan çekiniyor,babaanne çok aksi

hatta eşime dedim ki aşkım eğer babaanneye kimse bakmazsa bize gelsin ben bakarım dedim...
iki tane arıza yuvarlanır gideriz:)

valla bizim babane 100 yaşını doldurdu ama maşallahı var yani benden sağlam
bizimkide aksi ama k.valideme bize melek gibi davranıyorr
düşünsene 100 yaşında yani ben x 4= babane

ay yok ben o kadar yaşayamam gerçi allah bilirde 100 sene yaaa yaşa yaşa bitmezz
ben 24 yaşına anca gelebildim 3 tane daha ......yo yok çekemem heralde o kadarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…