• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evett hayatım gelirim mutlaka bi ara
güzel bir tatil olmasını umuyorum dinlenmeye çok ihtiyacım var zaten
dönüşte feci sendrom yaşayacağımı bilsem de şimdiden hiç düşünmemeye çalışıyorum :)
hiç kalkmadan yatıcam vallaaaaaaa dediğin gibi işlesin artık böyle dibine kadar :60:

yat güzelim boşver kocanı o istediği kadar nispet yapsın hiç aldırış etmeeee , bu ay patlama olsun topicte yaa gelsin bebeler:):)

yat güzelim boşver kocanı o istediği kadar nispet yapsın hiç aldırış etmeeee , bu ay patlama olsun topicte yaa gelsin bebeler:):)

Zaten kocama kaldıysamm yandık,
Bide dün etek giymiştim çorabım kalın olmasına ramen çoküşüdü bacaklarım gece sızlanıyodum ayaklarım dondu diye
Ay ben işte böyle cıbık gezer üşütürsem tabii çocuk olmazmışta bilmem ne konuşup duruyo
Aaaaa dedim bana çıktı fatura yine :1:
Patlatacağız topiği inşallah bitanem hepimizden iyi haber istiyorum bu ay aksini düşünmek istemiyorum:50:

Bide dün etek giymiştim çorabım kalın olmasına ramen çoküşüdü bacaklarım gece sızlanıyodum ayaklarım dondu diye
Ay ben işte böyle cıbık gezer üşütürsem tabii çocuk olmazmışta bilmem ne konuşup duruyo
Patlatacağız topiği inşallah bitanem hepimizden iyi haber istiyorum bu ay aksini düşünmek istemiyorum:50:

amann senin koca da sopalık heee ağızlarına laf vermeye dur hemen lafı söylerler sinir oluyorum benim ki de bazen öyle yapıyor....
boşver güzelim o kendinde kusur arasın :):):) bebelerim benim gelin analarınız yumuşacık karınlarına....

kızlar ben sizi özleyeceğim bayram boyunca :(:(

inşallah canım:)hayırlısıyla hepimiz hamiş kalıcaz:)
eşim 3tane gül almış bana evlilik yıldönümünde:)

biri ben, biri sen diğeride bebeğimizmi dedim?

yok ben 3.yılımız diye öyle aldım demesinmi:):4:

sanırım erkekler bizim kadar kafaya takmıyorlar:)

amann senin koca da sopalık heee ağızlarına laf vermeye dur hemen lafı söylerler sinir oluyorum benim ki de bazen öyle yapıyor....
boşver güzelim o kendinde kusur arasın :):):) bebelerim benim gelin analarınız yumuşacık karınlarına....

kızlar ben sizi özleyeceğim bayram boyunca :(:(

Bu ay işim bitsin dövecem onu karıya laf çevirmek ne demekmiş görecek :60
Haftaya kadar süt dökmüş kediyim ben sütte var bende leke yok o derece yani ne derse he gocacım sen biliysin kocacım :60:
Ahh yavrularım duuyun serpil teyzeniiziiiiiiiiii gelin hadi,
Kız serpil kulaklar işitmiyomu acaba bunların bu ne sağırlık o kdr yalvarıyoruz töööbe töövbe :51:

Bende sizi çok özliycem :53:

Son düzenleme:
inşallah canım:)hayırlısıyla hepimiz hamiş kalıcaz:)
eşim 3tane gül almış bana evlilik yıldönümünde:)

biri ben, biri sen diğeride bebeğimizmi dedim?

yok ben 3.yılımız diye öyle aldım demesinmi:):4:

sanırım erkekler bizim kadar kafaya takmıyorlar:)

Valla bende kesin karar verdim akıllar çoook çok ayrı yerlere çalışıyor,
Ah bi erkek gibi geniiiiiş raahhaaat düşünebilmek için neler vermezdim,
Azcık kafa dinlerdim be patladım resmen :53:

erkek gibi rahat olsak zaten çoktan hamiş kalırdık;)

sigara içme diyorum bak çocuk olmuyo ,adam bi sigara daha yakıyo..

:50:

Valla bende kesin karar verdim akıllar çoook çok ayrı yerlere çalışıyor,
Ah bi erkek gibi geniiiiiş raahhaaat düşünebilmek için neler vermezdim,
Azcık kafa dinlerdim be patladım resmen :53:

erkek gibi rahat olsak zaten çoktan hamiş kalırdık;)

sigara içme diyorum bak çocuk olmuyo ,adam bi sigara daha yakıyo..

:50:

Onu bende yapıyorum hala oy üzden kızamıyorum adama,
Çalışıp çalışıp karşılıklı tüttürüyoruz iyimi :60:
Ne yapim ya stresliyim onuda içmezsem patlıycam :53:

Bu ay işim bitsin dövecem onu karıya laf çevirmek ne demekmiş görecek :60
Haftaya kadar süt dökmüş kediyim ben sütte var bende leke yok o derece yani ne derse he gocacım sen biliysin kocacım :60:
Ahh yavrularım duuyun serpil teyzeniiziiiiiiiiii gelin hadi,
Kız serpil kulaklar işitmiyomu acaba bunların bu ne sağırlık o kdr yalvarıyoruz töööbe töövbe :51:

Bende sizi çok özliycem :53:

ahhh canım senden ne güzel de kedi olur, mart kedileri gibi ayrılmazsın kocanın dibinde:1:

bu veletleri gelince bi kulak burun boğaza götürelim :60::60:

canlarım ben çıkıyorum.....

hepinizi çok seviyorum ve kocaman sarılıyorum:48::48::48:

herkese iyi bayramlar , kesilen kurbanlarınız kabul olur inş.

bir daha ki bayrama bebeklerimizle gireriz inşallahhhhhh

hayden hoşçakalın:5::5::5::5:

ahhh canım senden ne güzel de kedi olur, mart kedileri gibi ayrılmazsın kocanın dibinde:1:

bu veletleri gelince bi kulak burun boğaza götürelim :60::60:

hahahahah :60::60::60:
İlahi kız giderayakkkkk güldürüyosun beni heeeee:1:

canlarım ben çıkıyorum.....

hepinizi çok seviyorum ve kocaman sarılıyorum:48::48::48:

herkese iyi bayramlar , kesilen kurbanlarınız kabul olur inş.

bir daha ki bayrama bebeklerimizle gireriz inşallahhhhhh
hayden hoşçakalın:5::5::5::5:

Bende artık topluyorum tasımı tarağımı,
Canlarım çok öpüyorum tekrardan iyi bayramlar,
Kendinize iyi bakınnnnnnnnnnn
Hoşçakalınnnnnnnnn :16:

şekerlerim nasılsınızz bu aralar giremiorum valla :)) bayağı habersiz kaldım nevar ne yok hamiş varmı :) sayfa çok atlamış okumaya üşeniorum :))) ayy üzerimde bi üşengeçlik var akşamları paso yatmak istiorum hani çocuk uyuyunca gireyim falan diorum ama benimde uykum gelio erkenden :)) neyse buda geçer bu arada benim kırmızılar ayın 2 sinde geldi benden bu ay hayır yok :) sizde durumlar nasıl hatceemm serfik yokhhyazın hele gıııı
rose86 dan haber varmı? durumu nasıl

BU ARADA TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...ALLAH KESİLEN KURBANLARI YAPILAN HACILIKLARI KABUL EYLESİN.....
HACILARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZEDE Bİ BEBK NASİP EYLESİN :emir_bebek:

AMİNNNNNNNNNNNNNNN

Kızlaar bende pek giremiyorum neler var nasılsınız yeni hamişlerımız varmı diğer sayfalara bi göz atayımd edım ama kristal gibi bende üşendim canlatım bende bu ay ilaç tedavisine başladım doktoru glukofen verdi bana 10 gündür içiyorum bakalım ne fayda verecek kistler erir inşallah ama cidden ağır bi ilaç yan etkileri var mide bulantısı ishal halsızlık ama olsunn bebeğim için katlanırım
Buarada herkesın kurban bayramı mübarek olsun bu güzel günlerde dualarımızı eksik etmeyelım çoook öptümmm herkesi iyi bayramlar...

merhaba kızlar....
ben bu msjı yazarken hepınız nerde neler yapıyorsunuz nelere kızıyor nelere guluyorsunuz kımbılır...
hepnızı ole cok ozledım kı anlatamam... hayatım hızlandırılmıs fılm tadında gecıyo bu aralar yasadıgım son hayalkırıklıgına uzulecek vaktı bıle bulamıyorum desem yerıdır..yakınımda kım varsa hepsının basında ayrı bı stres 2011 hakıkaten fena bozguna ugrattı bence benı ve sevdıklerımı sımdı dusununce bu yorumu yapıyorum Rabbım dermansız dertler vermesın ınsallah gecmısı okudum bıraz sızden haber almadan yasayamaz olmusum onu fark ettım sanal da olsanız hepınız somut olarak varsınız benım ıcın gormesemde hıcbırınızı taa uzaklardan bıle hıssedebılmek yetıyo...bu arada en cok foto muhabbetınızı kıskandım bı doneyım aranıza ben de gorcem hepnızı tek tek anlamam bak:))
baya uzun yazdım dmı napım ama cok ozledım sızı..gırmısken yazmadan gecmek ıstemedım..
memleketımdeyım ben sımdı arefe gunu geldım kafamı dagıtmak ıcın..bı sure burda kalıcam evde net var ama yogunluktan takılabılırmıyım bılmıyorum
annem uzerıme tıtrıyo yazık psıkolojım cok bozuktu onunla telde konusurken kadın mahvolmus benı dusunmekten ama sımdı daha ıyıyım bunu ben bıle hıssedıyorum aılemı gormek cok ıyı geldı bana..
bu arada hızlandırılmıs fılm demıstım ya ondan kastım suydu ev sahıbımız oglunu evlendırıyormus memleket donusu ev tasıma telasımız baslıyo dedım ya hersey o kadar ust uste gelıyo kı nyse vardır bunda da bı hayır napalım basa gelen cekılır ole degıl mı neyse cok uzattım canlarım bayramız kutlu mutlu olsun bu aradında seker tadında gecsın gunlerınız ınsallah gırıp cıktıkca ıyı haberlerınızı beklıyorum hepnızı opuyorum tek tek mektubuma son verıyorum ozleyın benı bakalımmm tamamm mı:))))

herkese iyibayramlar kızlar, inşallah bayramınız güzel geçiyordur, hiçbişeyi takmayın bayram bu moraller güzel olsun :16: bebek yok mu sorularını duymamazlıktan gelin, istemiyorum deyin, ben bu bayram bile çoğu kimseye söylemedim...

rose geçmiş olsun:5:, Allah en hayırlı zamanda sana, bu forumdaki arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin, hem bir kere hamile kaldın, yine kalırsın inşallah

ben de dün 5hft 5 günlükkken ilk ultrasonumu yaptırdım 13.3 mm keseyi gördük,içinde de nokta kadar bişey :1: herşey normal dediler, 10 gün sonra tekrar gidicem 7 haftalık olmuş olacak, bu kez kalp atımı bakıcaklar. ama biraz endişeliyim ben 2-3 mm bebek görmeyi bekliyordum, neyse hayırlısı umarım büyür ve kalbi atar. eşim ultrasonu cebinde gezdiriyor bana bile vermiyor, hatta benimle isim kavgasına bile başladı saçma sapan isim buluyor bi de ısrar ediyor hayır benim dedğim olacak kesinlikle falan diye, kavga ediyoruz :1: canım ya inşallah bu sefer hevesimiz kursağımızda kalmaz

hepinizi öpüyorum kalp atımını gördüğümde size haber vericem.

arkadaşlar baştan beri okudum bende tedırgınım ALLAH korkusu olmayan herşeyı yapar inanın çekınerek yazıyorm acaba diye nekaadar boş insanlar var dalga geçebiliyolar bizim sıkıntımız dalga geçilecek bişey deyil herneyse ALLAH ıslah etsın bende geçen ay serophene kullandım herşey güzeldi döllenme oldu düşük ilacı verdı doktorum sonra bekledık ve malesef tutunamadı çok üzüldüm bayramdan dolayı ara verdı doktorum hiç bi sorun yok eşimin sonuçlarına benımkılere bakktı hormonlar falan çok güzel ama olmadı bayramdan sonra inşallah devam edıcem çokzor ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda nasib etsin herkese ıyı bayramlar.

kızlaarr merhaba
evime geldim sonunda allahım şükürler olsun :32::32:
bayramım feci kötü geçiyorrrr:18::18:
kocacım her bayram çalışır bu bayram dahada fazla çalıştı sabah 6 gece 01,30:43::43:
tabiii ki ben kayınvalidemle evde oturdummm:97::68:
bayramlık bile gşymedim geleni gidene hizmet etmekten canım çıktı
herkes giyinmiş kuşanmış prenses geziyor bayram kutluyorrr
ben evde eşofman falan külkedisi gibi hizmet ettimmmm:6::104:
neyse bunada şükürr hemen anlatıp rahatlayayım dedim:99:
herkese iyi bayramlarrrrrrrr

canlarımmm nasılsınızz...
okadr hızlı yaşadıkmki bu bayramı anlatamam:)
hiç aklımızda yokken cuma günü memlekete yola çıktık. kabus gibiydi valla.
eşimle biz aynı memleketliyz. kayın validem orda. kurbanda orda kesilecekti. annem babam ve teyzem gidecekelrdi ama babamın izin işi olmadı, teyzemde hemen işe başlamak zorunda kaldı. kardeşim izin aldı annemi götürecekti. cuma günü kardeşim kaza yaptı. sanayiye götürmüş arabayı yola çıkmadan kontrol ettirmek için ama gerizekalının biri babamın sıfır aldığı binmeye kıyamadığı arabasını yamulttu :( çok şükr kardeşimde bişi yok. oda kaza olunca eşimi aramş hemen abi koş gel die.oda gitmiş yanına hemen. cuma günü fna yoğundum zaten hiçbşeyden haberim yoktu. eve geldim haberim oldu bunlardan. akşam 10 gibi anca eve gelebildiler. babamda yalnız gitmesnler sizde gidin dedi araba boş gidio rahat edersn dura dura gidersnz flan die aklımıza girdi. eve gelip 2 parça bişi aldım ve yola çıktık:) okadr hızlı olduki herşey rüya gibiydi. güzel bi bayram oldu memlekette büyükler falan olunca çok memnun oldular. dün gece geldim evme daha yeni geliom kendime.
bugn sabahta gittim tetenoz aşımı vuruldum çok şükür korkuttuklaarı kadar kötü deilmiş. yeni yeni sızlanma başladı. bebeğimn kalp atışlarınıda dinledim :) ebe çok yaramaz hareketli bişi olcak maşallh olması gerekenden çok çok iyi kalp atışları dedi maşallah kuzuma.:nazar:ama tansiyonumuz biraz düşük. akşamada kendi doktorumuzla randevumuz var görcem kuzumu bugün.
ayy ne gevezelk yaptım yaa. evde olmak enerjimi yükseltti. pazartesi iş başı yapcam. eee sizler nerdesnizz....

Back
X