• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Haticemmmmmmmmmm naber özledim uleeeeeeeyn
yaklaşanı yakarım
anasını satayom evdeki pc de antika ofiste olaydım daha iyiydi burdan pek laf yetiştiremiyorum :60:
Tabbiiiiiiiiiiiiiiiii geçin dalganızı benleeeeeee mazur görmek değilmi o deyim öteki maruz kalmak
Benide karıştırttınız :60:

haticemmmmmmmmmm naber özledim uleeeeeeeyn
yaklaşanı yakarım
anasını satayom evdeki pc de antika ofiste olaydım daha iyiydi burdan pek laf yetiştiremiyorum :60:
Tabbiiiiiiiiiiiiiiiii geçin dalganızı benleeeeeee mazur görmek değilmi o deyim öteki maruz kalmak
benide karıştırttınız :60:

bende özledimmm yawrummm :48: Kız çıkma bugün yataktan aç tv seyret akşama kadar keyfini çıkar evde olmak paha biçilemez :60:
Ben doğruladım cümleyi :60:

bende istiyorum serfik 4 gün yine erken kalktım birazcık olsun uyumak istiyorum bende öğlen saatlerinde yataktan kalmak istiyorum :36:

bende hiç uyumadım sab,it olarak 6:45 gözlerim tavandaydı , sinir oldum yaa, gerçi uyutmadılar da kahvaltı hazır diye sürekli uyandırdılar neyse böyle geldi geçti bir bayramda artık bir sene bekleyeceğiz uzun bir tatil için:(

Haticemmmmmmmmmm naber özledim uleeeeeeeyn
yaklaşanı yakarım
Benide karıştırttınız :60:

Allah tan laf yetiştiremiyorsun bide yetiştirsen ne olacaktı kim bilir:):)
tamam tamam seni mazur gördüm yokh :60::60:

bende özledimmm yawrummm :48: Kız çıkma bugün yataktan aç tv seyret akşama kadar keyfini çıkar evde olmak paha biçilemez :60:
Ben doğruladım cümleyi :60:

Valla ya niyetim o, açtım karı programlarını vıdı vıdı onları dinliyorum hahaha
Sabahtan beri tlfnum çalıyo şuraya gel buraya gel vallaaa hepsine gerine gerine hadi size güle güle dedim
Üşeniyorum yaaaaa hava bozdu burdada bgn haticem güneş gitti ayaz var nasıl
İstanbulda hepten dötüm donacak heeeeee :(
Ya işin kötü yanı bu pc salonda burası soğuk oturmuyorz diye petekleri kapamıştım
oturma odasına uzansa kablosu tam süper olcaktı :(

bende hiç uyumadım sab,it olarak 6:45 gözlerim tavandaydı , sinir oldum yaa, gerçi uyutmadılar da kahvaltı hazır diye sürekli uyandırdılar neyse böyle geldi geçti bir bayramda artık bir sene bekleyeceğiz uzun bir tatil için:(

Allah tan laf yetiştiremiyorsun bide yetiştirsen ne olacaktı kim bilir:):)
tamam tamam seni mazur gördüm yokh :60::60:

Yaa bayramın en kötü yanı bikaç gün üstüste kaynanamın suratını görmek zorunda kaldım
o bana ters etki yaptı biliyonmu daha kendime gelemiyorum ondan :60::60::60:

yokhhh 14:15 de show tv de bugün ne giysem var onu benim için izler misinnnn:60::60::60:

İzlemem mii bebeğimmmmmmm sen iste
daha neler var neler izler anlatırım ben sana
ay ordaki karılarda bi rüküş boşa para harcayıp duruyolar sinir oluyorum :60:

Yav kızlar seçemedim sizce ıspanak mı yapim taze fasulyemi

Valla ya niyetim o, açtım karı programlarını vıdı vıdı onları dinliyorum hahaha
Sabahtan beri tlfnum çalıyo şuraya gel buraya gel vallaaa hepsine gerine gerine hadi size güle güle dedim
Üşeniyorum yaaaaa hava bozdu burdada bgn haticem güneş gitti ayaz var nasıl
İstanbulda hepten dötüm donacak heeeeee :(
Ya işin kötü yanı bu pc salonda burası soğuk oturmuyorz diye petekleri kapamıştım
oturma odasına uzansa kablosu tam süper olcaktı :(

Yaa bayramın en kötü yanı bikaç gün üstüste kaynanamın suratını görmek zorunda kaldım
o bana ters etki yaptı biliyonmu daha kendime gelemiyorum ondan :60::60::60:

ahhh canım bende niye bu kız böyle oldu diyordum meğersem kaynana ile vakit geçirmiş sen anca pazartesi kendine gelirsin:60::60::60:

İzlemem mii bebeğimmmmmmm sen iste
daha neler var neler izler anlatırım ben sana
ay ordaki karılarda bi rüküş boşa para harcayıp duruyolar sinir oluyorum :60:

Yav kızlar seçemedim sizce ıspanak mı yapim taze fasulyemi

hee bide kanal d de var şu sıralar vermesi lazım onu da izle ne kadan kırolar yaa 1000 lira veriyorlar manyak manyak giyiniyorlar :):)

taze fasulyeeeeeeee:):)

ahhh canım bende niye bu kız böyle oldu diyordum meğersem kaynana ile vakit geçirmiş sen anca pazartesi kendine gelirsin:60::60::60:

Vallaaa pztye bile razıyım ama o da olmıcak çnkü haftasonu işte nişan münasebetiyle yine görecek kendisini ve sülalesini
O da bi hafta gider ben bu ayı böyle kapatırım
etkisi uzun sürüyo yavs atlatamıyorum Ay bebişimi etkilemese bari keserim onu vallaa:60:

hee bide kanal d de var şu sıralar vermesi lazım onu da izle ne kadan kırolar yaa 1000 lira veriyorlar manyak manyak giyiniyorlar :):)

taze fasulyeeeeeeee:):)

Evt ya çok gıcıklar

fasulye diyosun demek hımm ıspanağa doğru yönelmiştim tam
ama fasulye bncede daha iyi
buzluktaydı bu şimdi çıkarıp çözülmesini mi bekliyim nası yapıyosunuz yoksa direk böyle buzluyken mi tencereye alayım
yada üstüne bi kaynar u döküp çözeyim mi
ne yapayım gızlarr ne yapayım bi akıl verinnnnnnnnn :60:
Benden ev karısı olmayacağını bir kez daha anlamış olduk böylece :60:

Vallaaa pztye bile razıyım ama o da olmıcak çnkü haftasonu işte nişan münasebetiyle yine görecek kendisini ve sülalesini
O da bi hafta gider ben bu ayı böyle kapatırım
etkisi uzun sürüyo yavs atlatamıyorum Ay bebişimi etkilemese bari keserim onu vallaa:60:

Evt ya çok gıcıklar

fasulye diyosun demek hımm ıspanağa doğru yönelmiştim tam
ama fasulye bncede daha iyi
buzluktaydı bu şimdi çıkarıp çözülmesini mi bekliyim nası yapıyosunuz yoksa direk böyle buzluyken mi tencereye alayım
yada üstüne bi kaynar u döküp çözeyim mi
ne yapayım gızlarr ne yapayım bi akıl verinnnnnnnnn :60:
Benden ev karısı olmayacağını bir kez daha anlamış olduk böylece :60:

ahh canım benimmm kıyamam sana poztif düşün pozitifff :60: çalışmalar var bak kaynana benzer sonra çocuk görürsün çok düşünme onu:60:

fasulyeyi çok severim de ondan dedim, suya falan koyma canım , koy tasa peteğin üstüne iliştir, soğanlar kavrylana kadar azcık erir sonra atarsın tencerinin içine çözülür...olur olur sen bi ana ol bak ne güzel ev karısı olur senden:):):)

Son düzenleme:
ahh canım benimmm kıyamam sana poztif düşün pozitifff :60: çalışmalar var bak kaynana benzer sonra çocuk görürsün çok düşünme onu:60:

fasulyeyi çok severim de ondan dedim, suya falan koyma canım , koy tasa peteğin üstüne iliştir, soğanlar kavrylana kadar azcık erir sonra atarsın tencerinin içine çözülür...olur olur sen bi ana ol bak ne güzel ev karısı olur senden:):):)

Hadi bakalım inş güzel olur geçen buzluktan çıkarıp pişirdiğim öyle zor piştiki sert sert oldu böyle
ondan sorayım dedim ben mi bi yerde hata yapıyorum acaba diye :))
yaa benim yımırta bugünlerde çatlıcak gibi anasını satayım şmdi yarınla ctesi boş geççek
strese girdim şimdiden inş kaçırmayız :)

Hadi bakalım inş güzel olur geçen buzluktan çıkarıp pişirdiğim öyle zor piştiki sert sert oldu böyle
ondan sorayım dedim ben mi bi yerde hata yapıyorum acaba diye :))
yaa benim yımırta bugünlerde çatlıcak gibi anasını satayım şmdi yarınla ctesi boş geççek
strese girdim şimdiden inş kaçırmayız :)

çok su koymadan kavur ilkten sararsın iyice fasulyeler canım ondan sonra suyunu çoğaltırsın tamam biraz uzun sürüyor ama acelesi yok akşama kadar yolu var:):)

niye boş geçecek kızım geceler çuvalamı girdi kaçırma bence biz zor şartlarda bile kaçırmadık hazır evdesin değerlendir, bakalım ne olacak bu ay bende merakla bekliyorum ama hiç belirti felan yok kendimi hamile hissetmiyorum bu ayda tutturamadık o kadar yattım anasını satayım yaaaa:):):):) bu ay yatmayacağım hiç uğraşmayacağım denedik olmadı eledim şıklardan:):) hadi bakalım senden bu ay umutluyum:)

Ben napayım kızlar ozaman tepemde oturuyor her akşam görüyorum :35:

çıkar dışarıya bi tabağa koyda akşama kadara çözülür pişmişmi bu arada çiğdenmi koyuyorsun dolaba

çok su koymadan kavur ilkten sararsın iyice fasulyeler canım ondan sonra suyunu çoğaltırsın tamam biraz uzun sürüyor ama acelesi yok akşama kadar yolu var:):)

niye boş geçecek kızım geceler çuvalamı girdi kaçırma bence biz zor şartlarda bile kaçırmadık hazır evdesin değerlendir, bakalım ne olacak bu ay bende merakla bekliyorum ama hiç belirti felan yok kendimi hamile hissetmiyorum bu ayda tutturamadık o kadar yattım anasını satayım yaaaa:):):):) bu ay yatmayacağım hiç uğraşmayacağım denedik olmadı eledim şıklardan:):) hadi bakalım senden bu ay umutluyum:)

Ya şekerim şimdi alemin evinde kalcaz orda olmazki :S
Akşam oldu çalışma bu gece de mi olsa acaba cuma ctesi pas geç pazar olur bide
ay böyle planlı programlı hiç sevmiyorum ya :(
ya sende hele bi dur ne belirtisi yumurtan anca çatladı başlama tutturamadık diye
olumlu düşünmeye çalışıyorum benim 2 gndr yumurta akı akıntım geliyodu o araları değerlendirdik
ama çatladımı ne oldu bilmiyorum kısmet artık...

Ben napayım kızlar ozaman tepemde oturuyor her akşam görüyorum :35:

çıkar dışarıya bi tabağa koyda akşama kadara çözülür pişmişmi bu arada çiğdenmi koyuyorsun dolaba

Haticem allah yardımcın olsun, hergün tepemde olsa ben naaprdım bilmem :27:
Normalde haşlayıp koyardım ama bu sefer ayıklayıp çiğden koymuştum canım,
çıkardım şimdi biraz çözülsün bakalım sonra pişircem.

Ya şekerim şimdi alemin evinde kalcaz orda olmazki :S
Akşam oldu çalışma bu gece de mi olsa acaba cuma ctesi pas geç pazar olur bide
ay böyle planlı programlı hiç sevmiyorum ya :(
ya sende hele bi dur ne belirtisi yumurtan anca çatladı başlama tutturamadık diye
olumlu düşünmeye çalışıyorum benim 2 gndr yumurta akı akıntım geliyodu o araları değerlendirdik
ama çatladımı ne oldu bilmiyorum kısmet artık...

Haticem allah yardımcın olsun, hergün tepemde olsa ben naaprdım bilmem :27:
Normalde haşlayıp koyardım ama bu sefer ayıklayıp çiğden koymuştum canım,
çıkardım şimdi biraz çözülsün bakalım sonra pişircem.

sen bugün de çalış o zaman pas geçme boşver günaşırıyı ben hergün çalıştım valla günaşırı yaptıkta ne oldu tutmadı sen bu gece çalış sabaha kadar yat onlar sana 72 saat yeter eve dönünce devam edersin:60::60:,
yok kızım yaaa tutmadı bence bu ayy gerçi göğüslerim zonkluyor felaket ama sonuçta adetim yaklaşıyor hiç belirti aramıyorum kendimde aman olmazsa olmaz napıyım :):)

Ben 5-6 kilo fasulyeyi içerisinede küp küp doğradığım domatesi ve su koyup pişiryorum soğuncada poşetleyip dolaba sabah çıkarken evden buzluktan aşağıya koyuyorum dolabın içine akşamda soğanı salçayı kavurup içine poşeti salıyorum 5 dk hazır en fazla.etlerimi bile yaptım.ufak ufak doğradım düdüklüde haşladım yemeklik poşetlere koyup buzluğa.şimdi çıkartıcam yemeğin içine ister kavurma hazır dana eti pişmez başka türlü onun pişmesini beklicek saatimde yok napim

Ben 5-6 kilo fasulyeyi içerisinede küp küp doğradığım domatesi ve su koyup pişiryorum soğuncada poşetleyip dolaba sabah çıkarken evden buzluktan aşağıya koyuyorum dolabın içine akşamda soğanı salçayı kavurup içine poşeti salıyorum 5 dk hazır en fazla.etlerimi bile yaptım.ufak ufak doğradım düdüklüde haşladım yemeklik poşetlere koyup buzluğa.şimdi çıkartıcam yemeğin içine ister kavurma hazır dana eti pişmez başka türlü onun pişmesini beklicek saatimde yok napim

bende çok sevdiğim sevgili etlerimi biftek ve kıyma olarak hazırlayıp buzluğa attım o kadar çok seviyorum ki onları el değmeye kıyamıyorum başkasına yaptırıyorum:):):):

sen bugün de çalış o zaman pas geçme boşver günaşırıyı ben hergün çalıştım valla günaşırı yaptıkta ne oldu tutmadı sen bu gece çalış sabaha kadar yat onlar sana 72 saat yeter eve dönünce devam edersin:60::60:,
yok kızım yaaa tutmadı bence bu ayy gerçi göğüslerim zonkluyor felaket ama sonuçta adetim yaklaşıyor hiç belirti aramıyorum kendimde aman olmazsa olmaz napıyım :):)

Bizimde genelde gün aşırı oldu bazende hergün bugün bakalım akşamı yine değerlendiririm inş
Koca iflas etçek artık :)
Evet dediğin gibi bunlar artık 2 gün idare etsin de beni pazar günü son vuruşu yaparız artık :60:
Göğüs sızlıyosa bu iyi bişey valla genelde hamişlerin öyle oluyo
Kaç günün kaldı bakiyim ay benim daha çok var sinir oluyorum ya
serpil kız inş hamişizdir yeni bir çalışma dönemini kaldıramayacağım :30:

Evet hayatım öyle süper oluyo geçen seneki kış hazırlığımı bende öyle yapmıştım,
taze fasulyeyi barbunyayı bile hatta bi soğanla kavurması kalıyo hemencikte pişiyo
bu sene tembellik yaptım çiğ çiğ attım :))
Etleri kayınvalidemden almadım bile göresim yok kestiğimiz kurbanı dağıttık gitti çoğu
az bişey kıyma alıcam belki köfte belki bikaç yemeklik idare eder işte
başkada birşey istemiyorum, bnm kocada bu ara anti etçi oldu sebze takılıyoruz :27:

Bizimde genelde gün aşırı oldu bazende hergün bugün bakalım akşamı yine değerlendiririm inş
Koca iflas etçek artık :)
Evet dediğin gibi bunlar artık 2 gün idare etsin de beni pazar günü son vuruşu yaparız artık :60:
Göğüs sızlıyosa bu iyi bişey valla genelde hamişlerin öyle oluyo
Kaç günün kaldı bakiyim ay benim daha çok var sinir oluyorum ya
serpil kız inş hamişizdir yeni bir çalışma dönemini kaldıramayacağım :30:

Evet hayatım öyle süper oluyo geçen seneki kış hazırlığımı bende öyle yapmıştım,
taze fasulyeyi barbunyayı bile hatta bi soğanla kavurması kalıyo hemencikte pişiyo
bu sene tembellik yaptım çiğ çiğ attım :))
Etleri kayınvalidemden almadım bile göresim yok kestiğimiz kurbanı dağıttık gitti çoğu
az bişey kıyma alıcam belki köfte belki bikaç yemeklik idare eder işte
başkada birşey istemiyorum, bnm kocada bu ara anti etçi oldu sebze takılıyoruz :27:

16 sı ya da 17 si gibi olacağım canım, valla bende yeni bir çalışma dönemine girmek istemiyorum geberiyorum yaa çok yoruluyorum çöktüm bu ay resmen , inş hamiş kalırız da gerek kalmaz , bol bol böhh böhh yapmak istiyorum:):):) göğüslerimi de ikide bir kontrol ediyorum arı vurdukça ama gayet normaller yani bi değişiklik yok:60:

bende bezelye barbunya attım buzluğa iyi oluyor cidden etlerin çoğunu dağıttım eşime dedim küçük baş keselim gitti koca danaya ortak oldu sanki ben et yiyyorum kendi de yemez dokunamıyorum bile neyse ki kasap amca sağolsun halletti benim etleri hepsi buzlukta kuzu kuzu yatıyor kim pişirecekse artık:):)

Back
X