canlarımmm nasılsınızz...
okadr hızlı yaşadıkmki bu bayramı anlatamam:)
hiç aklımızda yokken cuma günü memlekete yola çıktık. kabus gibiydi valla.
eşimle biz aynı memleketliyz. kayın validem orda. kurbanda orda kesilecekti. annem babam ve teyzem gidecekelrdi ama babamın izin işi olmadı, teyzemde hemen işe başlamak zorunda kaldı. kardeşim izin aldı annemi götürecekti. cuma günü kardeşim kaza yaptı. sanayiye götürmüş arabayı yola çıkmadan kontrol ettirmek için ama gerizekalının biri babamın sıfır aldığı binmeye kıyamadığı arabasını yamulttu

çok şükr kardeşimde bişi yok. oda kaza olunca eşimi aramş hemen abi koş gel die.oda gitmiş yanına hemen. cuma günü fna yoğundum zaten hiçbşeyden haberim yoktu. eve geldim haberim oldu bunlardan. akşam 10 gibi anca eve gelebildiler. babamda yalnız gitmesnler sizde gidin dedi araba boş gidio rahat edersn dura dura gidersnz flan die aklımıza girdi. eve gelip 2 parça bişi aldım ve yola çıktık:) okadr hızlı olduki herşey rüya gibiydi. güzel bi bayram oldu memlekette büyükler falan olunca çok memnun oldular. dün gece geldim evme daha yeni geliom kendime.
bugn sabahta gittim tetenoz aşımı vuruldum çok şükür korkuttuklaarı kadar kötü deilmiş. yeni yeni sızlanma başladı. bebeğimn kalp atışlarınıda dinledim :) ebe çok yaramaz hareketli bişi olcak maşallh olması gerekenden çok çok iyi kalp atışları dedi maşallah kuzuma.

ama tansiyonumuz biraz düşük. akşamada kendi doktorumuzla randevumuz var görcem kuzumu bugün.
ayy ne gevezelk yaptım yaa. evde olmak enerjimi yükseltti. pazartesi iş başı yapcam. eee sizler nerdesnizz....