• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günayyydınnn güzelllerrrr.... Nasılsınızz.....
Haftasonu evde net keyfi yapmaya hazırlanırken bi telefon geldi ve apar topar hazırlığa giriştim kuzenlerin hepsi toplanıp alem yapmaya geldiler. Sağolsunlar bana pek bişi bırakmadılar ama yinede çok yoruldum bugünde sersemliğim üstümde.

Serpilcim dur daha görmeden kırmızıları başlamışsın gelecek demeye. Kırmızılar gelcekmiş gibi oluyo zaten belirtilerden bşrş bu ama inş gelmez....
Zuhalcim maşallah tosununa. Zayıf derler ama toparlar kendini bol bol besleyici şeyler ye sanada tosununada yarasın... Boyunuzu ve kilonuzu merak ettm ben 1 hafta büyüksünz bizden.
Buralardayım ama .ok yoğunumm 9 günün üstüne çekilmedi bu:)

aşkım biz biliyorsun 21+.. Günler arasındayız ve bugünlerde internetten araştırmalarıma göre ağırlık 470 gr boyu cm olması gerekiyor ama bizim kilomuz 409 gr boy 27 cm doktor 15-20 gr geride çok fark etmez dedi önemli değil de ama boyumuz haftasına göre uzun dedi ben anlamadım ayrıca ben hem sağlıklı beslenıyorum öğünlerimi ilaçlarımı falan hiç aksatmıyorum ki hatta 58 kg le hamile kaldım suana kadar 10 kilo almışım 68 kg olmuşum 10 kilo ben daha ne yapayım :(

işte buna kızarım serpil sen en son yapıcağın şeyi en başta yapıyosun.kendine küsmek ne demektir. başkasına küs bağır çağır kır dök ağla ama asla kendine dönme asla en zoru o dur en çıkmazı :57:

ama kızıyorum kendime her ay bi insan aynı şeyi yapar mı olmuyor işte ne belirtisi arıyorsun ne kaptııyorsun kendini sonrada eziyet çekiyorsun , bu nedenle kendime çok fazla kızıyorum şuanda , bak yine bağırsak sorunum başladı neden çünkü kaptırdım kendimi pozitiftim motive etmiştim kendimi
şimdi ne oldu karnım ağrımay başladı hayat bitti sinir oluyorum kendime, hayat benimle dalga geçiyora bende onunla dalga geçeceğim

günaydın kızlar....günaydın yokhhhhhh...

naber nasıl geçti haftasonu....
benim kırmızılar yolda malesef iki gündür şiddetli karın ağrım var dün gece hiç uyumadım vucudumda ayaklarımda feci bir sıkıntı vardı yavaş yavaş geliyorlar
hep böyle gelirler biliyorum:) suratım gülmüyor üzgün müyüm evet biraz küstüm hayata bide çok gerginim ne yapalım kısmet değilmiş bu ay ki gibi asla çalışmayacağım bi daha canım çıktı zaten gerek yok artık:31:

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ortalarda çok olamıcam işim var şimdiden söyleyim sonra alınganlık olmasın :1:

günaydın kızlarrr nasılsınız? biz çok iyiz şükür haftasonu detaylı ultrasona girdik çok güzeldi herşey yolunda tek sorunumuz 15-20 gram haftamıza göre zatıf çıktık ama doktor amcamız boyumuz haftamıza göre uzun dedi ince uzun bir çocuk olucakmış benim kuzum.. kızlar buarada bizde 1 hafta yokuz sapancaya gidiyoruz bugun öğleden sonra yola çıkıcaz çok mutluyuz rabbim bu duyguları isteyen herkeze yaşatsın :54::54:

günayyydınnn güzelllerrrr.... nasılsınızz.....
haftasonu evde net keyfi yapmaya hazırlanırken bi telefon geldi ve apar topar hazırlığa giriştim kuzenlerin hepsi toplanıp alem yapmaya geldiler. sağolsunlar bana pek bişi bırakmadılar ama yinede çok yoruldum bugünde sersemliğim üstümde.

serpilcim dur daha görmeden kırmızıları başlamışsın gelecek demeye. kırmızılar gelcekmiş gibi oluyo zaten belirtilerden bşrş bu ama inş gelmez....
zuhalcim maşallah tosununa. zayıf derler ama toparlar kendini bol bol besleyici şeyler ye sanada tosununada yarasın... boyunuzu ve kilonuzu merak ettm ben 1 hafta büyüksünz bizden.
buralardayım ama .ok yoğunumm 9 günün üstüne çekilmedi bu:)

Canlarımmmmmmmm
Hepinizi çok özledimmmmm,
bugün pzt olmayaydı iyiydi çok stresliyim, bir de yakınımızın ölüm haberini aldım moralim bozuldu bugün kızlar,

Serpilcim umutsuzluğa kapılma hemen, adet sancısı gibi sancı oluyomuş zaten günün yaklaşınca
kırmızıyı görmediğin sürece umudu kaybetmek yok
ben artık hiç belirti aramıyorum kuşum boşver 1 haftada belirti melirti çıkmaz ztn relax ol sen gerisini boşver...

canlarımmmmmmmm
hepinizi çok özledimmmmm,
bugün pzt olmayaydı iyiydi çok stresliyim, bir de yakınımızın ölüm haberini aldım moralim bozuldu bugün kızlar,

serpilcim umutsuzluğa kapılma hemen, adet sancısı gibi sancı oluyomuş zaten günün yaklaşınca
ben artık hiç belirti aramıyorum kuşum boşver 1 haftada belirti melirti çıkmaz ztn relax ol sen gerisini boşver...

canım başın sağolsun.bende seni çok özledim yokh ist ne zaman geliyorsun bellimi

canım başın sağolsun.bende seni çok özledim yokh ist ne zaman geliyorsun bellimi

Sağol canım dostlar sağolsun..
Tarih netleşmedi kuzum daha bakalım bu ay sonuna doğru belli olur heralde..
haftasonu ordaydım içimden sizi geçirdim hep ah dedm kızlarla görüşebilseydik keşke
siz bu hafta buluşuyomusunuz?

Canlarımmmmmmmm
Hepinizi çok özledimmmmm,

Serpilcim umutsuzluğa kapılma hemen, adet sancısı gibi sancı oluyomuş zaten günün yaklaşınca

başın sağolsun yokhhh.... benim kırmızlar yolda hamile falan değilim güzelim , bende ki salaklık işte belirti aradım yine bir daha ki ay ağzımı bantlayacağım:):)

hani üzülmiycektin umursamıyordun yapma canım ya ikimiz sarılırız yine birbirimize bu ayda napalım :48:

kızlar bu arada pazar günü unutuldumu

unutulmamış olsun yaaa... kızlarrrrrr heeyyy ne ediyoz pazar günü....

aşkım biz biliyorsun 21+.. Günler arasındayız ve bugünlerde internetten araştırmalarıma göre ağırlık 470 gr boyu cm olması gerekiyor ama bizim kilomuz 409 gr boy 27 cm doktor 15-20 gr geride çok fark etmez dedi önemli değil de ama boyumuz haftasına göre uzun dedi ben anlamadım ayrıca ben hem sağlıklı beslenıyorum öğünlerimi ilaçlarımı falan hiç aksatmıyorum ki hatta 58 kg le hamile kaldım suana kadar 10 kilo almışım 68 kg olmuşum 10 kilo ben daha ne yapayım :(

canm doktorda problem olmaz dediyse olmaz endişe etme. çıtır erkek olcak sennki demek. pekmez bal ye bol bol onlar bebeğe en çok yarayan şeylermiş kilo aldırırmış bana öle dediler.
maşallah kuzuna ynede büyümüş koca erkek olmuş... bizde 19+6 renkli usgde boy 21 cm 342 gr çıktı ağırlığı doktorum banda uzun olcak dedi kilosuyla ilgilide bişi demedi. çok şükür sağlıklılar ya bunlara takılmamak lazım zaten tahmini ölçüm bunlar. sende iyi kilo almşsın heee dikkat et sonra vermesi var bu kiloları:) bnde az değilim ya nese 6 kgcuk almışım:D

serpilcim sana bişi demiyorum hatce diyo zaten şimdi hepimz bir yüklenmeyelim..:) ama takıntı yapmaaaa...

yokhh canm başın sağolsun...

başın sağolsun yokhhh.... benim kırmızlar yolda hamile falan değilim güzelim , bende ki salaklık işte belirti aradım yine bir daha ki ay ağzımı bantlayacağım:):)

Sağol canım...
Yapma ama sen böyle dedikçe benimde umudum tükeniyor,
Daha 10 günüm var zaten nasıl geçecek bilmiyorum biran önce gelse de kurtulsam şu bekleyişten...
Ateşin ne durumda son günlerde kaç çıkıyo söyle bakiyim ?

sağol canım dostlar sağolsun..
Tarih netleşmedi kuzum daha bakalım bu ay sonuna doğru belli olur heralde..
Haftasonu ordaydım içimden sizi geçirdim hep ah dedm kızlarla görüşebilseydik keşke
siz bu hafta buluşuyomusunuz?

keşke dün beni arasaydın gelirdim yanına bütün evde pinekledim durdum :37:

Lugesma bende bu hafta istiyoırdum ama zozdemir 1 hafta yokmuş yokh benide bekleyin diyo.

Ben sizi merak ediyorum kızlarrrrrrrrr çok göresim geldi yawww

unutulmamış olsun yaaa... kızlarrrrrr heeyyy ne ediyoz pazar günü....

canm doktorda problem olmaz dediyse olmaz endişe etme. çıtır erkek olcak sennki demek. pekmez bal ye bol bol onlar bebeğe en çok yarayan şeylermiş kilo aldırırmış bana öle dediler.
maşallah kuzuna ynede büyümüş koca erkek olmuş... bizde 19+6 renkli usgde boy 21 cm 342 gr çıktı ağırlığı doktorum banda uzun olcak dedi kilosuyla ilgilide bişi demedi. çok şükür sağlıklılar ya bunlara takılmamak lazım zaten tahmini ölçüm bunlar. sende iyi kilo almşsın heee dikkat et sonra vermesi var bu kiloları:) bnde az değilim ya nese 6 kgcuk almışım:D

serpilcim sana bişi demiyorum hatce diyo zaten şimdi hepimz bir yüklenmeyelim..:) ama takıntı yapmaaaa...

yokhh canm başın sağolsun...

Sağol bitanem, dostlar sağolsun..

sensiz olurmu sen ne zaman gelirsen o zaman :48:

Aaa vazmıcaydınızzz,
Neyse kıskanıyodum ki zaten hihihi
Ben aralıkta geliyorum kuşlarım bekleyin beni anacımmm...
Veledimle gelicem inşşşşşş :27:

keşke dün beni arasaydın gelirdim yanına bütün evde pinekledim durdum :37:

Lugesma bende bu hafta istiyoırdum ama zozdemir 1 hafta yokmuş yokh benide bekleyin diyo.

Ben sizi merak ediyorum kızlarrrrrrrrr çok göresim geldi yawww

Bende çok merak ediyorum kuşum yaa biran önce görüşsek rahatlıycam
Vallaa çok isterdim ama işte eşimin tarafı olunca kaçamadım bi yere şehir dışından fln bi sürü misafir vardı çoluk çombak kafam şişti,
Artık önümüzdeki ay kısmetse..

Sağol canım...
Yapma ama sen böyle dedikçe benimde umudum tükeniyor,
Daha 10 günüm var zaten nasıl geçecek bilmiyorum biran önce gelse de kurtulsam şu bekleyişten...
Ateşin ne durumda son günlerde kaç çıkıyo söyle bakiyim ?

sen umudunu yitirme güzelim bu ay senden güzel haberler bekliyorum ben yerimi sana verdim, meleğin uçup sana konsun :)
ateşim 36.5 akşamları 36.7 ye çıkıyor ama inanmıyorum bu ateşe de boşver benden geçti güzelim

serpillll çıkmamış candan umut ksilmez derler. bizde gelmemiş kırmızılardan umut kesilmez diyoruz demi tatlım. belkide gelmicekler inş gelmezler...

omuzlarım çok ağrıyo yaaa...okadr yattık işe gelmek ters tepki yaptı bende...bide bugün midem ekşiyo :(
ama herşeye rağmenn çok iyiyyiiiimmm:D

serpillll çıkmamış candan umut ksilmez derler. bizde gelmemiş kırmızılardan umut kesilmez diyoruz demi tatlım. belkide gelmicekler inş gelmezler...

omuzlarım çok ağrıyo yaaa...okadr yattık işe gelmek ters tepki yaptı bende...bide bugün midem ekşiyo :(

dediğin gibi olsun esmacım gelmemiş kırmızıdan umut kesilmez :):):) karnım ağrıyor ama gece bile uyutmadı ayaklarımdan ve kollarımdan tutup gerseler beni hiç hayır demem o derece ağrıyorlar bütün gece deli gibi döndm yatakta geliyor yani kırmızılar:):))

9 gün tatil üzerine çalışmak zor dimi:):) tosuncuk saçlı galiba annem abime hamileyken hep midesi ekşirmiş simsiyah saçlı doğmuş abim:):)

sen umudunu yitirme güzelim bu ay senden güzel haberler bekliyorum ben yerimi sana verdim, meleğin uçup sana konsun :)
ateşim 36.5 akşamları 36.7 ye çıkıyor ama inanmıyorum bu ateşe de boşver benden geçti güzelim

Sabahkini baz al ama sabit gidiyorsa sorun yok adet olcaksan bikaç gün öncesinden düşer ateşin,
Ordan anlayabilirsin en azından böyle kendini şartlama.

Sorma Esmacım 9 günden sonra şuanda üstüme geliyo bütün işler
Evimin hayali uçuşuyor gözlerimin önünde...
Hiç yetmedi hiçççççççç :43:

Back
X