- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.841
seni anne olasıca senii allah ne diyeyim bilmemki allah anne ol emiiii
benimde adete 4 gün var iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla göbişlerimiz dolsun
ne biliyim güzelim üzülmemek için belki de hiç umut etmiyorum kendimi alıştırıyorum olmayacak diye psikolojil baskı yapıyorum kendime:):)
bak yaaaa üzme beni teyzesi kurban olsunlar falan deme bak çok üzüleceksin sonra yaaa bende üzüleceğim bitanem canımiçin gel bi sarılayım sana
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkoptum burda yokh , kızım sen nasıl bişeysin yaaa
en kısa zamanda anne ol emiii
benimde adete 4 gün var iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla göbişlerimiz dolsun
Aminnnnnnnnnnnnnn hepimiz tez zamanda anne olalım inş rabbiimmmmmm sen duy bizi,
Serfikcan ben yine sapıttım kuzum iyi değilim vallaaaa
Öf yaaa ne şanslısınız benim daha 9 gün var
allahım geçermi geçermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tek amacım size anlık sevinçler yaşatmak bebeğim yoksa kendim için bişe istiyorsaaaaaam anne olayım emi
kızlar benim kırmızılar gelmeye başladı, size demiştim gelecek diye olmadı malesef , üzgünüm............................................
vakit zaman be yawrum beklediğimiz sadece bu 8 gün sonra bende gelirim yanına
hertşeyin hayırlısı haticem ne diyim, içimde fırtınalr kopuyor ama dışa vurmayacaım, gözlerim dolu dolu ama ağlamayacağım....................inşallah bu ay güzel haberleri senden alırım
niye tutuyorsun kendini ağla rahatlayana kadar ağla serpil
inş. canım dilerim aynı zamanlarda aynı mutluluğ yaşarız ikimizdeesnin ilk bebeğinmi olacak ksmet olursa
kızlar benim kırmızılar gelmeye başladı, size demiştim gelecek diye olmadı malesef , üzgünüm............................................
bak bi sabah beri ne konuşuyoz üzülme lütfen sakın kendini yıpratma bilmeyiz rabbim ne eyler ne eylerse güzel eylerr allah dermansız dert vermesin
sustum kaldım biliyor musun , ağzımı bıçak açmıyor ama içim........her ay bişeyler kopup gidiyor benden , yazacak bişey bile bulamıyorum artık her ay aynı şeyler , ne yapalım alnımıza bu yazılmış , Rabbiim böyle uygun görmüş
cnm serfıkım kısaca soyle anlatayım dun anneme geldım ve burda kalıyorum mıgde bulantılarım artık basa cıkılmaz halde oyuzden nete falamda gırdıgım yoktu bıraz once esım aradı facede 2 tane ozel msj var okumadım ama dedı ılk aklıma gelen kesın bırı serpıldır hamıle haberını vermıstır dedım hemen telı kapadım faceye gırdım ama baska msj dı neyse kotude olsam topıge gırdım
kırmızılar gelmıs uzuldum hayırlısı tatlım bısı denmıyor dıyemıyorum sakın kendını uzme senı cok sevıyorum arkadasım
bitmedi mi bulantılar daha güzelim yaaa geçicek ama az daha sabret......
keşke güzel haberi verebilseydim sana ama olmadı...olmayacak.......
artık inancım yok...küskünüm bu hayata,,,,,,,avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.....
şuan herleyden nefret ediyorum tanselimmm ...............bu ay daha temkinli davrandık yine olmadı...
yatsan kalksan ne yazar olmadıktan sonra....doktorlarda 1 sene bekleyin diyor hepsi uyduryor...
bende seni çok seviyorum canım benim
vakit zaman be yawrum beklediğimiz sadece bu 8 gün sonra bende gelirim yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?