Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

seni anne olasıca senii allah ne diyeyim bilmemki allah anne ol emiiii

benimde adete 4 gün var iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla göbişlerimiz dolsun

en kısa zamanda anne ol emiii

Aminnnnnnnnnnnnnn hepimiz tez zamanda anne olalım inş rabbiimmmmmm sen duy bizi,
Serfikcan ben yine sapıttım kuzum iyi değilim vallaaaa

Öf yaaa ne şanslısınız benim daha 9 gün var
allahım geçermi geçermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aminnnnnnnnnnnnnn hepimiz tez zamanda anne olalım inş rabbiimmmmmm sen duy bizi,
Serfikcan ben yine sapıttım kuzum iyi değilim vallaaaa

bi bulaşalım zaten ben huniyi kafama geçirip geleceğim sana da en afillisinden kırmızı bir huni alacağım birlikte takar gezeriz
sen bu ay hamiş kalacaksın bitanem hiç merak etme meleğin yolda bileti alındı, sen sapıt ama bebek geleceği için fazla açılma çocukta etkilenmesin:):)

Öf yaaa ne şanslısınız benim daha 9 gün var
allahım geçermi geçermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geçer canım geçer sabır az kaldı bak benim bat geldi bile eli kulağında son günler yaklaştıkça birde belirti olmayınca insanın umudu kırılıyor, boşver 9 gün kalsın umudun seninle olsun

Tek amacım size anlık sevinçler yaşatmak bebeğim yoksa kendim için bişe istiyorsaaaaaam anne olayım emi

:) kızlar sizi çok seviyorum yaaa...

çok sıkıcı bigün değilmi ya yada banamı öle geliyo anlamadım...

serpilim üzülmicez inş hep birlikte halay çekcez bi gelsin güzel haberlerin. sonrada yokh ve hatice gelcek güzel haberlerle. sonrada diğerleri bu ay bi patlama bekliyorum bn topicte

bu arada 5 ayı yarıladık yaawww ne çabuk geçiyo zaman aslında. dha dün gibi elim ayağım birbirine dolanmış şekilde bişiler yazıyodum sze. sizlerde böle bişicik anlamıcaksınız nezaman oldu büyüdü ahanda doğcak diceksiniz inş. okadr güzel bişeyki canlarım insan çektiği sıkıntıları hiç düşünmüyo sanki hepsi silinip gidiyo hayattan. siz şimdi stres sıkıntı yapıyonuz ya hepsi son bulacak. keyifle yaşayın o yüzden bu günleri. ayy böle bi duygusala bağladım yaa... tarifsiz duygular içindeyim hepsi yağmurun sucu

kızlar benim kırmızılar gelmeye başladı, size demiştim gelecek diye olmadı malesef , üzgünüm............................................

kızlar benim kırmızılar gelmeye başladı, size demiştim gelecek diye olmadı malesef , üzgünüm............................................

bak bi sabah beri ne konuşuyoz üzülme lütfen sakın kendini yıpratma bilmeyiz rabbim ne eyler ne eylerse güzel eylerr allah dermansız dert vermesin

bak bi sabah beri ne konuşuyoz üzülme lütfen sakın kendini yıpratma bilmeyiz rabbim ne eyler ne eylerse güzel eylerr allah dermansız dert vermesin

sustum kaldım biliyor musun , ağzımı bıçak açmıyor ama içim........her ay bişeyler kopup gidiyor benden , yazacak bişey bile bulamıyorum artık her ay aynı şeyler , ne yapalım alnımıza bu yazılmış , Rabbiim böyle uygun görmüş

cnm serfıkım kısaca soyle anlatayım dun anneme geldım ve burda kalıyorum mıgde bulantılarım artık basa cıkılmaz halde oyuzden nete falamda gırdıgım yoktu bıraz once esım aradı facede 2 tane ozel msj var okumadım ama dedı ılk aklıma gelen kesın bırı serpıldır hamıle haberını vermıstır dedım hemen telı kapadım faceye gırdım ama baska msj dı neyse kotude olsam topıge gırdım
kırmızılar gelmıs uzuldum hayırlısı tatlım bısı denmıyor dıyemıyorum sakın kendını uzme senı cok sevıyorum arkadasım

biliyorum canımm nasıl bi duygu oldugunu sanki zaman boşuna akıp gidiyomuş gibi hissediyosun yaşadıklarının etrafındakilerin hiç bi anlamı olmadıgını düşünüyosun ama arkadaşlar ne diyolar bebegin oldugunda geçmişteki bütün acılar sıkıntılar göz yaşları unutuluyor diyorlar bizim yapmamız gerekende üzünülmezmi elbette üzülür insan ama bunu en asgari biçimde yaşamak nasılsa eninde sonunda olcak yıpratmayalım kendimizi sonra bebişlerimize ruhu yaşlanmış bir anne olarak ayak uyduramayız diymi şekerim

bitmedi mi bulantılar daha güzelim yaaa geçicek ama az daha sabret......
keşke güzel haberi verebilseydim sana ama olmadı...olmayacak.......
artık inancım yok...küskünüm bu hayata,,,,,,,avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.....
şuan herleyden nefret ediyorum tanselimmm ...............bu ay daha temkinli davrandık yine olmadı...
yatsan kalksan ne yazar olmadıktan sonra....doktorlarda 1 sene bekleyin diyor hepsi uyduryor...
bende seni çok seviyorum canım benim

28 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyim panik atak ve hipertiroidi tedavisi görüyorum nodüllerim var tiroidim çok çalışıyor zor kilo alıyorum bebeğime bişey olacak diye hamile kalmaya korkuyordum ama arkadaşlarımın bebekleri oldukça özendim ve bu ay korunmayı bıraktım inşallah hamile kalırım ilaçlarıda kestim dayanmaya çalışıyorum az sıkıntı yapıyor ama bebek için değer o duyguyu yaşamak istiyorum 30 umdan önce anne olmak istiyorum

bebegım benım anladıkkı sadece bızım elımızde deıl bır kere bırlıkte olupta hamıle kalıyor mıllet sal cayıra ne olcaksa olsun bu seferde dene hafta 2 kereden cok yapma bakalım ne olcak rabbım buyuk sabrını sınıyor ıste ne dıyımkı bende bekledım cnm 15 ay dıle kolay beklemek zor her adet oldugumda delı gıbı aglardım herkezı bogasım gelırdı ama ama ama ama ıste hep ama

Öf gelmeyeydiler ne olurdu....
Neyse salla gitsin canım her ay yaşıyoruz hep aynı geyikleri yapmaktanda sıkıldım artık
mecburen yine söyliycem ama hayırlısı diyoruz hep vakit zaman ne zamansa, relax ol tatlım ağlama sakın güçlü ol..

vakit zaman be yawrum beklediğimiz sadece bu 8 gün sonra bende gelirim yanına

Sırayı bozmuyoruz zaten hiç serfik sen sonra hooop ben,
Bekleyin benide anacım...

benim annemin de 10 sene çocuğu olmamış ablam 10 sene sonra ablamdan 10 sene sonrada ben olmuşum anneme çektiysem halim harap daha ilk ayımız bebek denemesindeki inşallah olur kendimi o kadar çok hazırladım ki ayın 30 unu bekliyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…