Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Sopalık bu kız da ondan canım, ne yapsak halaaaaaa kırmızı diyor başka şey demiyor..
Neyse en azından biz onun adına olumlu düşünüyoruz belki rabbim bizi duyarrr meleklerimizi gönderir..

aminnnnnnn inş.. rabbim gönlü zengin bizlerede nasip edicek bu duyguyu

A.s melekkkkkkkkkkkkkkk hoşgeldin caanım,

Nasıl geçti tatil bayrammmmm

nasılsınız bakalım bebiş ve sen doktora gittinmi?
çabuk geçti tatil ya bi baktım burdayım aslında gitmemek dahamı iyi ne sonra kendime gelemyrm doktora gittm normalde tarihime göre kese görünr dedi bakalım dedi kese göründü sonra sanki 6 haftayı geçmş alttan bakalım kalp atışı alablrz belki dedi ve hımmmmm altı haftalık şu an olmayablr dedi ve kesenn içindeki diger iki oluşum varya onlar vardı ve bak eger bi sıkıntı olmazsa bebek burdan çıkıcak dedi ve haftaya alablrz kalp atışlarını dedi bide bel agrısı batma ve bulantın varmı dedi bel ve batma var bulantıda yeni başladı hafif ama kusmam yok dedim hiç kusmadm normalmi kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yawwww ümitlenmeyin o kadar valla benden çok üzüleceksiniz heee adet olacağım yaa onun ateşidir o

günaydın melek, valla bu ay hamiş kalırsam şoka girerim inan hiç beklemiyoum ve hiç umudum yok çünkü adet belirtilerim aynı kesinlikle adet olacağım , o yuvarlak şeyde neyin nesi ise bakalım kırmızlardan sonra kalacak mı olmadı doktora giderim ümitlendirmeyin beni yaww:):)

benim boğazım çok acıyorrrr
serpilll de get yawww

de gittim haticemmmm
kızlar s.a ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

as. melekcim nasılsın hoşgeldin , bebeişini gördün mü:)

Hadi gözün aydın sıra kalp atışlarını duymakta inş bi dahaki gittiğinde onu da duyucaksın,
Mide bulantıları için sanki daha erken canım ya panik yapma başlar onlarda artık yavaş yavaş..

allah razı olsun yanında mısırda varmı ? burda herkes hasta öksüren öksürene kapmamak mümkün değil

Yok ama ayarlarız mısırı da haticem ayıp etttin :)
Bizim de öyle valla karşımda köh köh öksürüp hapşurup saçtılar bütün mikropları (

hoşgeldinn melek canım... inş sağlıkla alırsın meleğini kucağına. kusmaman çok normal bence bnde çok kusmadım ki. minicik minicik büyücek sonra. canm bnm çok dikkat et kendine yat dinlen bol bol.
hatice ve yokhh aman dikkat edin ıhlamur limon bişiler yiyin için. hasta olmayın ya havalr çok soğuk valla hastalık hiç çekilmezzz bu soğukta daha bi üşüyo insan.
serpill acayipp gaza gelmiş olman lazım bnce herkes senn hamişliğine inanıyo inşallah yanılmayızda melegimizin haberini alırız....

hoşbldm şeker görmedm canım ya dedgm gibi 6 haftalıkmşm haftaya görrz sıkıntı yoksa dedi beklemedeym kısmet artık sen naptın durumlr nedr

esmam yaa valla hi. gaza gelemiyorum güzelim çünkü inan hiç umudum yok , adet belirtilerim çok fazla , inşallah dediğiniz gibidir ama bende hiç gebelik belirti de yok ki, ne kasık batması ne akıntı yok yani, siz benden çok üzüleceksiniz ama ben de ona üzüleceğim bakın

hoşbldm tatlım ya ne biliyim mutlaka kusma oluyo diye biliyodm olmayınca telaşlanıyrm işte çok sagol canım

hoşbldm şeker görmedm canım ya dedgm gibi 6 haftalıkmşm haftaya görrz sıkıntı yoksa dedi beklemedeym kısmet artık sen naptın durumlr nedr

görürsün bitanem dert etme bi bakacaksın büyümüş kalbi pıt pıt atıyor hiç endişe etme dua et bol bol , benim de yarın batım olmazsam en geç cuma olurum 30 günü buluyor zaten, kızlar hamilesin diyorlar ama ben kırmızılarımı bekliyorum eminim gelecekler hiç umudum yok

rabbim üzdürmesn inş tatlım ama lütfen gelmeden stres yapma bak bende kesn oluyorm dedm ve gebelkle ilgili ufacık bişi yoktu tam tersi çok fazla regli sancım vardı acayip ara ara hep giriyrdu gögüslerdede bişi yoktu sonradan çıktı şu anda var yani inş dilegm rabbim sonucuyla seni çok mutlu etsn inş şeker

inş canım ya kısmeti varsa bakalım artık hayırlısı artı sende durumlar nassı

aminnn canımmm....yok hayatım yaa stres yapmıyorum çok fazla, aşırı gerginim o kadar, bende de hiç belirti yok bitanem ama bakalım olursa da süpriz olacak benim için Rabbim den hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…