- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.821
evet canım inş süprizle gelir hayırlısı olsun tabi en başta hakkında tatlımaminnn canımmm....yok hayatım yaa stres yapmıyorum çok fazla, aşırı gerginim o kadar, bende de hiç belirti yok bitanem ama bakalım olursa da süpriz olacak benim için Rabbim den hayırlısı
esmam yaa valla hi. gaza gelemiyorum güzelim çünkü inan hiç umudum yok , adet belirtilerim çok fazla , inşallah dediğiniz gibidir ama bende hiç gebelik belirti de yok ki, ne kasık batması ne akıntı yok yani, siz benden çok üzüleceksiniz ama ben de ona üzüleceğim bakın
evet canım inş süprizle gelir hayırlısı olsun tabi en başta hakkında tatlım
canım bendede kalmadı belirti filan akıntımda yok sadece gögüsler şiş ama arada heyecanlanıyorum ya varsa diye elimi koyuyorum göbişime ya şafi ya şifa diyorum benimlemisin annem diyorum bunun sonu akıl hastanesi umut dunyası regl gelirse uzulmek yok ama gelmessede düşünsene tavan yapacak sevinci
Hamileyim hamilesin hamile hamileyiz hamilesiniz hamilelerrrrrrrrrrrrrr
esmam yaa valla hi. gaza gelemiyorum güzelim çünkü inan hiç umudum yok , adet belirtilerim çok fazla , inşallah dediğiniz gibidir ama bende hiç gebelik belirti de yok ki, ne kasık batması ne akıntı yok yani, siz benden çok üzüleceksiniz ama ben de ona üzüleceğim bakın
hoşbldm tatlım ya ne biliyim mutlaka kusma oluyo diye biliyodm olmayınca telaşlanıyrm işte çok sagol canım
çok güldürdün beni yokh yaaaa , kızım bi hamile olmayayım saçını başını yolacağım senin görürsün
evet geldiğimiz son nokta bu arkadaşlar topikçe çıldırıyoruz. bunun sonu yokki hamile kalana kadar acaba hamilemiyim hamileysek acaba kese görüncekmi kalp atışızlar 2lisi 3lüsü allah muhafaza 4 lüsü dogum aşısı dişi yürümesi sonra okuması evlenmesi :))))))))))))))
tamamdırrr artıkkk
bu arada kızlar bu gece rüyamda düğün salonundaydım , bi arkadaş geldi bebeğiyle, kız çocuğu kucağıma aldım bana bıraktı gitti o kadar güzeldi ki anlatamam öptüm kokladım sevdim :)
mrb kızlar karnımın sol alt tarafında bi rahatsızlık hissi var bide dün tam ortalarda içöten bi sızlama gibi birde sık idrara gidiyorum sizce hamilelik belirtisi olabilirmi bebek istiyoruz çalışıyoruz ama bakalım kısmet bunları hiç yaşadınızmı ?
pat die konuyu görünce dedim noluyoo az daha heycandan kalbim neym duracaktı hee...inşallah yokh bu ay böle dersniz kız. düşünsene herkesin hamile haberi bir seferde çıkar
Tek amacım size anlık sevinçler yaşatmak bebeğim yoksa kendim için bişe istiyorsaaaaaam anne olayım emi
Hamile olabilirsin canım, neden olmasın?
inş. canım ilk bebeğimi kaybettim zaten inş. bu sefer öyle olmaz... hani çok isteyince psikolojik olarak etkileniliyormuş ya ne bilim adetimede 4 gün var bakalım
serpil senin umuduna ne diyim bilemiyom artık. bundna önceki aylarda belirtilerin vardı ama bebek yoktu neden böle dşünüyosunki yaa... hem ne konuştuk senle bnce var bebiş. kurban olsunlar ona. canım umudunu kaybetme ama üzülmede biz böle diyoz die. bn seni hamiş gibi düşünüyom valla üzülecem çok ama bundada hayır vardır dicez olmasada
canım genelde 8 haftadan sonra bulantılar başlrmış. bnm midem bulandı ama çıkarmadım çok şükr. inşallah sorunsuz atlatırsın bu süreci sakın stres yapmada. meleğinin kalp atışlarını duyduğunda derin bi ohh çekersin inş.
herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...
Tek amacım size anlık sevinçler yaşatmak bebeğim yoksa kendim için bişe istiyorsaaaaaam anne olayım emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?