Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hilal çok gzel bi haber bu canım. rabbim sonuna kadr böyle güzel ve sağlıkla geçirmenizi nasip etsn inş.

tansell biraz daha sabır canım geçecek inş. iyi olacaksın keyfini yaşıcaksın hamişliğin. bnm 12-13 haftada bitmişti. sennde geçer inş rahat nefes alırsın.

babamız yok ya canımız sıkıldı bi bakalım dedik topice ama kimsecikler yok. ayy çok zor kızlar yaa allah kmseyi kocasından ayrı etmesn herkese huzur versin kocalarıyla. çok özlüyorum ben kocacımı. kızıyom sinirleniyom bazen ama o olmayınca nefes alamıyom sanki.

günayddınnn...

neredesiniz hatunlar kimse uyanamadımı daha. hava soğukk, yağmur yağıyo şarıl şarıl. bu havada uyumakkk ahh ne güzel olurduu ....

günayddınnn...

neredesiniz hatunlar kimse uyanamadımı daha. hava soğukk, yağmur yağıyo şarıl şarıl. bu havada uyumakkk ahh ne güzel olurduu ....

Günaydınlarr herkese,
Günaydın Esma'cım, sabah zor kalktım inanırmıısn,
Boğazım çok fena acıyo öksürük var ilaçta alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım,
Bitki çayları içip duruyorum
Bi boğaz spreyi alsam bişey olurmu acaba gitgide öksürüğe çevirecek bu kızlar ya
Ahh dediğin gibi keşke evde olup sıcacık uyuyabilseydik...

günaydın kızlar....

aşırı şekilde gerginim , burnumdan soluyorum , herşey batıyor bana , sinir tepemde nedenini bilmiyorum sadece herşeyden ve herkesten uzaklaşmak istiyorum

Canımmmm,
O kadar mutlu oldumki yazdıklarını okuyunca,
Rabbim inş sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek...
Darısı başımıza tatlım, kendine iyi bak özletme kendini uğra arada
.

Tanselim az kaldı geçecek 12. haftadan sonra bişey kalmaz kanımca,
Senin bence kızın olacak bu kadar erkekten sonra kısçe istiyoruzzzzzzz,
Benim içime senden kız doğuyo ama bilmiyorum yinede.
Evt duaya bnm için başladık canım sağol inş hayırlı olacak, allah kabul etsin inş.

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

aşırı şekilde gerginim , burnumdan soluyorum , herşey batıyor bana , sinir tepemde nedenini bilmiyorum sadece herşeyden ve herkesten uzaklaşmak istiyorum

günaydın canım,
hayırdır solundan kalktın heralde, bende çok keyifsizim, hastayım...
biran önce haftasonu gelsin istiyorum.
sende bitki çayı fln iç birz sakinleşirsin,
eğer kızdığın bişey varsada anlat rahatla emi.

günaydın kızlar,

Allah hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...Kimin için tefriciye okuyorsunuz. Bende katılmak isterim sakıncası yoksa.

şiddetli şekilde karnım ağrıyor, gerizekalı saçlarımdan nefret ediyorum, çizmem ayağımı vuruyor , otobüste boşluk varken benden yol isteyen insanları dövmek istiyorum, yolda yürürken kör muhamelesi yapıp korna çalan minübüscüleri öldüresim var..........

günaydın kızlar....

regl zamanlarında olur canım suan benimde canım burnumda ofisteki herkesin söyledigi batıyo gıccık oluyorum herkese :)))

günaydın günaydınnn kucak dolusu günaydınlar herkese
canlarım benimmm bugün stresli bi gün burası galiba
serpil bu ne hışım kuzucum vuraydın kafalana kafalana
hilalim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah özledim yaw seni her fırsatata buraya gelll emii
tanselim allah yardımcın olsun hayatım biraz daha sabır anne olmak zor zanaat
yokh

günaydın haticem....

şiddetli bir şekilde gerginim, vuracaktım kafalarına valla zor tuttum kendimi zaten yolda sürekli söylendim durdum millet suratıma bakıyor , onlara da kızacaktım , şuan ayağım sallantısından masam 7.2 şiddettinde deprem yaşamakta o dereceyim yani:)

günaydın kızlar,

Allah hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...Kimin için tefriciye okuyorsunuz. Bende katılmak isterim sakıncası yoksa.

Günaydın canım, amin inş allah dualarımmızı kabul etsin,
Benim için okuyoruz, katılmak istersen elbette katılabilirsin.

Hımm güzelmiş tmm hadi görüşrüz
bu ne ya korkup kaçıcam

Günaydn Haticem,
Evet bgn sinirrrrrr bir gün, doktorlar bile full bugüne rand bulamadım
yrn gitçem
off of
kıştan nefret ediyorum

kızlar bende bugun bekliyorum kırmızıları akıntım var gaz sancısıda kasık agrılarıda mevcut hadi bakalım hayırlısı gelirlerse

sana bişey yapmam kaçma bebeğim
sen niye doktora gideceksin bakiyim

kızlar bende bugun bekliyorum kırmızıları akıntım var gaz sancısıda kasık agrılarıda mevcut hadi bakalım hayırlısı gelirlerse

hayırlısı canım gelirse gelsin boşver , umursadıkça inadına geliyorlar baksana

sana bişey yapmam kaçma bebeğim
sen niye doktora gideceksin bakiyim

İyice mortladım hayatım sabah bi uyandım boğazım acıyo kulaklarım tıkalı öksürük tıksırık nefes alamıyorum
bi ilaç yazsın bari bişey yapsın diye gidiyim dedim böyle geçmiyo kendi kendine :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…