- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.061
Havadan da olabilir cnm yaa direkt uyku modu yani.
Bide oğluşun var yükün ağır sen uuyumada kimler uyusun :)
aaa vicks e şaşırdım ayağa sürünce iyi gelmesine tmm cnm bugün alıp yapayım onu hemen.
bebeğin sana geldiği zaman hatırlıcakmısın acaba şu kötü günlerden bir tanesini hiç sanmıyorum
içimdeki sıkıntıyı bi şekilde böyle atıyorum bugün nedense bi tuhafım kuzum yaaa içime ata ata doldum şimdi de havai fişekelr patlatıyorum
canımsınnnnn
Valla hep kısçelerde aklım da belli olmaz tabi yinede :)
Ay allah söyletmiş olsun canım o yeterki gelsin ben iyi olmam mı hiçç
ilaç fln almıyorum o yzden böyle bitkisel geçiştiricez bakalım olmazsa.
Son 1 hafta dırın dırın dırın
kızlar bişi sorucam size neolur bana yardımcı olun ben geçen ayın 19unda adet olmuştum dün gebelik testi yaptım 2.çizgi dik değil yan ve eğiri çıktı bebk planımız yoktu ama özellikle son 1 haftadır bel kasık ağrısı aşırı gaz ve göğüslerde büyüme ve hassaslaşma var şimdi o yan ve eğri ne anlama geliyorki ya başına böyle bişi gelen varmı
bilmem hatırlar mıyım acaba ama benim bebeğimin gelemsi uzun sürecek biliyorum......
kızlar bişi sorucam size neolur bana yardımcı olun ben geçen ayın 19unda adet olmuştum dün gebelik testi yaptım 2.çizgi dik değil yan ve eğiri çıktı bebk planımız yoktu ama özellikle son 1 haftadır bel kasık ağrısı aşırı gaz ve göğüslerde büyüme ve hassaslaşma var şimdi o yan ve eğri ne anlama geliyorki ya başına böyle bişi gelen varmı
canm emn ol hiçbirini hatrlamıcaksın bile.
bebeğinde erkenden gelip seni şaşırtacak görürsün bak. geçen zaman aklında olmıcak meleğin geldiğinde.
silik çizgiyi duydum da yan ve eğik olanı ilk defa senden duyuyorum , bi test daha yapsan ona göre konuşsak
esmam o kadar doluyum ki bir bilsen , içime atıyorum kendimi kandırıyorum ama dizlerime vura vura bebek istiyorum diyip ağlayasım var o dereceyim yani..
Gerçekten bende şaşırdım ilk kez duyuyorum, canım sen tekrarla o testi
Bende
esmam o kadar doluyum ki bir bilsen , içime atıyorum kendimi kandırıyorum ama dizlerime vura vura bebek istiyorum diyip ağlayasım var o dereceyim yani..
snin halen umudun var yokh dur ağlama bakalım , belki meleğin seninle salya sümük çocuğu da ağlatacaksın ,
hadi gülelim boşverin bu duygu yoğunluğundan çıkmam lazım:):):):)
bilmem hatırlar mıyım acaba ama benim bebeğimin gelemsi uzun sürecek biliyorum......
Bendeee
umut umut o da biyere kadar işe yarıyo ben var olduğunu bilmek istiyorum artık
tıpkı senin isteğidin gibi, varsayımlar belirtiler fln çok sıkıldım
Varmı yokmu olsun artık olsun..
neyse salla bence de konuşmayalım bunları
bak daha ne çagırıyorsun kötü düşünceleri allah allah inanmalısın önce olacagına hem sen ne kadardır istiyosun ben 2 yıldır istiyorum biliyomusun?
Isterimmdeee isterimmm isteyenin bi yüzü vermeyen zenci olsun
tövbe kız allah senitabiki isticez rabbimin verir inş. hepimizede dileyen isteyen kıymetini bileceklere verisin allahhım içindede bana inş.
hemen olacağını zannetmiştik , etrafımda bir kere yapma ile hamile kalanlar olunca insanın ister istemez morali alt üst oluyor ama neyse ben atlatmaya çalışacağım yılbaşına kadar süre verdim kendime sonra doktora gideceğim
inş dualarımız kabul olur biz bebeişlerimize çok güzel bakacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?