Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

İnşallah canım,
Yoksa hunimde hazır kırmızı kırmızı takar gezerim

kızlaaarr bu çin takvimi nasıl bişey ya baktım kardeşimin ve benim tutuyor cinsiyetlerimiz, benim bebek te erkek çıkıyor doğru mudur ki, tabi ki Rabbim bilir ama insan merak ediyor işte

s.a kızlar kimse kalmamış doktordan geç geldm baya kalabalıktı ya mahfoldum bide grip oldum hiç halim yoktu ama bebegim için dayandım ve alttan kontrol oldum üstten görünmedi yaramaz kalp atışlarını aldık allahıma binlerce kez şükrlr olsun gerçi alttan olması korkutyr beni ama doktor şimdlk sıkıntı yok dedi inş olmazda 1 ay sonrada test istedi bakalım artık kısmet tam görebilcekmym bebişimi o zaman

kızlarr nasılsınızzz bakemmm özledim sizleri valaaa beni hiç özlemediniz mi yoksamm ( ühühüühühühü

hoşgeldin cnm. daha bugün sordum seni bnmi göremiyorum yoksa gelmiyo terkmi etti bizi die. özledk tabi cnm. nasılsın nerelerdesn...
aayy canım benim yaa çocuk hastaydı anca akşamları giriodum ondada en fazla yarım saat :)) zaten bilion gündüz gelemiorum pek :) hepiniz iyisiniz inşallah bi sorun yok deilmi sen nasılsın bebiş nasıll
hepinizi özledim vsllaaa

ayy evet çok sıkıcı napayım kızım canım sıkılıyor başka türlü zaman nasıl geçer
çıkışta napsam diye düşünüyorum nereye gitsem acep :44:

ne güzel bu hafta buluşacaktık olmadı, derya da tarih verse de o vakit buluşsak bari....
ben de çıkışta hediye almaya gideceğim üfff cumartsi çalışınca işim bitmiyor yaa eve gidip bide iş yapacağım,
sanki bir aydır iş yapmıyorum evde ne gıcık bir durum

evet ya buluşalımm artık tak etti canıma
Ben yalnızım bugün ondan düşünüyom netsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…