- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.141
istemiyorum seni tamam mı bi rahat bırakmadın
Benim ateş o gün 36.5 di yaa ertesi gün 36.2 ye düştü canım şuan sabit devam ediyor demek ben 36.2 de adet oluyorum bunu anladım daha öncede böyle olmuştu,
ateşi takma kafana kişiden kişiye değişir canımcım:)
dibimden ayrılma hatice istemiyorum kızımm yaaaa
Esmacım günaydın , bulantıların başlamış inşallah uzun sürmez kuzum...beni boşverin ben 2 ay kendimi dinlendireceğim beni istemeyen veleti bende istemem
olleyyyy :13: Gelsin kısçelerimizzzzz
Evt ya o hikaye doğru çıkıyomu, kesin bakmştırlar bence kaçarmı
serfikkkkkkk:76: :76:
kızlar çin takviminde hamile kaldığın yaşa ocak şubat doğumlu deilsen 1, ocak şubatsa doğum tarihin 2 eklemek gerekiyormuş. Bn 25 yaş haziranda hamile kaldım erkek ama 1 yaş ekleynce kız çıkıyoo:d doğruluğuna karar vern artıkın:)
ben de yaşını doldurduktan sonra hamile kalırsan 1 ekleniyor diye biliyorum canım ama senin ki de doğrudur :):)
serpilcim okadrını bilmiom valla. öle okumuştum bakarken. allah biliyo ya bnde eşimde çok kız istiyoduk ama o varlığı içinde hissedince hiç farketmiyor. sadece sağlıklı olsun bnmle olsun diyosun. cinsiyetn çk önemi yok yani aslında sadece alışverişte işine yarıyor :))
canım ne güzel ben bunların yarısını bile yiyemem gün içindensen yiyebiliyormusun çok sağlıklı bir menü gerçekten ben zaten et tavuk yemiyorum yazık bebişime ama yiyemiyorum köfte yemeye çalışıyorum ama bu ara ondan da iyice soğğudum napıcam bilmiyorum:26:
çak bebeğim:13: bende kısçe istiyorum Alllah biliyor yaaa içine mi doğdu neee hadi bakalım inş mini mini kısçeler doğururuz:):)
sevgili hamiş canlarım siz çin takivimine baktınız mı tutuyor mu bebişlerin cinsiyeti hemen tansele de melek e de bakalım:):)
genelde tutuyor güzelim allah bilir tabi ki de hani bakmaktan da kendini alamıyor insan...tansel gelse de yaşını sorsak ne zaman hamiş kaldı,
melekte tabi ki gelsin ona da soralım,
hadi sana da bakalım yaş kaç söyle bakem
bu arada ikili test sonuçlarımız güzel çıkmış dr aradı sabah çok şükür içim rahatladı
Hadi gözün aydın canım, herşey yolundaymış.
Ayy göbüşünü yesinler ne çok çıkmış kızzz 3 aylık değilmi daha maaşallahhhh :)
yaş 26 - 85 ocak doğumluyum o ekleme işini anlamadım ben kuzum
ay kız güldürdün beni
niye böyle oldu bilmiorummevet daha 13 haftalık
off çok güldüm
yokh kız gözüküyor bebeğim hadi hayırlısıyla inş:):)
amannnnn maşallahhhhhhh kocaman olmuş yaa göbeğin 9. ayını düşünemiyorum hülyaaaa tüh tüh tüh maşallah:)
kız ne bilim yakın çekim diyemi öyle acaba çevrede ben bu kıvamda 5-6 aylık gördüm yani görmedim değil :)))
maşşaallaah allahım nazarlardan saklasın inşşşşş seninki epey bi tosun olcak anlaşılan
gelsin kısçem canım bnm pempe ciciler alcam ona teyzesi :))
gelsin valla , bu ay da bi hamiş çıksın boş geçmeyelim lütfen:):)
Doktor kulağıma boğazıma burnuma baktıııııııııııııııııı oturduuuuuuuu ilaç yazıyoodu
Doktur bey durun dedim
Belkide karşınızda gebe bir kadın oturuyo hemen antibiyotikleri dayamayınız liittfen dedim
Haa tamam dedi bi pastil bide bebe burun spreyi yazıp yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?