Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serfikkkkkkk :76: :76:

olleyyyy :13: Gelsin kısçelerimizzzzz
Evt ya o hikaye doğru çıkıyomu, kesin bakmştırlar bence kaçarmı

genelde tutuyor güzelim allah bilir tabi ki de hani bakmaktan da kendini alamıyor insan...tansel gelse de yaşını sorsak ne zaman hamiş kaldı,
melekte tabi ki gelsin ona da soralım,

hadi sana da bakalım yaş kaç söyle bakem

kızlar çin takviminde hamile kaldığın yaşa ocak şubat doğumlu deilsen 1, ocak şubatsa doğum tarihin 2 eklemek gerekiyormuş. bn 25 yaş haziranda hamile kaldım erkek ama 1 yaş ekleynce kız çıkıyoo doğruluğuna karar vern artıkın:)

ben de yaşını doldurduktan sonra hamile kalırsan 1 ekleniyor diye biliyorum canım ama senin ki de doğrudur :):)

ben de yaşını doldurduktan sonra hamile kalırsan 1 ekleniyor diye biliyorum canım ama senin ki de doğrudur :):)

serpilcim okadrını bilmiom valla. öle okumuştum bakarken. allah biliyo ya bnde eşimde çok kız istiyoduk ama o varlığı içinde hissedince hiç farketmiyor. sadece sağlıklı olsun bnmle olsun diyosun. cinsiyetn çk önemi yok yani aslında sadece alışverişte işine yarıyor :))

doğru diyorsun canım hamile kaldığın zaman cinsiyetin pek önemi olmuyor yeter ki sağlıklı olsun diyorsun yani sizi anlayabiliyorum sanki hamileymişim gibi konuştum

ah canım bende zorla yiyorum bebişim için.. burnumu kapayarak süt içiyorum
doktor çok yazdı ya ben hergün bunları yersem 20 kilo alırım kesin

allah gönlüne göre versin canım.. benm çin takvimi tutmadı kız çıkmıştı ama paşam geliyo

benmde içime tanselin kızı olucak gibi geliyo

yaş 26 - 85 ocak doğumluyum o ekleme işini anlamadım ben kuzum

ay kız güldürdün beni

niye böyle oldu bilmiorumm evet daha 13 haftalık

off çok güldüm

Kız ne bilim yakın çekim diyemi öyle acaba çevrede ben bu kıvamda 5-6 aylık gördüm yani görmedim değil :)))
Maşşaallaah allahım nazarlardan saklasın inşşşşş seninki epey bi tosun olcak anlaşılan

yokh kız gözüküyor bebeğim hadi hayırlısıyla inş:):)

amannnnn maşallahhhhhhh kocaman olmuş yaa göbeğin 9. ayını düşünemiyorum hülyaaaa tüh tüh tüh maşallah:)

Gelsin kısçem canım bnm pempe ciciler alcam ona teyzesi :))

gelsin valla , bu ay da bi hamiş çıksın boş geçmeyelim lütfen:):)

gelsin valla , bu ay da bi hamiş çıksın boş geçmeyelim lütfen:):)

Doktor kulağıma boğazıma burnuma baktıııııııııııııııııı oturduuuuuuuu ilaç yazıyoodu
Doktur bey durun dedim
Belkide karşınızda gebe bir kadın oturuyo hemen antibiyotikleri dayamayınız liittfen dedim
Haa tamam dedi bi pastil bide bebe burun spreyi yazıp yolladı

aLLAH İYİLİĞİNİ VERİSN DOKTOR DA NE HASTAYA ÇATTIK DEMİŞTİR....İLAHİ YOKHHH YİNE GÜLDÜRDÜN BENİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…