Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

akşama ark gelicek kalmaya yemek yapmam lazım eti çıkardım buzluktan
ama kayınvalidem elleme diyo neden ya
ete elleyince ne oluyo

canım toxoplazman negatifse çiğ ete ellememen gerekiyor ben de bugün et pişirdim ama eldivenle dokundum, pişmemiş etten bulaşıyor, ve iyi yıkanmamış sebzelerden, bebek için çok tehlikeli bir enfeksiyon. normalde sebep bu, ama o leke olayını ben ilk defa duydum, tabi büyüklerin de vardır bi bildiği

ciğeri bende duymuştum canım ayy çok dikkat etmem lazım

bendede doğum lekesi var baldırımda kardeşimde de var annemde de

acaba genetik birşey mi ay inş oğluşumda olmazz

inş canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına sen yinede dikkat et elleme ciğer et

[

allah gönlüne göre versin canım.. benm çin takvimi tutmadı kız çıkmıştı ama paşam geliyo

benmde içime tanselin kızı olucak gibi geliyo[/QUOTE]

ayyy agzın bal yesın kuzum senınya allah bılıyorya acayıp kızım olsun ıstıyorum ama oglansa bana kırılmasın dr erkek dersede asla uzulmem
yorumunu okuyunca yuzumde bır tebessum olustu vallahı

Eki Görüntüle 290613

işte benm göbişim 2 hafta önce dümdüzdü birden fırladı

buarada senın gobusun masallahı var tühhh tüüühhh yapalım senın topun olucak bellı boylu poslu fılınta gelıyooorrr

kıscelerım hergun muhakkak gırıp okuyup cıkıyorum hepınız ıyısınız grıp olmalarınızı saymazsak
ben hala anamdayım eve gıdesım yok keyfım yerınde kocamı ozledım bı okadar
sızerıde ozledım evde laplop oldugu ıcın takılıyrum ama burda sandalye tepesınde oturamıyorum cok sızı cok optum kızlar

kristalciğim hoşgeldin canım özlettin kendini , geçmiş olsun oğluşuna...
hamiş değilim ama kıskandım banane bende değiştirdim avatarımı:):):)
canımmm bak ne varsa senden var görüosunnnn hiç biride nasılsın nerelerdesin ne yapıosun geçmiş olsun dedimiii nalçaklarr siziiiii neysee yazdımm bi kenarra.........bu arada sağolsun tatlımmmm avatarın çok güzel olmuşşşş..inşallahh gerçeğide olur en kıssa zamanda....

akşama ark gelicek kalmaya yemek yapmam lazım eti çıkardım buzluktan
ama kayınvalidem elleme diyo neden ya
ete elleyince ne oluyo
bak kaynananınnn kıymetinii billl kısss :)

Canlarım merhabaaaa
Nabersiniz bakaalımmm, ben gribal enfeksiyonumlaaa birlikte yaşamaya çalışıyorum :)
Evdeyim bugün dinlenicem iyileşmek için artık bu haftasonu yatarak geçicek..
canım geçmiş olsun allah şifa versin gripte dinleneden geçmio zamann...

canım benimde o testim negatifti...ama bana elleme falan demedi doktor sadece iyi pişmiş et ye çiğ yada az pişmişsucuk-salam-sosis-et vb. yeme dedi ve birde etli çiğ köfteden uzak durucaksın demişti...demek elleyincede bulaşıo allah allah çok ilginçç

inş canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına sen yinede dikkat et elleme ciğer et
bendede doğum lekesi var arkadaşlar ama benim annem diş doktorunun muayenesinden çiçek koparmış...bana gebeyken...dayanamamş bide görülmeden kopartılan çiçek daha güzel tutarmış babaaannemde koparttırmış bi tane...mum çiçeğiymiş annemde doktor içeri gelince çiçeği iki elinin arasında saklamış ve benim sol elimde çiçek şeklinde doğum lekesi var :) yaniiii siz siz olun hamişken bişi habersiz almayın :)))

ayy canım iyi olduğuna sevindim dön artık evine kıs herifin çok özlemiştir seni :)

Canım benim geçen gün diyoduk bu kız nerelerde başka topicleremi takılıyo yoksa diye:)
Sonunda geldin demekk
Oğluşun mu hastaydı benim iç haberim olmadı canım geçmiş olsun
Bende griple boğuşuyorum işte dediğin gibi dinlenmeden geçmiyo yattım durdum bugün tüm gün..

kızlar birazdan doktoraa gideceğim randevu aldım sabah çok kötü uyandım daha kanamama 9 gün var ama korunmadık bu ay bekliyordum bişeyler sabah deli gibi kustum başım çok dönüyor ve az kahverengi şekilde kan geldi çok korkuyorum gebeysem ya bebeğime bişey olduysa of şimdi gideceğim 9 da çok merak ediyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğime bişey olmamıştır

Canlarım günaydın, nasılsınızzz nasıl geçti haftasonu....?

Canım geçmiş olsun, kötü şeyler düşünme inş hayırlı haberlerle gelirsin..

günayyddınnn günayydınnn....
çok mutluyum koçişim geldi dün akşam:) çok özlemişim yaaa...

cnm inş güzel haberler alıcaz senden. nasılsın bugün geçtimi gribin biraz. cmtesi net gitti gelmedi kör olasıca takılamadım yaa.

rüyam gerçek gibiydi ya çok güzeldi. eldivenle keseyim bari..

kız sen şu göbişinin resmini eklesene çok merak ettim

eklicem cnmda okonuda biraz beceriksizim sanırım:) evdeki pcde sorun var. nete griyom ama öle bişi ekle kaldır yapamıyom. fotomakinesini işyerine getirmem grek. yarın unutmazsam getirip eklim resimleri::)

irazcık hoşgeldin. görünmyodun uzun zamandır. allah gönlündeki hakkında hayırlı eylesin. istediğin gibi olur çok bekletmez inş beb
eğin.

zeynep inş güzel haberlerle dönersin. bizide mutlu edersin haftanın ilk günü.

deryaaaa nasılsınn...
az kaldı bata ne durumdasın ?

Sorma bebişim ya ne iyiyim ne kötü
ateş ölçüyorum ya bu ay dün süperdi yükseldi çok umutlandım
tabi gece stresten ve meraktan bir türlü uyuyamadım
2 de 4 te 6 da fln hap uyanıp saate bakmaktan uyuyamadım,
inanılmaz uykusuz ve stresteyim kii ateşim de 2 tık düşük çıktı çok moralim bozuldu ne gzl gidiyodu oysaki
bata son 3 gün :18:
Gribim hafifledi ama tam geçmiş değil yinede hayatım:2:

ne zmandır takip edemiyorum can sıkıntısından.cuma günü puregon 600 iğneye başladım hergün yapıyorum iğnemi aksatmadan nedense sanki bu sefer başaracağım hissi var.çarşamba kontrole gideceğim bakalım yumurtalarda neler olmuş neler...acaba bilen varmı butür iğneler kullanınca ilişki yasakmı değiilmi?????:44::44::44::44::44:

haticeeemm günaydınnn....

mavi hoşgeldin. hayırlsıı olsun senn için. bnm bildiğim kadarıyla ilişkide yasak yok ! ama yinede doktoruna danış. ymurtalarında hemenck kocaman olup çatlasın.
inanmak başarmanın yarısı sen bunu yapmışsın. hep böle umutlu ol.

karnım ağrıyor çok onun dışında iyyim allah razı olsun canım

kırmızıların günü geldi demi hatice ya. inş gelmez lanet şeyler. güzel haberler verirsin bizede halay çekerizz....:)

serpillll geç kaldınn nerdesin....

günaydın kızlarrrrr...................................

napıyorsunuz bakalım:):)

yokh stres yok bitanem ben kırmızıları görene kadar ne kadar mutluydum biliyorsun inşallah gelmez ama bırak gelene kadar mutlu ol , gelince sinirlenir kızarsın
ayrıca yerleşmede ateş düşermiş belki ondan ateşin düştü

haticemmm bat bugün mü canımcım inbşallah gelmez ama gelirse de kapım sana açık canımmmmmmmmm

veee esmaaaaa:):) gözün aydın olsun kocacığına kavuştun Allah ayırmasın bitanem , tosunumuz nasıl bakalım:):)

beni sorarsanız iyiyim kırmızıları gönderdim çok şükür yeni ayımız vatana millete hayırlı olsun

günaydın canım. Malesef evet çarşamba günü benim günüm karnım ağrımaya başladı bile neyazıkki

günaydın canım yarın gelirim yanına aç kolarını sımsıkı kucakla beni emi :))))

hadi bakalım yeni ay yeni umut hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…