- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.221
akşama ark gelicek kalmaya yemek yapmam lazım eti çıkardım buzluktan
ama kayınvalidem elleme diyo neden ya
ete elleyince ne oluyo
irazcık hoşgeldin canım hadi inş güzel heberler alırsın
bu arada bizim cinsiyet belli oldu erkek
ciğeri bende duymuştum canım ayy çok dikkat etmem lazım
bendede doğum lekesi var baldırımda kardeşimde de var annemde de
acaba genetik birşey mi ay inş oğluşumda olmazz
canımmm bak ne varsa senden var görüosunnnn hiç biride nasılsın nerelerdesin ne yapıosun geçmiş olsun dedimiii nalçaklarr siziiiii neysee yazdımm bi kenarra.........bu arada sağolsun tatlımmmm avatarın çok güzel olmuşşşş..inşallahh gerçeğide olur en kıssa zamanda....kristalciğim hoşgeldin canım özlettin kendini , geçmiş olsun oğluşuna...
hamiş değilim ama kıskandım banane bende değiştirdim avatarımı:):):)
bak kaynananınnn kıymetinii billl kısss :)akşama ark gelicek kalmaya yemek yapmam lazım eti çıkardım buzluktan
ama kayınvalidem elleme diyo neden ya
ete elleyince ne oluyo
canım geçmiş olsun allah şifa versin gripte dinleneden geçmio zamann...Canlarım merhabaaaa
Nabersiniz bakaalımmm, ben gribal enfeksiyonumlaaa birlikte yaşamaya çalışıyorum :)
Evdeyim bugün dinlenicem iyileşmek için artık bu haftasonu yatarak geçicek..
canım benimde o testim negatifti...ama bana elleme falan demedi doktor sadece iyi pişmiş et ye çiğ yada az pişmişsucuk-salam-sosis-et vb. yeme dedi ve birde etli çiğ köfteden uzak durucaksın demişti...demek elleyincede bulaşıo allah allah çok ilginççcanım toxoplazman negatifse çiğ ete ellememen gerekiyor ben de bugün et pişirdim ama eldivenle dokundum, pişmemiş etten bulaşıyor, ve iyi yıkanmamış sebzelerden, bebek için çok tehlikeli bir enfeksiyon. normalde sebep bu, ama o leke olayını ben ilk defa duydum, tabi büyüklerin de vardır bi bildiği
bendede doğum lekesi var arkadaşlar ama benim annem diş doktorunun muayenesinden çiçek koparmış...bana gebeyken...dayanamamş bide görülmeden kopartılan çiçek daha güzel tutarmış babaaannemde koparttırmış bi tane...mum çiçeğiymiş annemde doktor içeri gelince çiçeği iki elinin arasında saklamış ve benim sol elimde çiçek şeklinde doğum lekesi var :) yaniiii siz siz olun hamişken bişi habersiz almayın :)))inş canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına sen yinede dikkat et elleme ciğer et
ayy canım iyi olduğuna sevindim dön artık evine kıs herifin çok özlemiştir seni :)kıscelerım hergun muhakkak gırıp okuyup cıkıyorum hepınız ıyısınız grıp olmalarınızı saymazsak
ben hala anamdayım eve gıdesım yok keyfım yerınde kocamı ozledım bı okadar
sızerıde ozledım evde laplop oldugu ıcın takılıyrum ama burda sandalye tepesınde oturamıyorum cok sızı cok optum kızlar
canımmm bak ne varsa senden var görüosunnnn hiç biride nasılsın nerelerdesin ne yapıosun geçmiş olsun dedimiii nalçaklarr siziiiii neysee yazdımm bi kenarra.........bu arada sağolsun tatlımmmm avatarın çok güzel olmuşşşş..inşallahh gerçeğide olur en kıssa zamanda....
bak kaynananınnn kıymetinii billl kısss :)
canım geçmiş olsun allah şifa versin gripte dinleneden geçmio zamann...
canım benimde o testim negatifti...ama bana elleme falan demedi doktor sadece iyi pişmiş et ye çiğ yada az pişmişsucuk-salam-sosis-et vb. yeme dedi ve birde etli çiğ köfteden uzak durucaksın demişti...demek elleyincede bulaşıo allah allah çok ilginçç
bendede doğum lekesi var arkadaşlar ama benim annem diş doktorunun muayenesinden çiçek koparmış...bana gebeyken...dayanamamş bide görülmeden kopartılan çiçek daha güzel tutarmış babaaannemde koparttırmış bi tane...mum çiçeğiymiş annemde doktor içeri gelince çiçeği iki elinin arasında saklamış ve benim sol elimde çiçek şeklinde doğum lekesi var :) yaniiii siz siz olun hamişken bişi habersiz almayın :)))
ayy canım iyi olduğuna sevindim dön artık evine kıs herifin çok özlemiştir seni :)
kızlar birazdan doktoraa gideceğim randevu aldım sabah çok kötü uyandım daha kanamama 9 gün var ama korunmadık bu ay bekliyordum bişeyler sabah deli gibi kustum başım çok dönüyor ve az kahverengi şekilde kan geldi çok korkuyorum gebeysem ya bebeğime bişey olduysa of şimdi gideceğim 9 da çok merak ediyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğime bişey olmamıştır
Esmacım ikimiz kalmışızzzzz :)
Yaa ben 2 gündür öyle karışık rüyalar görüyorumki
aptal aptal böyle hep bi ekşınn var binalar yıkılıyo falan biyerlerde düşüyomuşum
hep bi korku panik günüm yaklaşıyo diye herakde stresim artttı yine
yada neleyim ondan dicem ama öyle fazla bi ateşim de yok anlamadım...
rüyam gerçek gibiydi ya çok güzeldi. eldivenle keseyim bari..
kız sen şu göbişinin resmini eklesene çok merak ettim
ya böyle hamile arkadaşların yazdıklarını okuyunca daha bi hevesleniyorum..inş rabbim bana ve isteyen herkese o duyguyu tattırsın ...haftaya yumurtlama haftam gerçi ocakta başlamak istiyodum çalışmalara...ama dayanamıcam hemen haftaya başlıyom..dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar birazdan doktoraa gideceğim randevu aldım sabah çok kötü uyandım daha kanamama 9 gün var ama korunmadık bu ay bekliyordum bişeyler sabah deli gibi kustum başım çok dönüyor ve az kahverengi şekilde kan geldi çok korkuyorum gebeysem ya bebeğime bişey olduysa of şimdi gideceğim 9 da çok merak ediyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğime bişey olmamıştır
deryaaaa nasılsınn...
az kaldı bata ne durumdasın ?
güanydın canlarım nasılsınız
Günaydın haticem iyi diyelim iyi olalımmm sen nasılsın??
çok uykum var
bu arada 150 eklermisin duaya
toplantıya giriyorum şmdi gelicem snraa öptüm sizi
ne zmandır takip edemiyorum can sıkıntısından.cuma günü puregon 600 iğneye başladım hergün yapıyorum iğnemi aksatmadan nedense sanki bu sefer başaracağım hissi var.çarşamba kontrole gideceğim bakalım yumurtalarda neler olmuş neler...acaba bilen varmı butür iğneler kullanınca ilişki yasakmı değiilmi?????:44::44::44::44::44:
karnım ağrıyor çok onun dışında iyyim allah razı olsun canım
haticeeemm günaydınnn....
Mavi hoşgeldin. Hayırlsıı olsun senn için. Bnm bildiğim kadarıyla ilişkide yasak yok ! Ama yinede doktoruna danış. Ymurtalarında hemenck kocaman olup çatlasın.
Inanmak başarmanın yarısı sen bunu yapmışsın. Hep böle umutlu ol.
Kırmızıların günü geldi demi hatice ya. Inş gelmez lanet şeyler. Güzel haberler verirsin bizede halay çekerizz....:)
serpillll geç kaldınn nerdesin....
günaydın kızlarrrrr...................................
Napıyorsunuz bakalım:):)
yokh stres yok bitanem ben kırmızıları görene kadar ne kadar mutluydum biliyorsun inşallah gelmez ama bırak gelene kadar mutlu ol , gelince sinirlenir kızarsın
ayrıca yerleşmede ateş düşermiş belki ondan ateşin düştü
haticemmm bat bugün mü canımcım inbşallah gelmez ama gelirse de kapım sana açık canımmmmmmmmm
Veee esmaaaaa:):) gözün aydın olsun kocacığına kavuştun allah ayırmasın bitanem , tosunumuz nasıl bakalım:):)
beni sorarsanız iyiyim kırmızıları gönderdim çok şükür yeni ayımız vatana millete hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?