- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.241
günaydın canım yarın gelirim yanına aç kolarını sımsıkı kucakla beni emi :))))
hadi bakalım yeni ay yeni umut hayırlısıyla
karnım ağrıyor çok onun dışında iyyim allah razı olsun canım
günaydın kızlarrrrr...................................
napıyorsunuz bakalım:):)
yokh stres yok bitanem ben kırmızıları görene kadar ne kadar mutluydum biliyorsun inşallah gelmez ama bırak gelene kadar mutlu ol , gelince sinirlenir kızarsın
ayrıca yerleşmede ateş düşermiş belki ondan ateşin düştü
haticemmm bat bugün mü canımcım inbşallah gelmez ama gelirse de kapım sana açık canımmmmmmmmm
veee esmaaaaa:):) gözün aydın olsun kocacığına kavuştun Allah ayırmasın bitanem , tosunumuz nasıl bakalım:):)
beni sorarsanız iyiyim kırmızıları gönderdim çok şükür yeni ayımız vatana millete hayırlı olsun
günaydın canım. Malesef evet çarşamba günü benim günüm karnım ağrımaya başladı bile neyazıkki
günaydın kızlarrrrr...................................
napıyorsunuz bakalım:):)
yokh stres yok bitanem ben kırmızıları görene kadar ne kadar mutluydum biliyorsun inşallah gelmez ama bırak gelene kadar mutlu ol , gelince sinirlenir kızarsın
ayrıca yerleşmede ateş düşermiş belki ondan ateşin düştü
haticemmm bat bugün mü canımcım inbşallah gelmez ama gelirse de kapım sana açık canımmmmmmmmm
veee esmaaaaa:):) gözün aydın olsun kocacığına kavuştun Allah ayırmasın bitanem , tosunumuz nasıl bakalım:):)
beni sorarsanız iyiyim kırmızıları gönderdim çok şükür yeni ayımız vatana millete hayırlı olsun
kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Biraz uzun olacak ama her şeyi anlatmak istiyorum. 4 yıllık evliyim. bu zamana kadar hiç korunmadık ama hiç bebişte olmadı. eşimin spermiyogramı iyi çıktı hareketleri falan düzenli. geçen ay hsg çekildi tüplerde açık. dostinex ve klomen kullandım bu ay reglim 3 gün gecikti. ara ara ağrılarım oluyor ama gelen giden yok. adet için tüm belirtiler var aslında. ama belki hamileyimdir diye düşünüyorum. çok istiyorum belki psikolojik olarak ondan geciktitest içinde erken mi hcg ile çıkar mı yardımcı olacak birileri var mı şu an
kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Biraz uzun olacak ama her şeyi anlatmak istiyorum. 4 yıllık evliyim. bu zamana kadar hiç korunmadık ama hiç bebişte olmadı. eşimin spermiyogramı iyi çıktı hareketleri falan düzenli. geçen ay hsg çekildi tüplerde açık. dostinex ve klomen kullandım bu ay reglim 3 gün gecikti. ara ara ağrılarım oluyor ama gelen giden yok. adet için tüm belirtiler var aslında. ama belki hamileyimdir diye düşünüyorum. çok istiyorum belki psikolojik olarak ondan geciktitest içinde erken mi hcg ile çıkar mı yardımcı olacak birileri var mı şu an
günaydınn arkadaşlarrr nasılsınızz? valla bende halen gelen giden yok kan testide yaptırmadım inatlada yaptırmıcam enfeksiyon yada kist süphesi sardı beni kist yada enfeksiyon regl gecikmesine dene olurmu yaşayanınız yada bileniniz varmı sevgilerrr
kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Biraz uzun olacak ama her şeyi anlatmak istiyorum. 4 yıllık evliyim. Bu zamana kadar hiç korunmadık ama hiç bebişte olmadı. Eşimin spermiyogramı iyi çıktı hareketleri falan düzenli. Geçen ay hsg çekildi tüplerde açık. Dostinex ve klomen kullandım bu ay reglim 3 gün gecikti. Ara ara ağrılarım oluyor ama gelen giden yok. Adet için tüm belirtiler var aslında. Ama belki hamileyimdir diye düşünüyorum. çok istiyorum belki psikolojik olarak ondan geciktitest içinde erken mi hcg ile çıkar mı yardımcı olacak birileri var mı şu an
saol hayatım. çok şükür kavuştuk ya. kaç gündür uyku uyumuyomuşum ben onu anladım valla
tosunum çok iyi teyzesi. çok şükür artık hareketlerinide baya hissettiriyo bana. sabah onun kıpırtılarıyla uyanıom. binlerce şükür olsun rabbime.
yeni ay yeni umutlar stressiz sıkıntısız bir ay geçir canım herşey istediğin gibi olur inş bu ay. olmasada biz hep burdayız bekleriz napalım demi:)
nurtug hoşgeldin. hemen bi test yaptırsana kanda çıkar bence. idrarda daha gç çıkabiliyormuş. daha öncelerde böle şeyler yaşadınmı bilmiyorum ama inş. hamişsindir.
Aşkolsun kızlar küstm hepinize cuma günü doktora gittm hemen geldm size anlatmaya kimse bakıp cvp vermemş bile üstünden geçip başka şeylere cvp vermşsnz darıldım size bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bitanem gerildim valla son 3 gün,
bu ateş çok stres yaptırdı bana yok hayatım artık yerleşme zamanı geçti zaten
hala ortalamanın üzernde ateşim belki yrn yine çıkar ama
ne bileyim bugün umutsuzum işte sanki yok bebiş fln
bidaha o kasık ağrılarını fln yormayacağım hiç bunlarıda psikolojk nasıl yaptırıyosam vücuduma anlamadım gitti
Haticem geliyormu yoksa hainler ya gelmesinler bi yaa gelmesinler ......
Perşembe de benden gelir bi kara haber öyle gözüküyo...
saol hayatım. çok şükür kavuştuk ya. kaç gündür uyku uyumuyomuşum ben onu anladım valla
tosunum çok iyi teyzesi. çok şükür artık hareketlerinide baya hissettiriyo bana. sabah onun kıpırtılarıyla uyanıom. binlerce şükür olsun rabbime.
yeni ay yeni umutlar stressiz sıkıntısız bir ay geçir canım herşey istediğin gibi olur inş bu ay. olmasada biz hep burdayız bekleriz napalım demi:)
nurtug hoşgeldin. hemen bi test yaptırsana kanda çıkar bence. idrarda daha gç çıkabiliyormuş. daha öncelerde böle şeyler yaşadınmı bilmiyorum ama inş. hamişsindir.
günaydınn arkadaşlarrr nasılsınızz? valla bende halen gelen giden yok kan testide yaptırmadım inatlada yaptırmıcam enfeksiyon yada kist süphesi sardı beni kist yada enfeksiyon regl gecikmesine dene olurmu yaşayanınız yada bileniniz varmı sevgilerrr
Aşkolsun kızlar küstm hepinize cuma günü doktora gittm hemen geldm size anlatmaya kimse bakıp cvp vermemş bile üstünden geçip başka şeylere cvp vermşsnz darıldım size bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım yaa boşver ateşi falan stres yapıyorsun bak gerildin yine lütfen sakin ol , benim gibi olmandan korkuyorum..bak huni getiririm yine sana:):)
maşallah tosunuma, ben de en çok o kıpırdamaları merak ediyorum yaa nasıl bri duygu acaba ilk kıpırdadığında korkar mıyım acaba diye düşünüyorum:):) amannn artık ben kendime izin verdim 2 ay hiç yumruta takibi yapmayacağım nasıl olsa olmuyor boşverrrr:):)
aaa melekkk bi test yap lütfen adamı sinir etme:):)
ayyy melekcim ben görmedim ama özürdilerim
aaa melekkk bi test yap lütfen adamı sinir etme:):)[/QUOTE .!.:valla bende sinir olurdum böyle diyenlerede ama işte pöfff:18:
Heeh işte ben böyle son 2 gün bide ilk kırmızı günü tam hunilik oluyorum ztn sonra düzeliyo :)
Kasıklarım ağrıyo soldan soldan giriiip yayılıyo bi güzel,
İnş olcaksamda gecikmez işte ona deli oluyorum,
Ateş çok faydalı ama kendiini biliyosun boşuna umutlanmıyosun en azından
yumurtladığını bildiğin için ne zmn adet olacağını dakestirebiliyosun fln,
Herneyse yaaa çarşambayııııııııııııı sel aldıııııııııııııııııı diye ben başliyim söylemeye anca olur
valla bende sinir olurdum böyle diyenlerede ama işte pöfff:18:
bende ateş ölçüyorum laf aramızda ama meraktan36.2 de sabit şuan....
o zaman sana bu şarkıyı armaan ediyorum
çarşambayı sel aldıııııııııııııııııııııııııııı
bir çocuuukkkkk istedimmmmmm
akıllll kalmadııııı amannn amannnnnnn......
Zaten başımıza ne geliyosa meraktan geliyo anacım,
Bende 36,3 ile adet olurum mesela bu kdr düşerse bilecem ki en azından geliyolar,
dün 36,9 a yükselmişti höööst dedim noluyo bugün 36,7 nie düştü sinir oldum
Neyse kapatalım bu bahsi kuzum huni istiyem yoksa
Beste süper vallaaa sinan akçıldan ne eksiğimiz kaldı dile geldik ozan olduk bee peeeh
canım yaa boşver ateşi falan stres yapıyorsun bak gerildin yine lütfen sakin ol , benim gibi olmandan korkuyorum..bak huni getiririm yine sana:):)
maşallah tosunuma, ben de en çok o kıpırdamaları merak ediyorum yaa nasıl bri duygu acaba ilk kıpırdadığında korkar mıyım acaba diye düşünüyorum:):) amannn artık ben kendime izin verdim 2 ay hiç yumruta takibi yapmayacağım nasıl olsa olmuyor boşverrrr:):)
aaa melekkk bi test yap lütfen adamı sinir etme:):)
ayyy melekcim ben görmedim ama özürdilerim
oooo ateş iyi o zaman dur hemen düştü diye telaşlanma halen değerlerin üzerindesin umudumuzu yitirmeyelim...
neyse kapatalım efenim konuyu ,
kızzz yokh bi kaset çıkarsak mı acaba GELMEDİ VELEDİM GELMEDİ kaset adı da bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?