Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

amin canım fuyursun inş

göndereyim bebeğim makarna da salçalı ohhh ağzına layık:):)

yaaaaaaaaaaaa
uyuzlar
nerden geliyo bu değirmenin suyu hele söyleyin bakayım
lokantadan hazır alıp koyuyonuz adamlara da yediriyonuz ben yaptım diye ben bilirim
bi akıl verin banaaaaaaa kolay olsun ama :)

tembel seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepsi el emeği şekerim ohh ellerime sağlık:):)

al marketten hazır köfte ve patates at yağa kızarsın yanına da pilav tamam işte ben kocişe öyle yapıyorum çok da seviyor:)

analar sağolsun yaaa gidip uğruyorum elime veriyor kabı yemekle gönderiyor beni:):)

arifen yarın kız dur sonra bayram yapacağız:):)

patatesli bezelyeli yemeğim var,taze fasulyem var,nohutum var,plavım var, köftelerimide hazırladım daha ne olsun ayolll

hem gez toz hem de yakınnnn otur da yemek yap evinde:):):)
sen çocuğun olunca da aç bırakırsın yavrucuk o yüzden gelmiyor

Hadi bakalım inşşşşş gerçi bize hergün bayram dime kııııııııııııııııııı

patatesli bezelyeli yemeğim var,taze fasulyem var,nohutum var,plavım var, köftelerimide hazırladım daha ne olsun ayolll

Kız hatice o ne öyle aş evi gibi mübarek adamın gözü döncek ne yiceğini şaşırcak
güya kaynana var yakınında beslemiyomu sizi işi ne doyursun oğlunu ay ne fenayım ya

hem gez toz hem de yakınnnn otur da yemek yap evinde:):):)
sen çocuğun olunca da aç bırakırsın yavrucuk o yüzden gelmiyor

Pouhaha
Olabilir velet biliyo da gelmiyo heralde mememle doyurrum ben onu o yiter :)

kızlarrrr 4 de uyandım yaaa eşim aradı bu ne uyku böyle diyoo çok uyuyorumm

cumartesi günü akşamı ark geldi kaldılar sabahladık uyku düzenim bozuldu ayrıca çok sinirli bi hafta sonuydu

pazar günü eşim ben ve arklar kahvaltıya çıktık bebişime ciciler aldık

bi ark var laf sokup durdu doğmamış bebeğe don alıyosun

hay senn oğluna falan laf sokup durdu
birdaha görüşmeyi düşünmüorum

o kadar gezdiriyoruz yedirioruz eğlendiriyoruz üstüne laf işitiyoruzz

memende ki süt bitince ne yapacaksın hanım neyse biz yavrucuğa göndeririz artık hatice teyzesi bol bol yapıyor baksana:):):)

pazar günü evdeysem yaparım böyle sonra iyi oluyor serpil her güne bi tencere yemek işte yawrum.bu hafta hastalancam ya ondan yatarım eve gidince ne edeyim her işi kadınlar çekiyor valla

en güzelini yapıyorsun canım , benim kocanın sağı solubelli olmuyor o kadar yemek yapsam çöpe gider bazen abur cubur istiyor patates falan hatta hiç yemek yapma diyor

bebek kıyafetleride hiç ucuz değil haa
hırkaya 50 lira eşohman altına 22 verdim

ama değer oğluşumaa

aaaa ne münasebetsiz bişeymiş o öyle görüşme canım bencede
Kızmı bunu yapan kesin kendinin olmuyodur

pazar günü evdeysem yaparım böyle sonra iyi oluyor serpil her güne bi tencere yemek işte yawrum.bu hafta hastalancam ya ondan yatarım eve gidince ne edeyim her işi kadınlar çekiyor valla

Haticeme bak sen 2 gün aynı yemeği yemiyor hergüne ayrı yemek demek vay be tuttum bunu
oğluşum olursa senin kızını alırım ona göre

Aynen bizde de çöpe gider haftanın bikaç günü illaa bi yere gidiliyo fln
ztn evde yemeğim olsa biri yemeğe davet eder kalır yemeğim
yemeğim olmasa kimse çagırmaz biz aç kalırız fln
kaderiim hep böyle

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaah yirim onları

haticem bi orduyu doyurur kız o yemekler. bnm koca yemeğe çok düşkün bi insan değil o yüzden yaptığım yemekte kalıyo sinir oluyorum. bnde günlük yapıyom napım.
anamda sağolsun yakınımda haftanın 4 günü ordayım zaten

hülyacım boşver sen milleti yaa. hevesn neyde varsa al bebeğine çok keyifli valla. banada kızıyolar doldurdun şimdiden biz ne alcaz bu velete diyolar ama napım duramıyorum ki heves ediyom herşeyi almak istiyom.
doğduğunda çoçum donsuzmu kalsın deseydin, oğlumun çüküsünü yiyin diyeydin neden sinr ediyon ki kendini:) bn şahsen öle yapıyom

aaa terbiyesiz , görüşme hülyaa kıskandı herhalde , sen onun donunu ye deseydin bak sinirlendim şimdi

ayyy güle güle giysin paşam sağlıklı sıhhatli

evet kız bunu yapan çekemediği için yapıyo zatenn deryacım

tabiki doğmadan alıcam

Bebekin donunun doğduktan sonra alındığını da ondan duyduk salak mı ne :)
Çocuk donsuz mu gezcek hey allaam
git yol saçını başını şimdi onun hazır aynı şehirdeyz sen ver bakim bana adresini
şu bat hıncımı stresimi ondan alayım

Son düzenleme:
Ya ben kendi kendime gülmeye falan başladım
Acaba çokmu raydan çıktım ne oldum ya
kızlar bişi dicem inanamıcaksınız
kocam aradı az önce ben bgn geç çıkıcam sonrada yemeğe gidices ofisçe dedi
inanamadım
allahtan başka ne isteseydim hahahahaha
Bende anama gidip yiyim bari

sen o arkadaşına slm söyle benden rabbim sağlıcakla giymeyi nasip eder inşallah aldıklarını canım benim

gelin kızlar ayıpsınız yemeğim var bu hafta benim kocişe anca yeter bu yemekler.kaynanmla altı üstlü otuyoruz canım ama ayrıyız.ilk evlendiğim zamanlarda yukarda yer eve yatmaya inerdik aman allahım sonra bulaşıklar bana kalırdı deli bi kaynım da var benim boşver en güzeli böyle herkes evinde rahat kuru soğan ekmek yiyim ama huzurlu yiyeyim.

Ya evet zuhal yok ortada
bu ay sonu işi bırakacağı için çok yoğundur heralde herşeyi devretmeye çalışıyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…