- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.321
sen o arkadaşına slm söyle benden rabbim sağlıcakla giymeyi nasip eder inşallah aldıklarını canım benim
gelin kızlar ayıpsınız yemeğim var bu haftabenim kocişe anca yeter bu yemekler.kaynanmla altı üstlü otuyoruz canım ama ayrıyız.ilk evlendiğim zamanlarda yukarda yer eve yatmaya inerdik aman allahım sonra bulaşıklar bana kalırdı deli bi kaynım da var benim boşver en güzeli böyle herkes evinde rahat kuru soğan ekmek yiyim ama huzurlu yiyeyim.
amannn dengesiz ararsann doluu kızlarr
bu arada zozdemir nerelerde bayadır görmüyorumm
Ya ben kendi kendime gülmeye falan başladım
Acaba çokmu raydan çıktım ne oldum ya
kızlar bişi dicem inanamıcaksınız
kocam aradı az önce ben bgn geç çıkıcam sonrada yemeğe gidices ofisçe dedi
inanamadım
allahtan başka ne isteseydim hahahahaha
Bende anama gidip yiyim bari
sen o arkadaşına slm söyle benden rabbim sağlıcakla giymeyi nasip eder inşallah aldıklarını canım benim
gelin kızlar ayıpsınız yemeğim var bu haftabenim kocişe anca yeter bu yemekler.kaynanmla altı üstlü otuyoruz canım ama ayrıyız.ilk evlendiğim zamanlarda yukarda yer eve yatmaya inerdik aman allahım sonra bulaşıklar bana kalırdı deli bi kaynım da var benim boşver en güzeli böyle herkes evinde rahat kuru soğan ekmek yiyim ama huzurlu yiyeyim.
Ya ben kendi kendime gülmeye falan başladım
Acaba çokmu raydan çıktım ne oldum ya
kızlar bişi dicem inanamıcaksınız
kocam aradı az önce ben bgn geç çıkıcam sonrada yemeğe gidices ofisçe dedi
inanamadım
allahtan başka ne isteseydim hahahahaha
Bende anama gidip yiyim bari
Ya evet zuhal yok ortada
bu ay sonu işi bırakacağı için çok yoğundur heralde herşeyi devretmeye çalışıyordur..
Kesinlikle
aman onlardan gelcek hayır allahtan gelsin yemeğinide istemem kendinide
aynen öyle şeytan görsün yüzünü
Eki Görüntüle 292532 Eki Görüntüle 292531 Eki Görüntüle 292533
kızlar paşamın cicilerinden bir kısmı
Ay ne sevimli gelinleriz biz böyle yaaavs allah düşmanıma vermesin
ay bende kaynana olucam
benm gelinde arkamdan konuşur mu acep
çok sevimliyim çokkkkkkkkkkkk
onun yüzünden benim kocam çok fazla anacıdır.kocamıda içten içe doldurur yanında bana kızım aman otur canım cicim eşim olmadımı bunların bitanesi görmem iki yüzlü nolcak. bide allah der hocaya gider.kul hakkını düşünse rabbim onu benim elime düşürmesin. ne hastalaıklar atlattım bikerede bi tas çorba gaetireyim demedi. ne varsa anamda var allah bi kere değil binlere razı olsun o olmasa ne halde olurdum bilmem. anlamıyorum kardeşim kızına yapar oğluna yapar ikisinide doldurur yok damadı öylemiş böylemiş yok gelini şöylemiş evlendirmesiseydin o zamn çocuklarını turşusunu kuraydın. ayy akiam ajşam sinir oldum zaten hepsi tepemde çatacak yer arıyom
çok sevimliyim çokkkkkkkkkkkk
onun yüzünden benim kocam çok fazla anacıdır.kocamıda içten içe doldurur yanında bana kızım aman otur canım cicim eşim olmadımı bunların bitanesi görmem iki yüzlü nolcak. bide allah der hocaya gider.kul hakkını düşünse rabbim onu benim elime düşürmesin. ne hastalaıklar atlattım bikerede bi tas çorba gaetireyim demedi. ne varsa anamda var allah bi kere değil binlere razı olsun o olmasa ne halde olurdum bilmem. anlamıyorum kardeşim kızına yapar oğluna yapar ikisinide doldurur yok damadı öylemiş böylemiş yok gelini şöylemiş evlendirmesiseydin o zamn çocuklarını turşusunu kuraydın. ayy akiam ajşam sinir oldum zaten hepsi tepemde çatacak yer arıyom
boşver haticem yaaaa nerden açtınız kaynana muhabbetini yine boşuna sinirleniyorsunuz boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay bende kaynana olucam
benm gelinde arkamdan konuşur mu acep
Bencede yaa moral bozmaya değmez boşşverinnnnnnnn
bu arada kasıklarım ağrıyo iyice geleyormu bunlar yaaa
bi gün nasıl hastayım eşimde erken eve geldi. geldiğini görmüş geldi bize neden erken geldin dedi.eşimde bana iş lazım değil karım daha önemli demezmi allah. neler dedi neler aklıma geldikçe sinir oluyorum.eşim bir haftadır yoktuya dün geldi neyse çıkmadı yukarı saat 5-6 civarı falan aradı saatin pili bitmiş bi bakıver niye gelmedin yukarı çıksanıza diye söylendi eşimde bu akşam evde oturcam yarın bakarım dedi adamda kızdı suratına teli kapatmış hehehehhehsinir oluyorum sinir
bi gün nasıl hastayım eşimde erken eve geldi. geldiğini görmüş geldi bize neden erken geldin dedi.eşimde bana iş lazım değil karım daha önemli demezmi allah. neler dedi neler aklıma geldikçe sinir oluyorum.eşim bir haftadır yoktuya dün geldi neyse çıkmadı yukarı saat 5-6 civarı falan aradı saatin pili bitmiş bi bakıver niye gelmedin yukarı çıksanıza diye söylendi eşimde bu akşam evde oturcam yarın bakarım dedi adamda kızdı suratına teli kapatmış hehehehhehsinir oluyorum sinir
gelmesin yaaaa ama gelirse de üzülme tamam mı kuzummm lütfen bak bende hamile değilim olmuyor işte yalnız değilsin bitanem
Ohhhhhh cukk olmuşşşş, ağzına sağlık kocanın
Gelmesin serpilim gelmesin bu ay biraz üzülücem ama baştan söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?