Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Vallaaa bugün bana da gelin yardıma aynı durumdayım
işler foraaa tam bitti derken yeni bişey çıkıyo
çok belim ağrıyo zaten zor duruyorum yaaa

yardım edilecek bişi olsa koşun gelin derim canlarım ama yardım edileck bişide yok aslında.
ahh bu insanlar, atölyeciler, kendini bi halt sanan sorumlu kişiler falan onlar yüzündn iş bitmiyo yaaa....
delirttilr beni iyice.
ya okadrda tembih ediyorum malzeme eksiklerinizi önceden bildirin diye ama yumurta geliyo tam döte arıyolar bni delirttiler yaa valla delirttiler.

Ya bugün evde yemek yok yapacak bişi de yok
sizde ne var bakim kopya verin azcık
benim gözüm tosta bakıyo da

Vallaaa bugün bana da gelin yardıma aynı durumdayım
işler foraaa tam bitti derken yeni bişey çıkıyo
çok belim ağrıyo zaten zor duruyorum yaaa

ahh kuzummm yavrun ağrıtmasın o belini senin..:)
benim de hergün başım ağrıyor öleceğim herhalde dosyalarla başım belada gözlerim şaşı bakıyor artık

dövelim o sorumluları , iste hangisinden başlayalım hatice ile haklarından geliriz:)

Ya bugün evde yemek yok yapacak bişi de yok
sizde ne var bakim kopya verin azcık
benim gözüm tosta bakıyo da

haftasonu bezelye ve makarna yaptım benim yemeğim var:):)

döveriz kız tabi saçını başını yolarım hangi uyuz benim arkadaşımın canına sıkabilir bakayım

Ah allah ağzından duyursun yavrummm bebikimmm ağrıtıyosa ona feda olsun belim burkum no problem :)

Vayy çakall yapmış kenara atmış ohhh şimdi yan gel osman....
Ben ne yiyeceeğim şimdi heeeeee bi tasa koyda gönder gerçi ben bezelye sevmem ama makarnaya bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heheheheheh benim yemeğim var hemdeeeeeeee bisürrüüüüüüü

yaaaaaaaaaaaa
uyuzlar
nerden geliyo bu değirmenin suyu hele söyleyin bakayım
lokantadan hazır alıp koyuyonuz adamlara da yediriyonuz ben yaptım diye ben bilirim
bi akıl verin banaaaaaaa kolay olsun ama :)

canlarım gelip dövün hepsini kalmasın buda hiç adam falan. koca sirket ele geçirir biz çalışırız
bnmde yemeğim yokk şöle güzel bol dometos soslu bi makarna yapım diyom akşama, duruma göre uğraşmak istemezsemde giderm anama yerim yemeğimi eve gelir yayılır yatarım

ayy vallaa nasıl makarna çektirdiniz canımı
ben size kaç kere dedim gebelik arifesindeki kadınım ona göre davranın diye haah canım çekti işte
ya bulamasak makarna ne olacakkkkkkkk
hahahah
ah kızlar hazır yemek gibisi yok en tatlı yemek hazır yemek
esma'cım annen yakın diye ne şanslısın bnmkide az yakın olsa hergün öyle yapardım
ama brz uzak eve dönüş çok zor geliyo yemekten sonra üşeniyorum valla.

yaaaaaaaaaaaa
uyuzlar
nerden geliyo bu değirmenin suyu hele söyleyin bakayım
lokantadan hazır alıp koyuyonuz adamlara da yediriyonuz ben yaptım diye ben bilirim
bi akıl verin banaaaaaaa kolay olsun ama :)

yemeğim olmadığı akşamaları marketten hazır köfte tarzı bişey alırım yanınada 10 dk pilav ben üzerimi çıkartana kadar hepsi pişiyor en fazla 20 dk sofra hazır. :)))

pazar günü 3-4 tencere yemek yaptım hayatım şimdi 1 hafta rahatım

Heeh işte hep hayal edipte yapamadığım şey, sürtmekten evde duramıyorumki pazarları
bi geçen hafta yapabilmiştim 2 tencereyle rekor kırmıştım
valla o çok iyi oluyo ya artık bende hiç aksatmadan öyle yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…