- Konu Sahibi haticemavi
- #10.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyumak istiyorumm kızlarr yaaaaa...
bi işim vardı ama unuttum onu hatrlamaya çalışıom şimdi :))) hatırlayamasam vayy halime...
bugün biteydi iyiydi zamn geçmiyo yaa...
serpilcim inş bu ay sonuna gelincede aynı şeyleri duyarız senden.
haticeeee varmı gelen giden bişi hiç bişide yazmıyosun he...
yokh sana bişi diyemiom zaman çabuk gecsede öğrensek sonucu malum ateşte yukarılarda... ama düşmesin
duştaydım tatlım kaynatmışsınız yine maşallah allahım arttrsn inş naptın günün geldimiMelekkkkkkkkkk
Haticeeeeeeeee
niye susuyosunuzzzzz kızzzzzlarrrrrrrr
kızlar kaç gündür belli zamanlarda ense kasılması , hafif baş dönmesi ve bulantı oluyordu , başımın tepesinde de ağırlık vardı, bir türlü tansiyon ölçtüremedim , gittim tansiyonuma baktırdım şimdi 12-8 normalde 10-6 dır tansiyonum ve ben kaç gündür böyleyim sanırım bu stres beni tansiyon hastası yapacak![]()
stres en büyük olumsuzlk gebelik için yapma bitanem ya rahat bırak bak nasıl oluyo minigim gör
birikim diyelim melekcim tek dert çocuk değil ki hayatın stresi bile yetiyor, bir haftadır vardı bu bende sürekli baş ağrısı sebebi belli oldu tansiyon üfff![]()
kızlar kaç gündür belli zamanlarda ense kasılması , hafif baş dönmesi ve bulantı oluyordu , başımın tepesinde de ağırlık vardı, bir türlü tansiyon ölçtüremedim , gittim tansiyonuma baktırdım şimdi 12-8 normalde 10-6 dır tansiyonum ve ben kaç gündür böyleyim sanırım bu stres beni tansiyon hastası yapacak![]()
duştaydım tatlım kaynatmışsınız yine maşallah allahım arttrsn inş naptın günün geldimi
anlıyorm tatlım ama sen daha kaç yaşındasın inan daha şimdiden dert edinirsen sonrası nasıl olur inan takmakla geçmyr hayat gerçi bende hep imrenrdm takmayanlara ama bitürlü olmuyor ama en güzeli inan o yoksa hayat çekilmyr sen bebek istysn ve stres yapmaman gerek bunu unutma taktıgımız zaman herşey iyiymi oluyo sanki
Ay allah korusun ya gene çağırma hastalıkları dövecem artık haaa
perşembe günü canım az kaldı.
ahh melekcim ahhh ben küçükken de hırslı stresli bir çocuktum büyüdükçe dertlerde büyüyor ahh kocam gibi olabilsem pek rahattır sağolsun hiç dert etmez benim saçlar bembeyaz onda hiç yok:):) eminim bu stres yüzünden benim bebeğim olmuyor![]()
Ay allah korusun ya gene çağırma hastalıkları dövecem artık haaa
perşembe günü canım az kaldı.
rahat ol hadi biraz canım aynen valla benmkide rahattr o konuda imrenyrm ona inan
ayyyyyyyyyyy hadi hayırısı inş allahım nasip etsn bişi hissedynmu
adetin ilk günü üzüldüm de kaç gündür rahatım ben allah allah neyse bi takip ediyim de kendimi olmadı doktora giderim artık , helak oldum bi çocuk yüzünden aman beee:):)
Valla kalpten ölmezsem görecez o günü melekçim çarpıntı yapıyo artık kasıklarım zonkladıkça böyle :)
Ohoooo kızlar naparsanız yapın bi erkek kdr mümkün değil gamsız olamayızzzz biz kaderimiz bu şekerim
Valla kalpten ölmezsem görecez o günü melekçim çarpıntı yapıyo artık kasıklarım zonkladıkça böyle :)
Ohoooo kızlar naparsanız yapın bi erkek kdr mümkün değil gamsız olamayızzzz biz kaderimiz bu şekerim