• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

:60::60::60:

yapalım şeer , bitir de işlerini bugün de herkesler yoğun yaaa:(

benim tansiyon yine çıkıyor sanırım tepem ağrıyor ensem kasılıyor ,
uleynn çocuk sahibi olmadan hastalık sahibi olacağım yawww:)

Ayran fln mı içsen tansiyona da ne iyi gelir ki acep ,
aman tövbe de kuzum turp gibi olmamız lazım,
ben az çalışıp geleyim bari

Ayran fln mı içsen tansiyona da ne iyi gelir ki acep ,
aman tövbe de kuzum turp gibi olmamız lazım,
ben az çalışıp geleyim bari

ayranı içersem nalları dikerim kızzz:60:
bi dinliyim kendimi yine gider ölçtürürüm yükselince limon suyu içiyorum , ay ağzım sulandı:1:

git çalış da gel bakalım bekletme çok:)

:60: :60: olur öyle şeylerr 7 de kalkar 8 e kadar anca çıkarım evden normalde geçen tam 2 dk çıkmışım biliyormusun :60: :60:

sıkma canını yaww bu stres böyle

He valla bugün bizimde 8 dk da baktım taksideyiz,
benim mesaim yine 9 da zavallı kocamın 8:30 daydı o hepten geç kaldı :)

ayranı içersem nalları dikerim kızzz:60:
bi dinliyim kendimi yine gider ölçtürürüm yükselince limon suyu içiyorum , ay ağzım sulandı:1:

git çalış da gel bakalım bekletme çok:)

Kuzum ben anlamıyorum ya bu tansiyondan sussayım en iyisi :)
Öf bırakıpta gidemiyorum da aklım sizde kaçıp kaçıp gelerim
fazla kaynatmayın ben yokken kıskanırım :19:

serpil tansiyonunu ölçmeden bişey içme canım eğer düşükse tuzlu ayran iç zeytin ye bi kaç tane
ama yüksek ise yoğurdun içine limon sık onu ye en hızlı o düşürür. limonsuyunu içmenden daha etlidir :54:

He valla bugün bizimde 8 dk da baktım taksideyiz,
benim mesaim yine 9 da zavallı kocamın 8:30 daydı o hepten geç kaldı :)

Kuzum ben anlamıyorum ya bu tansiyondan sussayım en iyisi :)
Öf bırakıpta gidemiyorum da aklım sizde kaçıp kaçıp gelerim
fazla kaynatmayın ben yokken kıskanırım :19:

tamam tamam çok konuşmayız sen işini hallet gel kuzummmmmm:54:

serpil tansiyonunu ölçmeden bişey içme canım eğer düşükse tuzlu ayran iç zeytin ye bi kaç tane
ama yüksek ise yoğurdun içine limon sık onu ye en hızlı o düşürür. limonsuyunu içmenden daha etlidir :54:

haticem bir haftadır kafamda ensemde bi sorun hissdiyordum mide bulantısı hafiften , dün bi ölçtüreyim dedim 12- 8 çıktı bana yüksek bu tansiyon , limon suyu içtim ama yoğurdu duymamıştım onu da denerim sanırım yine çıkıyor ensem tutuldu yine:(

günaydın canımmmmmmmmmm...
bu yoğun günler yüzünde doğru düzgün konuşamıyoruz yaa:(

günaydın hayatım hoşgeldin

akşam olsada eve gidip yatsam diye söyleniyorum bende :))))

off kızlar ya işlerde birden bire patlama yaşadık resmen:D bn gitcem die herşeyi gelmeye başladı rahat rahat izin yapamım tosunumla zaman geçiremeyim die biliyom ben zaten:D

serpilim hayırdır yaa tansiyon falan noluyo sana. aman dikkat et.
haticem ben biliyom hayaline kavuşacaksın en kısa zamanda dualarımda önce sen sonra diğer kızlar var hayırlısıyla gelcek bebekler.
yokh sakinleş biraz gergnlik yokk. burda bitek ben gergin olabilirim göbeğim gerginlikten tef gibi oldu:D alcaz güzel haberleri gerilme boşuna.

off kızlar ya işlerde birden bire patlama yaşadık resmen:D bn gitcem die herşeyi gelmeye başladı rahat rahat izin yapamım tosunumla zaman geçiremeyim die biliyom ben zaten:D

haticem ben biliyom hayaline kavuşacaksın en kısa zamanda dualarımda önce sen sonra diğer kızlar var hayırlısıyla gelcek bebekler.
yokh sakinleş biraz gergnlik yokk. burda bitek ben gergin olabilirim göbeğim gerginlikten tef gibi oldu:D alcaz güzel haberleri gerilme boşuna.

allah razı olsun canım benim dikkat et kendine sende kendine şirketi senmi kurtaracan boşver olduğu kadar herşey oğlumu bunaltma :54:

canım doğum yapınca işten tamamen mi çıkacaksın ne düşünüyorsun, ben iki sene kendim bakmayı düşünüyorum tabi olursa :):)

bir haftadır da tansiyonla uğraşıyorum canım , neyse uğraşacak bişey olsun da kafam dağılsın:1:

günaydın arkadaşlarr çok kötüyüm bugun regl sancıları uyutmadı sabaha kadar mide bulantısıda cabası gecenin köründe açtım kaynar suyu tuttum karnıma saba karşı sızmışımm :( sizlere bişe sorcam son 3 adetim düzensiz biri 21 günde birisi 22 günde sonuncuda 26 günde oldu bu durumda olupta yumurtlama hesabı yapabileniniz varmı?

günaydın arkadaşlarr çok kötüyüm bugun regl sancıları uyutmadı sabaha kadar mide bulantısıda cabası gecenin köründe açtım kaynar suyu tuttum karnıma saba karşı sızmışımm :( sizlere bişe sorcam son 3 adetim düzensiz biri 21 günde birisi 22 günde sonuncuda 26 günde oldu bu durumda olupta yumurtlama hesabı yapabileniniz varmı?

günaydın melek, bi ağrı kesici alsaydın keşke çekilmez o ağrılar , benim ağustosta düzensiz olmuştu ama hiç hesaplamadım, ovulasyon testi alsana canım takibin kolay olur ya da sen de yokh ve ben gibi ateş ölç

aralığın 15-16-17 sinde birinde adet olursun ayın 6-7-8-9-11 gibi şanlı günlerindir

Son düzenleme:
günaydın melek, bi ağrı kesici alsaydın keşke çekilmez o ağrılar , benim ağustosta düzensiz olmuştu ama hiç hesaplamadım, ovulasyon testi alsana canım takibin kolay olur ya da sen de yokh ve ben gibi ateş ölç

evde parol vardı evde mazejik yada apranax olmadan kesilmez benim sancılar oda kalmamış zaten paroluda bulantıdan içemedim igrenç bi geceydi ovulasyon testi düşünüyorum bu ay bakalım becerebilirsem

kızlar karnım ağrıyor diye şimdi heleya gittim :60: ben hala olmamışım çokk karnım ağrıyor :37:

Ay haticem inş gelmez yaa, bak umutsuzdun bu ay ben bakıyorum hep umutsuzlar gebe kalıyo :)
benimde karnım ağrıyo wc ye yapışık kaldım gidip gelip bakmaktan yoklar hala of

Back
X