- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
- #10.481
Ya nereye kayboldunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar günaydınnn![]()
Yeni gelmişsin herhalde sabah ben geldiğimde kimse yoktu topicte,
saçma sapan bi güne başladım canım sıkıldı biraz.
işe de geç kaldım ztn.
hem dün hepiniz bi gidiyoruz bile demeden bırakıp gittiniz beni,
küstüm size.
bgn depresifim ben kötüyüm kötü![]()
yeni gelmişsin herhalde sabah ben geldiğimde kimse yoktu topicte,
saçma sapan bi güne başladım canım sıkıldı biraz.
Işe de geç kaldım ztn.
Hem dün hepiniz bi gidiyoruz bile demeden bırakıp gittiniz beni,
küstüm size.
Bgn depresifim ben kötüyüm kötü![]()
günaydın haticem gelin giden var mı:)
okudum ateş topiğinde ateş bozdu seni boşuna stres katıyorsun kendine yapma diyoruz sana ,
dün benim tansiyonum yüksekti artık bilgisayara bakacak durumda değildim çıktım hemen
sen kötü olmaya devam et , hatta ağla sızla dizlerine vur , sinir etme adamı yokhh bi kendine gel yaaa![]()
günaydınn canlaarımm........
Yoğun birgün yine![]()
yoğun birgün yine![]()
günaydın canım nasılsın şu saate kadar gelen giden yok henüz sadece kasığımda batma ve belimde ağrı var gelirler ilerleyen saatlerde :)
günaydın haticem gelin giden var mı:)
okudum ateş topiğinde ateş bozdu seni boşuna stres katıyorsun kendine yapma diyoruz sana ,
dün benim tansiyonum yüksekti artık bilgisayara bakacak durumda değildim çıktım hemen
sen kötü olmaya devam et , hatta ağla sızla dizlerine vur , sinir etme adamı yokhh bi kendine gel yaaa![]()
yoğun birgün yine![]()
günaydın canım hayırdır noldu canın niye sıkkın
en son ben çıkıyorum canım 7 de![]()
günaydın canım nasılsın şu saate kadar gelen giden yok henüz sadece kasığımda batma ve belimde ağrı var gelirler ilerleyen saatlerde :)
gelmeisn haticem gelmesin , sabah saatlerinde söylerdin bize geldiğini belki gelmeyecektir ayy hadi inşallah![]()
Saçma sapan karışık rüyalar görüyorum zaten böyle geceleri bi acaip
sabahta saatler durmuş telefonlar kitlenmiş ateşim sapıtmış
evden nasıl attım kendimi bilmiyorum
salak gibiyim hala, kırmızılar gelecek zaten yarına eminim hiç umrumda da değil gelsinler serpilim alışkınım...
günaydın canlarım, esmam haticem serpilim
haticem uyuyakalmışım ateşimi ölçemedim ölçtüğümde düşük çıktı fln
evden nasıl çıktım bilmiyorum sersem oldum
inş gelmezler bak bu saate kdr gelmemişler canım.
off serpilya geçen arkadaşlarla sohbet ediyoruz bana en büyük hayalim ne diye sordu anne olmak dedim herkes şaşırdı kaldı.hayale bak diye çünkü benim bundan başka bi hayalim yok.
sen iyice paranoyak oldun farkında mısın , senin ilerini hiç iyi görmüyorum benden beter çıktın canım sen Rabbim sana biran önce evlat versin,
yoksa huniyi ciddi anlamda takacaksın bitanem , sakin ol stres yok bak daha kaç ay oldu, olacak biliyorsun tek misin bak bizde varız benim de olmuyor ne yapalım,
herşeyin hayırlısı demiyor muyuz sağlıksız olsa daha mı iyi demek ki Rabbim kulunu üzmek istemiyor hadi kendine gel toparlan azcık![]()
oyyy canım benm kıyamam sana ne nlar onlar şaşırmışlar bide kalbi güzel arkadaşım benim inş o hayalin bir gün gerçekleşecek, bu ay neden olmasın![]()
Yok ya isyan etmiyorum bugün çok sinirli uyandım böyle kendime bile çatasım var
hal böyle olunca kırmızıya mora herşeye çatıyorum :)
gelecekse gelsin de rahatlayıp yeni döneme girelim artıkın tek derim o![]()
sen gerginsin bugün canım bütün aksilikler seni bulmuş , hadi sakinle birazda beste felan yapalım![]()
Ay en deli olduğum şey
Yüzümde yastık iziyle evden çıktım resmen ya![]()
He valla canım bestelerimizi yapalım,
nasılda işim var bilyiomusun bugün biraz işlere vermem lazım kendimi,
hem kafam dağılır hemde bunları cumaya kdr bitirmezsem kovulacam ztn az kaldı![]()