Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kızlar pempe kırmızı hiç bir renk yok bende sadece feci halde kasık ağrısı ve bel ağrısı bide mide bulantım var okadar

hala olmadım ama çok korkuyorum hiç bi test falan yapmadım kasım aralık ayı yine daha öncede böyle günüm geçmişti yine aynı şikayetlerle umutlandım fakat intihap çıkmıştı 40 tane iğne kullanmıştım bebek falan olduğunu düşünmüyorum o yüzden.kasım aralık ayını sevmiyorum hep bu aylarda başıma bişeyler geliyor çünkü yine intihap var büyük ihtimal bugünde olmazsam şayet dr gidicem fatih beyi aradım bu akşam hastanedeymiş

hatice her zaman bugün adet olacağım dedi gün olurdu sabahta haber verirdi ama olmadı ben ona küstüm

Öyle canım da, oluyo bazen böyle şeyler insan güvenemiyorki bu kırmızılara

Haticem korkma sakin ol, aklına da hemen kötü şeyler getirme,
neden böyle düşünüyosun anlamıyorum hiç mi ilişki olmadı bu ay sizde??
bak diğer topice bi kız var eşi askermiş hep tatbikatta sadece birkez gelmiş ve 2 kez ilişki olmuş,
ve o kız bu ay kesin yoktur derken hamile olduğunu açıkladı geçen hafta,
ben onu duyduktan sonra olmıcak diye bişey yoktur diye düşünüyorum,
o yüzden tamam körü körüne umutlanma üzülmemek için ama yinede olumsuz hastalıkları düşünme emi,
bikaç güne öğrenicez, vee inş güzel haber vericeksin ben buna inanıyorum.
Yarın sabah ilk idrarla bi dene istersen

ben sustum:122:

o kişi ben canım kesn regli olcam diyodum ayyyyyyyyyyy hadi hayırlısı ya bu arada günaydın s.a

Yemin ederim şuan ağlıyorum dünden beri kaç kere tuvalate gitiğimi bilmiyorum. Dün her tuvalate gitiğimde eşimi aradım biliyonmu ben hala olmadım diye.dünden beri rabbime resmen yalvarıyorum.ben hiç hamile olmadım o iğrenç testte bile yanlışlıkla bile olsa hiç o çizgiyi çift görmedik silik bile.akşam eşimin karnımı sevip dua etmesi benden daha heyacanlı hadi dr gidelim yarın hemen kan ver hastaneye gidip.sonra durup umutlanmak yok ya başka bişey varsa diyorum yine intihap varsa kist olmadığına eminim şiş değilim batmam falan yok.
Ama bir çok kadın hastalığını yaşadım intihap varkende böyle olmuştum mide bulantısı ve kasık ağrısıdır belirtisi.akşma kadar olmazsan iş çıkışı fatih beye gidicem .hepiniz beni düşünmüşsünüz allah hepinizden razı olsun

ben daha fazla bişey diyemeceğim çeşmelerim açıldı pardon bi sigara izni rica ediyorum :26:

Zuzu hoşgeldin tatil nasıl geçti
lugesma koyu koyu ılık şerbet iç canım o dengeyi sağlar dikkat et kendine
serpilimmmmm Yokhhhh

hoşbulduk canım tatl çok güzel geçti çok da ii geldi sen nasılsın? sanırım halahasta olmamıssın Allah'ım inş. güzel haberlerini almayı nasip eder

esmacımçok geçmiş olsun tatlım inş.bi sorun yoktur.

kızlar selam ben geldim serfik yokh melek tansel hülya ve diğer kızlar nasılsınız ben giremedim haftaya çarşambr işi bırakıyorum ya o yüzden yeni bir arkadaş başladı ona işi öğretiyorum o yüzden giremiyorumm

anladım tatlım dedm zaten bişeyler vardr diye kuzum nasıl

hoşgeldn canım nasıl geçti bu arada işi niye bırakıyosun

Kızlar günaydınnn canlarımsınız benim ya veee ben hala hastalanmadım

çok şükür daha iyiyim kızlar. toplantı günü bugün hazırlık yapıyom. eğer gün içinde kötü olursam gitcem eve yatcam bi güzel.
haticem yaa valla gözlerim doldu inş hamişsindir. kötü şeyler düşünme hiç. güzel haberler verirsin bize inş. bu zamana kadr kasım aralık iyi gelmedi ya belki bu sefer unutulmıcak bi hediye verip affettrir kendini belli mi olur.eşininde yüzü gülsün seninde cnm. eşinin mutluluğunu görünce sen daha mutlu olacaksın inş. test yap demek istemiyom ama bi yapsan keşke. olmazsan git doktora cnm. bnde bugn uğrayım diyorum fatihe hem ilaçlarım bitmek üzere hemde tansiyonuma bi çözüm varmı die. ama iyi olursam gitmem

oldu olmazmı bu ay eşim keçi boynuzu pekmezi içti sabah akşam aç karnına bi kaşık sadece.umut her zaman vardır canım ben umudumu hiç bırakmadımki.bunaldığım zamanlar hariç :)
inşallah bi aksilik yoktur.

hatice her zaman bugün adet olacağım dedi gün olurdu sabahta haber verirdi ama olmadı ben ona küstüm

doğru evliliğim surece bu 3. Durumum yoksa hayatta şaşmaz bişey olmadığı sürece ilkinde intihap vardı sonra kist şimdide rabbim neyi hayırlı kıldıysa onu versin.ama yine bişey var yoksa şaşmazdı

saol cnm geçti inş bidaha olmaz. tansiyonum hep düşük zuhal ya aradada beni düşürüyo:) sen nasılsın. tatil iyi gelmiştir oğlunada sanada.

anladım tatlım dedm zaten bişeyler vardr diye kuzum nasıl

melekcim kuzum çok iyi sanıyorum keyfide yernde tepinip duruyo çok şükür. babamız dün akşam elini karnıma koyup dualar okudu nazar değmesin oğluşuma die. ama ağladı resmen yüzü gözü kızardı. gecede rahatca uyuduk:)

Zuzu hoşgeldin tatil nasıl geçti
lugesma koyu koyu ılık şerbet iç canım o dengeyi sağlar dikkat et kendine
serpilimmmmm Yokhhhh

hoşgeldn canım nasıl geçti bu arada işi niye bırakıyosun

hoşbulduk tatlım çokçok ii geçti size tavsiye edebilrim yani.. işimi eşimin işi gereg bırakıyorum benim evim çok uzak çalıştıgım benm mesaim 18:00 da bitio onun işi 20:00 - 21:00 de bitio benim için erken cıkmak zorunda kalıo o yüzden olmuo zaten ben ocak sonunda bırakacaktım ama bu aya nasipmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…