- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.641
hatice her zaman bugün adet olacağım dedi gün olurdu sabahta haber verirdi ama olmadı ben ona küstüm
Kızlar pempe kırmızı hiç bir renk yok bende sadece feci halde kasık ağrısı ve bel ağrısı bide mide bulantım var okadar
hala olmadım ama çok korkuyorum hiç bi test falan yapmadım kasım aralık ayı yine daha öncede böyle günüm geçmişti yine aynı şikayetlerle umutlandım fakat intihap çıkmıştı 40 tane iğne kullanmıştım bebek falan olduğunu düşünmüyorum o yüzden.kasım aralık ayını sevmiyorum hep bu aylarda başıma bişeyler geliyor çünkü yine intihap var büyük ihtimal bugünde olmazsam şayet dr gidicem fatih beyi aradım bu akşam hastanedeymiş
Kızlar pempe kırmızı hiç bir renk yok bende sadece feci halde kasık ağrısı ve bel ağrısı bide mide bulantım var okadar
hala olmadım ama çok korkuyorum hiç bi test falan yapmadım kasım aralık ayı yine daha öncede böyle günüm geçmişti yine aynı şikayetlerle umutlandım fakat intihap çıkmıştı 40 tane iğne kullanmıştım bebek falan olduğunu düşünmüyorum o yüzden.kasım aralık ayını sevmiyorum hep bu aylarda başıma bişeyler geliyor çünkü yine intihap var büyük ihtimal bugünde olmazsam şayet dr gidicem fatih beyi aradım bu akşam hastanedeymiş
ben sustum:122:
Öyle canım da, oluyo bazen böyle şeyler insan güvenemiyorki bu kırmızılara
Haticem korkma sakin ol, aklına da hemen kötü şeyler getirme,
neden böyle düşünüyosun anlamıyorum hiç mi ilişki olmadı bu ay sizde??
bak diğer topice bi kız var eşi askermiş hep tatbikatta sadece birkez gelmiş ve 2 kez ilişki olmuş,
ve o kız bu ay kesin yoktur derken hamile olduğunu açıkladı geçen hafta,
ben onu duyduktan sonra olmıcak diye bişey yoktur diye düşünüyorum,
o yüzden tamam körü körüne umutlanma üzülmemek için ama yinede olumsuz hastalıkları düşünme emi,
bikaç güne öğrenicez, vee inş güzel haber vericeksin ben buna inanıyorum.
Yarın sabah ilk idrarla bi dene istersen
o kişi ben canım kesn regli olcam diyodum ayyyyyyyyyyy hadi hayırlısı ya bu arada günaydın s.a
Evet bak melek te var örnek o da umutsuzdu :)
bu ne yaa umutsuz ev kadınları gibi olduk
Yemin ederim şuan ağlıyorum dünden beri kaç kere tuvalate gitiğimi bilmiyorum. Dün her tuvalate gitiğimde eşimi aradım biliyonmu ben hala olmadım diye.dünden beri rabbime resmen yalvarıyorum.ben hiç hamile olmadım o iğrenç testte bile yanlışlıkla bile olsa hiç o çizgiyi çift görmedik silik bile.akşam eşimin karnımı sevip dua etmesi benden daha heyacanlı hadi dr gidelim yarın hemen kan ver hastaneye gidip.sonra durup umutlanmak yok ya başka bişey varsa diyorum yine intihap varsa kist olmadığına eminim şiş değilim batmam falan yok.
Ama bir çok kadın hastalığını yaşadım intihap varkende böyle olmuştum mide bulantısı ve kasık ağrısıdır belirtisi.akşma kadar olmazsan iş çıkışı fatih beye gidicem .hepiniz beni düşünmüşsünüz allah hepinizden razı olsun
Zuzu hoşgeldin tatil nasıl geçti
lugesma koyu koyu ılık şerbet iç canım o dengeyi sağlar dikkat et kendine
serpilimmmmmYokhhhh
günaydın canlarım...
güne çok kötü başladım yaa... tansiyonum yerlerdeydi bugün servise bindin ve bayıldım:) allam çok kötüydü yaa....
haticem inş güzel habrler alırız senden yaaa....
melekcim öğleden sonra dışarı çıktım çıkış o çıkış dönemedm şirkete:)
hoşbulduk canım tatl çok güzel geçti çok da ii geldisen nasılsın? sanırım halahasta olmamıssın Allah'ım inş. güzel haberlerini almayı nasip eder
esmacımçok geçmiş olsun tatlım inş.bi sorun yoktur.
kızlar selam ben geldim serfik yokh melek tansel hülya ve diğer kızlar nasılsınız ben giremedim haftaya çarşambr işi bırakıyorum ya o yüzden yeni bir arkadaş başladı ona işi öğretiyorum o yüzden giremiyorumm
Kızlar günaydınnn canlarımsınız benim ya veee ben hala hastalanmadım
Esmammmmm inanmıyorum iyisin değilmi canım?
geçmiş olsun aman dikkat et kendine iyi değilsen gözünü seveyim git doktora şıp diye veriri sana rapor
düşünme kimseyi sen daha önemlisin canım..
Hatice bırak geçmişi falan bizeee bakkk seni bekliyoruz
Yemin ederim şuan ağlıyorum dünden beri kaç kere tuvalate gitiğimi bilmiyorum. Dün her tuvalate gitiğimde eşimi aradım biliyonmu ben hala olmadım diye.dünden beri rabbime resmen yalvarıyorum.ben hiç hamile olmadım o iğrenç testte bile yanlışlıkla bile olsa hiç o çizgiyi çift görmedik silik bile.akşam eşimin karnımı sevip dua etmesi benden daha heyacanlı hadi dr gidelim yarın hemen kan ver hastaneye gidip.sonra durup umutlanmak yok ya başka bişey varsa diyorum yine intihap varsa kist olmadığına eminim şiş değilim batmam falan yok.
Ama bir çok kadın hastalığını yaşadım intihap varkende böyle olmuştum mide bulantısı ve kasık ağrısıdır belirtisi.akşma kadar olmazsan iş çıkışı fatih beye gidicem .hepiniz beni düşünmüşsünüz allah hepinizden razı olsun
öyle canım da, oluyo bazen böyle şeyler insan güvenemiyorki bu kırmızılara
haticem korkma sakin ol, aklına da hemen kötü şeyler getirme,
neden böyle düşünüyosun anlamıyorum hiç mi ilişki olmadı bu ay sizde??
Bak diğer topice bi kız var eşi askermiş hep tatbikatta sadece birkez gelmiş ve 2 kez ilişki olmuş,
ve o kız bu ay kesin yoktur derken hamile olduğunu açıkladı geçen hafta,
ben onu duyduktan sonra olmıcak diye bişey yoktur diye düşünüyorum,
o yüzden tamam körü körüne umutlanma üzülmemek için ama yinede olumsuz hastalıkları düşünme emi,
bikaç güne öğrenicez, vee inş güzel haber vericeksin ben buna inanıyorum.
Yarın sabah ilk idrarla bi dene istersen
hatice her zaman bugün adet olacağım dedi gün olurdu sabahta haber verirdi ama olmadı ben ona küstüm
hoşbulduk canım tatl çok güzel geçti çok da ii geldisen nasılsın? sanırım halahasta olmamıssın Allah'ım inş. güzel haberlerini almayı nasip eder
esmacımçok geçmiş olsun tatlım inş.bi sorun yoktur.
kızlar selam ben geldim serfik yokh melek tansel hülya ve diğer kızlar nasılsınız ben giremedim haftaya çarşambr işi bırakıyorum ya o yüzden yeni bir arkadaş başladı ona işi öğretiyorum o yüzden giremiyorumm
anladım tatlım dedm zaten bişeyler vardr diye kuzum nasıl
Zuzu hoşgeldin tatil nasıl geçti
lugesma koyu koyu ılık şerbet iç canım o dengeyi sağlar dikkat et kendine
serpilimmmmmYokhhhh
hoşgeldn canım nasıl geçti bu arada işi niye bırakıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?