- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.661
kıyamam ona ben ya allahım korusun canımsaol cnm geçti inş bidaha olmaz. tansiyonum hep düşük zuhal ya aradada beni düşürüyo:) sen nasılsın. tatil iyi gelmiştir oğlunada sanada.
melekcim kuzum çok iyi sanıyorum keyfide yernde tepinip duruyo çok şükür. babamız dün akşam elini karnıma koyup dualar okudu nazar değmesin oğluşuma die. ama ağladı resmen yüzü gözü kızardı. gecede rahatca uyuduk:)
oldu olmazmı bu ay eşim keçi boynuzu pekmezi içti sabah akşam aç karnına bi kaşık sadece.umut her zaman vardır canım ben umudumu hiç bırakmadımki.bunaldığım zamanlar hariç :)
inşallah bi aksilik yoktur.
çok şükür daha iyiyim kızlar. Toplantı günü bugün hazırlık yapıyom. Eğer gün içinde kötü olursam gitcem eve yatcam bi güzel.
Haticem yaa valla gözlerim doldu inş hamişsindir. Kötü şeyler düşünme hiç. Güzel haberler verirsin bize inş. Bu zamana kadr kasım aralık iyi gelmedi ya belki bu sefer unutulmıcak bi hediye verip affettrir kendini belli mi olur.eşininde yüzü gülsün seninde cnm. Eşinin mutluluğunu görünce sen daha mutlu olacaksın inş. Test yap demek istemiyom ama bi yapsan keşke. Olmazsan git doktora cnm. Bnde bugn uğrayım diyorum fatihe hem ilaçlarım bitmek üzere hemde tansiyonuma bi çözüm varmı die. Ama iyi olursam gitmem:d
hoşbulduk tatlım çokçok ii geçti size tavsiye edebilrim yani.. işimi eşimin işi gereg bırakıyorum benim evim çok uzak çalıştıgım benm mesaim 18:00 da bitio onun işi 20:00 - 21:00 de bitio benim için erken cıkmak zorunda kalıo o yüzden olmuo zaten ben ocak sonunda bırakacaktım ama bu aya nasipmiş
saol cnm geçti inş bidaha olmaz. tansiyonum hep düşük zuhal ya aradada beni düşürüyo:) sen nasılsın. tatil iyi gelmiştir oğlunada sanada.
serfiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
ses versene sendemi açtın çeşmeleri toparlanın hadi ama beste yapıcaz daha
işte bu haticem sakın olumsuz düşünme, ben inanıyorum bu bebişin ayak sesleri,
öyle içten dua ediyorum ki yemin ederim haberini aldığım an dünyalar benim olacak,
kendim için nekadar seviniceksem sizin içinde inan bi farkı yok.....
iyi olmş canım dinlen bari evin tadını çıkar o zamaN
esmacım neyin varya hayırdır
hastaneyi aradım bu akşam burda dedi randevuya falan gerek yokmuş.ben 7 gibi işten çıkıyorum eve gidip hastaneye geçmem 8.30 gibi olur hemen muayene edermi oraya hiç gitmedim daha önce
ses bir iki
biliyorum canım aynı şeyleri hissediyoruz burda hep beraber.eşim adak bile adadı hamile kaldığını öğrendiğim gün kurban kescek :))
inş. olmaz tatlım bende olmuo bu tür sorunlar bizede tatil çok çok iyi geldi oğlumada çok iyi geldi çok komik oldu benm oğlum uyku saatlari belli artık ne zaman uyanıo ne zaman uyucak biliyorum artık siz nasılsınız?
melekcim tasiyonum çok düşüyüo benm. Ama şükür iyiym.
Haticem hemen muayeneye alıyor. Acil girişinden gir önce orda giriş işlemini yapıyolar haber veriyolar fatihe. Sonra 1.kata çıkarsın hemen merdivenlerden çıkınca solda odası iki oda var yan yana sol kapı fatihin. Genelde diğer odada oturuyolar doktorlar falan. 5 dk bekle çıkmazsa çal o kapıyı fatih beye gelmiştim de:d çok tecrübeliyim bu konuda yada kapının önünde ses yap çıkıyo hemen:d gözlüklü genç bi doktor. Genelde mavi önlük giyiniyor.:d aklındaki herşeyi sor sıkılmadan dinler güzelde muayene ediyo usgde çok dikkatli bakıyor. Inş cnm güzle habrler verir. Bnce tahlil isticek hemen hcg yaptır dicek:d sen de yapacaksın pozitif çıkcak inşş...
Bu kadaymı nereye kaçtın kızım
İnşallah canım, inşallah..
evet ben mayıs ayında evledim yani bu sene evimin tadını hiç çıkaramamıştım iyi olucak oğlumla keyf yapıcaz sen nasılsın buarada senin nasılgisio ne kadarlık oldunuz?
teşekkür ederim canım akşama kadar olmazsam çıkışta tahlillerimi alıp gidicem.istiyordum zaten biliyorsun bakalım.sende gelsene hastaneye :) hayırlısı ne ise o olsun
bir gün daha beklemek için sabır topluyorumda sustum o yüzden
bir gün daha beklemek için sabır topluyorumda sustum o yüzden
melekcim tasiyonum çok düşüyüo benm. Ama şükür iyiym.
Haticem hemen muayeneye alıyor. Acil girişinden gir önce orda giriş işlemini yapıyolar haber veriyolar fatihe. Sonra 1.kata çıkarsın hemen merdivenlerden çıkınca solda odası iki oda var yan yana sol kapı fatihin. Genelde diğer odada oturuyolar doktorlar falan. 5 dk bekle çıkmazsa çal o kapıyı fatih beye gelmiştim de:d çok tecrübeliyim bu konuda yada kapının önünde ses yap çıkıyo hemen:d gözlüklü genç bi doktor. Genelde mavi önlük giyiniyor.:d aklındaki herşeyi sor sıkılmadan dinler güzelde muayene ediyo usgde çok dikkatli bakıyor. Inş cnm güzle habrler verir. Bnce tahlil isticek hemen hcg yaptır dicek:d sen de yapacaksın pozitif çıkcak inşş...
cnm bnm sırf senn için gelcem valla.:) bahaneyle görüşmüş oluruz... akşam 7,30da evdeym ben. hazırlanır çıkarım 8 gibi hastanede olurum yakınım zaten oraya. dur teli atım sana özelden haberleşiriz bahaneylede görüşürüz....
çatlayın kızlarr haticeylee görüşcezz bizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?