Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kıyamam ona ben ya allahım korusun canım

İşte bu haticem sakın olumsuz düşünme, ben inanıyorum bu bebişin ayak sesleri,
Öyle içten dua ediyorum ki yemin ederim haberini aldığım an dünyalar benim olacak,
kendim için nekadar seviniceksem sizin içinde inan bi farkı yok.....

hastaneyi aradım bu akşam burda dedi randevuya falan gerek yokmuş.ben 7 gibi işten çıkıyorum eve gidip hastaneye geçmem 8.30 gibi olur hemen muayene edermi oraya hiç gitmedim daha önce

iyi olmş canım dinlen bari evin tadını çıkar o zamaN

serfiiiiiiiiiikkkkkkkkkk

ses versene sendemi açtın çeşmeleri toparlanın hadi ama beste yapıcaz daha

saol cnm geçti inş bidaha olmaz. tansiyonum hep düşük zuhal ya aradada beni düşürüyo:) sen nasılsın. tatil iyi gelmiştir oğlunada sanada.

inş. olmaz tatlım bende olmuo bu tür sorunlar bizede tatil çok çok iyi geldi oğlumada çok iyi geldi çok komik oldu benm oğlum uyku saatlari belli artık ne zaman uyanıo ne zaman uyucak biliyorum artık siz nasılsınız?

biliyorum canım aynı şeyleri hissediyoruz burda hep beraber.eşim adak bile adadı hamile kaldığını öğrendiğim gün kurban kescek :))

esmacım neyin varya hayırdır

melekcim tasiyonum çok düşüyüo benm. ama şükür iyiym.

hastaneyi aradım bu akşam burda dedi randevuya falan gerek yokmuş.ben 7 gibi işten çıkıyorum eve gidip hastaneye geçmem 8.30 gibi olur hemen muayene edermi oraya hiç gitmedim daha önce

haticem hemen muayeneye alıyor. acil girişinden gir önce orda giriş işlemini yapıyolar haber veriyolar fatihe. sonra 1.kata çıkarsın hemen merdivenlerden çıkınca solda odası iki oda var yan yana sol kapı fatihin. genelde diğer odada oturuyolar doktorlar falan. 5 dk bekle çıkmazsa çal o kapıyı fatih beye gelmiştim de çok tecrübeliyim bu konuda yada kapının önünde ses yap çıkıyo hemen gözlüklü genç bi doktor. genelde mavi önlük giyiniyor. aklındaki herşeyi sor sıkılmadan dinler güzelde muayene ediyo usgde çok dikkatli bakıyor. inş cnm güzle habrler verir. bnce tahlil isticek hemen hcg yaptır dicek sen de yapacaksın pozitif çıkcak inşş...

maşallah zuhalcim... bnde artık farkedebiliyorum uyuduğu zamanları. akşam 9-12 arası uyanık koşturuyo içerde öğlen 11-13 arası
allah nazarlardan kötülüklerden esirgesin tüm bebişlerimizi. tüm bebeklerinn abisi teo akıllı bbek olsun bizimkilerede örnek olsun inş.

teşekkür ederim canım akşama kadar olmazsam çıkışta tahlillerimi alıp gidicem.istiyordum zaten biliyorsun bakalım.sende gelsene hastaneye :) hayırlısı ne ise o olsun

evet ben mayıs ayında evledim yani bu sene evimin tadını hiç çıkaramamıştım iyi olucak oğlumla keyf yapıcaz sen nasılsın buarada senin nasılgisio ne kadarlık oldunuz?

ne olsun bende kuru bulantılarla ugraşıyrm istifra yok bizde 7+5 olduk canım geçen hafta kalp atışlarını vajinal duyduk canım artık bakalım görmekde kısmet olcakmı allahın iznyle

teşekkür ederim canım akşama kadar olmazsam çıkışta tahlillerimi alıp gidicem.istiyordum zaten biliyorsun bakalım.sende gelsene hastaneye :) hayırlısı ne ise o olsun

cnm bnm sırf senn için gelcem valla.:) bahaneyle görüşmüş oluruz... akşam 7,30da evdeym ben. hazırlanır çıkarım 8 gibi hastanede olurum yakınım zaten oraya. dur teli atım sana özelden haberleşiriz bahaneylede görüşürüz....

çatlayın kızlarr haticeylee görüşcezz bizzzzz

bir gün daha beklemek için sabır topluyorumda sustum o yüzden

Fazla topla da banada ver azcık yetmiyo elimdeki sabırrr artık banaaa
ay bekle bekle ömrümüz çürüdüüüüüüüüüüüüüü,
rabbim yarın hayırlısıyla öğrenelim bari artık ya nolursun daha çok bekletme bizi...

ayyyyy canım ya allah şifa versn canım çok şükür inş bidaha olmaz

yaaaaaaaaa ama ama ama biz burda çatlarızzz
akşam topice giripte haber vermeyen ne olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…