Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

,nşallah gelmez inşallah iyi haberler alırımda yıkarım hastaneyi bende eşime yalnız gitçem esma orda olcak dedim :)
ben kendimi intihaba hazırladım iyi bi habere değil ama iyi haber alırsam bayılır kalırım orda kesin.testlerimi alsammı yanıma diye düşünüyorum smear hormon testi falan.haziran ayında yapılmıştı.gerek varmıdır yokmudur

haticem bnce al tahlillerini yanına bakar onlara gerek duyarsa tekrar ister zaten. inş testa falanda gerek kalmaz hamiş olduğunu öğreniriz. bn büyük ihtimalle eşimle gelirim cnm bırakmaz o beni böle hcg yaptırıp sonucu bekleriz haticm ya 1 saat o aradada gider çay içeriz biyerlerde...sonrada bi bakarız ki hamişsinn

bende 3g ile bağlanabilir miyim

ayy o kadar güzel şeyler söylüyorsunki.ben buna inanamıyorum.şuan biri gelse hamilesin dese sanki git işine kafa bulcak başka adammı bulamadın derim.hiç bişey hissetmiyorum saman gibiyim sadece kasıklarımda ağrı ve mide bulantım var yemek falan yemedim canım hiç bişey istemiyor bi çorba içtim geldim sadece bu arada hala olmadım

Canım benim yaaa valla kendi heyecanım ve merakım da var zaten
Seninkiyle birlikte 2 katı.....
Yemin ederim yüreğim dayanmayacak diye korkuyorum,
Rabbim ne olur yarın sabaha güzel haberlerle başlamayı nasip et bize ne olur!

ben sana bağlancam hayatım akşama :)

hastaneden dönmeni bekleyeceğim( çok geç olacak o zaman da çatlarım ben yaa orta yerimden

hamilesin bence gelseydi gelirdi adı batasıca gelmedi işte ohhh ohhh midende bulanıyor

yokh kuşum sen de hamilesindir bitanem bak senin ki de gelmedi,
beni bu ay yalnız bırakın kapılarımı kapadım bak kilitte attım:)

eve gelince mesaj atarım sana saat kaç olursa olsun :)

yokh bızde gıdelım dr bende sana aksama arkadas olayım hatıcenın esması varsa senınde selman var

yokh bızde gıdelım dr bende sana aksama arkadas olayım hatıcenın esması varsa senınde selman var

Allah iyiliğinizi vermesin emii güldürdünüz beni esma kız akşama çay içerken resim çektirip koyarız kız buraya

Kızlar bu arada şu gün bi türlü bitmedi bi ran önce saat geçsin hiç bukadar istemmeitim herhal ne varsa çıksın meydana bebekmi intihapmı söktürücü vercek iğnemi kullancam yine ne halta işte belirsizlikten kat kat iyi valla

ahhh ahhh bi test yapsaydın bu belirsizlikten kurtulurduk da neyseeeeeeeeeeee:):)

vayy nisbet yapıyoruz demek aşkolsun yaniiiii

gul hatıcem ıns aksamada gulmekten gozunden yaslar gelsın kıızz ben bıle okadar umutluyumkı anlatamam hamılesın ıns hatıcem bu aksam ya topıge yada face ye yazın catlarım meraktan vallahı dualarım senınle tatlım

ahhh ahhh bi test yapsaydın bu belirsizlikten kurtulurduk da neyseeeeeeeeeeee:):)

vayy nisbet yapıyoruz demek aşkolsun yaniiiii

oy kuzum hatıcenın esması deryanın selması varsa
sen yanlız olurmusun sen bı dr gıt senınde yanında esma hatıce derya zuhal selma melek olucaaakkkkk

Kızlar ben çok gerginim yeminle barut gibi oldum bi ateş çaksalar patlıycam
Belimde nasıl bir agrı var tarif edemem size ve bacaklarıma ayak parmaklarıma kadar zonkluyor belden aşağım.
Ağrı kesici de alamıyorum çığlık atıcam şimdi

istediğiniz bu biliyorum ama gerçekten içinize doğan bumu kızlar yazmammı hemde kocaman büyük harflerle offf içim daraldı off olcaksam olayım artık olmıycaksamda boşuna ümitlendirme beni rabbim bi işaret ver

cnm bunyenı bılırsın adet sansıcı gıı bısıymı yanı heray yasadıgın bısımı yoksa benım ıkı gebelıgımdede bel agrım cok olmustu ama bıleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…