Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

parçalayacağım ikinizi de bi test yapmadınız beee alacağınız olsunnn

Yaa ben yaptım ya bana ne bağrıyon ki çıkmadı ben nabim

ahanda tekmelıyo ıste bak senı cok kızdı testımhemn cope attın dıe anne ben burdayım daha napayım dıe tekmelemeye basladı hala anlamadınmı yaaaa

Bi gelsin tekme neymiş göstericem ben ona
kafa göz dalacammmmmmm

Kız cidden böyle nabız atar ya pıt pıt diye öyle bişe
gaz mıdır nedir
gaz da sol kasıkta olurmu ki
karın boşluğunda olur o sanki
ay anatomim bozuldu sanırım

üfff sıkıldım yaaa yak sallamaktan masam uçuşa geçecek bi test yapmadınız

kız yapmasınlar bosver ammaaaaannnn nasılsa bu gunun yarınıda var dımı bırı aksama yapcak testını bırı yarın sabaha bakalım yarın topıkte neler olacak az sonra

ulan 2 gündür karnım ağrıyodu
bugün karın ağrısı bitti bel kopuyo ya,
ne saçma bigün geçiriyorum yığılıp kalıcam şimdi yere bakmayın güldüğüme o kadar ağrıyo

kız yapmasınlar bosver ammaaaaannnn nasılsa bu gunun yarınıda var dımı bırı aksama yapcak testını bırı yarın sabaha bakalım yarın topıkte neler olacak az sonra

arkası yarın gibi oldu tanselim akşam olsa da haber alsak haticeden yaaa , yokh da yarına yapacak.

ne saçma bigün geçiriyorum yığılıp kalıcam şimdi yere bakmayın güldüğüme o kadar ağrıyo

bi minoset iç canım bişey yapmaz dayanamıyorsan tabi

sabır kuzum sabır ama olmazsan yap yarın tamammı ona gore cıkmazsa onlemı alırsın belkı agrıların

bnde acayip keyifliyim....:)
mallar kaldı depoda onay bekliyor müdür neden gülüyosun ağlamamız lazım diyor amannn kim takar malları akşamı bekliyom ben....

Kızlar çok sıkıntı bastı bana oturamıyorum koltukta
hem ağrıdan hem heyecandan ay haticce vakit geçmiyo
ikide bir kalkıp dolanıp duruyorum millet diyo iyimisin noluyo sana,
saat daha 4 bçk bayılıcam ne zmn 6 olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tatlı dile güler yüze doyulurmuuuu arkadaşlar canlarım benim doyamam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…