- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.841
evet çünkü hamilesin:)
serpil kızılcık sopasıyla gelcem artık kaçarın yok
banane banane gelirsen gel, istersen falakaya yatır
görmedimki fatihi hiç benim dr larım dalyan gibiydi enine boyuna
şaka bi tarafada ben hala olmadım ve hamile olduğumuda düşünmüyorum.ne geldi aklıma bi gün sen bana demiştin ilk fatih için konuştuğumuzda gitmek istiyorum fakat şimdi değil demiştim sana sende inşallah bi gün olur gidersin ve o gün hamile olduğunu öğrenirsin demiştin hatırladınmı.hiç aklımda yokken bu akşam gidiyorum
hepimizin tamamı 1600 canım 1400 senden 200 bizden olmuş
sen ver gazı bana böyle fatihte fos çıkınca görürsün sen
ewet cnm aklıma geldi ama söyleyemedm çekindim fazlaca gaz verdik ya üzülmeni istemiyom oda kalsın dedim içimde. inşallah öğrenceez haticem yaa inş.
serpill fena döver kız bu sefer:) senn yerine ben elinn altında olcam bana vurur kızılcık sopasını senn yerinedeama tosunuma kıyamaz dayakta bölece yatar o yüzden sölemeye devammm
kızlarr saat geldi artık bnde hazırlanıyorum.inş güzel haberler alcaz haticeden.
ilk ben öğrencemm inşşş çatlayın siz
yokhhh sende yap testi iice bak bu sefer. sabah şenlik olsun burasıı...
halayı kurun ben gelene kadr teyy teyyy
inş canım ya allah razı olsun evet bulantım var ama kusma yok canımkıscelerım gunaydınlar
hatıcem duygularını ne guzel yazmıssın aglattın benı rabbım tez zamanda kucagını doldursun ıns bende bugun sabırsızlıkla haberını beklıyorum allahım ıns hamılesındır
yokh sanırım sende hala olmamıssın masllah kızlar sıze yaaa ıns olmazsınızda kasımda ask baskadır lafını bır kere daha dogrulamıs olursunuz
serfıkım naber tatlım baslamıssın yıne akıntılar yumurtlamar falam senın bu her ay bıttı dıyen ve asla bıtmeyen enerjıne bayılıyorum
zuzum hosgeldın yogunmussun konuısuruz
melek kocaman olmussun masallah 8 haftalık allah hepte boyle gotursun ben senın kadarken kusmaktan kendımı sasırmıstım
esmamm naber kuzum hatıceye arkadasmı olcaksın sen bugun afferım kıs sana
ayyy cok konustum
dualarımız sennle tatlım hadi hayırlı haberlerle gel canımKızlar ben kaçtım iyi akşamlar haber vericem hepinize öpüldünüz esma görüşürüz canım 8,30 gibi orda olurum herhal
Canim hadi hayirli olur insallah evet doktorlar oyle diyor ama bi hemsire akrabam var oda klomenle hamile kalmisti onunla konustugumuzda sen doktorlara bakma her aksam devam demisti kendisi gatada hemsire ve 1 aylik bebisi vr simdikızlar ben dün saat 12 de owitrelle vurdurdum..36 saat sonra ilişkiye girilcek dedi..peki şansın artması açısından sürekli girilmesi gerekiyormu ayyy çok utandımsimdi ama napim ayol bilemedim:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?