Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ewet cnm aklıma geldi ama söyleyemedm çekindim fazlaca gaz verdik ya üzülmeni istemiyom oda kalsın dedim içimde. inşallah öğrenceez haticem yaa inş.
serpill fena döver kız bu sefer:) senn yerine ben elinn altında olcam bana vurur kızılcık sopasını senn yerinede ama tosunuma kıyamaz dayakta bölece yatar o yüzden sölemeye devammm

sen ver gazı bana böyle fatihte fos çıkınca görürsün sen

çıkmayacak işte tamam mı bugün 31. gün ahanda tarih atıyorum, seni seviyorum kuzucum hakkında hayırlısı habersiz bırakma beni sabırsızlıkla bekliyorum çıkıyorum şimdi

yok kıyamaz o sana ben gelir dayak yerim bitanem merak etme ama gerek kalmayacak bana bakın kol kola girin hastane kapısından halay çekerek çıkın tamam mı eliniz de mendil olsun kırmızı özellikle:):):)

hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın akşama topic face gözlerim dört açık bekleyeceğim öpüldüzünüz anacım

yokh hadi güzel haberlerle bitanem

inş canım ya allah razı olsun evet bulantım var ama kusma yok canım

hatıceeemmm oldum oldum dırıldım haber gelsın artık ne olurrr hayırlı haber tabı ıns

Yaaa hala nerdesiniz çatladım yemin ederim aklım sizde
lütfen güzel haberlerle gelin kızlarrrrrrrr
niye gelmediniz daha yaaaaaaaaaa
bu arada bende hala gelen giden yok hbriniz olsn... :S

Yaa kizlarrrr sizden cok ayri kaldim inan hepinize sohbet etmeyi cok ozledim gunduzleri giremiorum aksamlarida siz olmuyorsunuz...hatcemmmm konulari tam bilmiorumm herhalde gebelik testi yapican bugun insallah olumlu cikar ama lugesma Yani esma ile alakani anlayamadim
esma ilemi bulusucaksin ?
Ben tum konulara cok fransiz kaldim valla meraklar icerisindeyim...benideeeee haberdar edin emiiiiii
Opuorum hepiniziii insallah hamis olmayan kimse kalmaz bu topikte

kızlar ben dün saat 12 de owitrelle vurdurdum..36 saat sonra ilişkiye girilcek dedi..peki şansın artması açısından sürekli girilmesi gerekiyormu ayyy çok utandım simdi ama napim ayol bilemedim:18::18::18::18:

kızlar ben dün saat 12 de owitrelle vurdurdum..36 saat sonra ilişkiye girilcek dedi..peki şansın artması açısından sürekli girilmesi gerekiyormu ayyy çok utandım simdi ama napim ayol bilemedim:18::18::18::18:
Canim hadi hayirli olur insallah evet doktorlar oyle diyor ama bi hemsire akrabam var oda klomenle hamile kalmisti onunla konustugumuzda sen doktorlara bakma her aksam devam demisti kendisi gatada hemsire ve 1 aylik bebisi vr simdi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…