- Konu Sahibi haticemavi
- #10.901
CANLARIMM GÜNAYYDINNN....
ANCA GELEBİLDİM YA YOĞUNUMDA YOĞUN...:)
kızlar bnm içinde çok güzelll bi geceydi. oturduk çaylarımızı içtik ohh karşılıklı sizi kaynattık. bu hainler karşımda püfür püfür tüttürdüler içim gitti bi tanede ben yakaydım süper olurdu
ilk kez görüşen tipler gibi nasılsınız demedik naber tatlım nasılsın die başladık sohbete. biran önce sizlerlede buluşalım ya artık biz haticemle canımız sıkıldıkca kıç kıça oluruz
bnde aynı şeyi düşündüm belki geç döllenmiştir ve haticem hamiledir die. çünkü değeri 0larda dğildi belkide yükselecek. hakkında hayırlısı olsun.
yokh canım hemen idrarda çıkmaz belkide sndede var bişiler inş. neden olmasın.
bu arada tosunumu gördüm dün 457 gr ve 24,5 cm. esnedi hapşurdu durmuyodu yernde. maşallah bize
tansiyonumm için sık sık yemek yememi önerdi doktor bu arada. herhangi bir sorun yok. çok şükr iyiyiz...
ANCA GELEBİLDİM YA YOĞUNUMDA YOĞUN...:)
esma nerdesinn bunlar bizim geceyi merak ediyor kız :)) güzel bi geceydi değişik enteresan ama çok güzel çok sıcak ve içten sanki internette tanışıpta birbirini ilk kez gören kişiler gibi değildi.yıllardır tanışan çocukluk arkadaşı gibi zaten görünce birbirimize oooo esma hanım ben burdayım falan olayı yoktukucaklaştık sarıldık öpüştüm.
eşlerimizde vardı 2 saat oturduk benim test sonucunu bekledik.çıkmaz olasıca
kulaklarınız çınladımı kızlar sizi kaynattık ohhhhhh![]()
bunu en kısa zamanda tekrarlayalım.
çatlayın![]()
Ben uyarım kızım size sabah akşam farketmez yani benim için esmayı taktımı koluma geliriz beraber
Kızlar size bişey söylemek istiyorum.biliyorum çok saçma aklımı yitirmedim ama bilmiyorum ya sanki hamileyim.
Düşünsenize ben hamşleymişim 6 aylık olmuşBiri çıkıp hamileisn diyor.
Doktor vardıda benmi gitmedim derim hemen![]()
Kocam dürtmüş olmuş wıyyyyyyyyyyy
![]()
Off gözümden yaş geldi
haticem yaa acaba daha değerlerin mi yükselmedi ne biliyim sonuçta kese hemen gözükmez göremez doktor belki kan da belli olmaz , belki geç döllenmedir ne biliyim yaaa olamaz mı yaniiii üfff25 ekimde olmuştun en son dimi canım
kızlar bnm içinde çok güzelll bi geceydi. oturduk çaylarımızı içtik ohh karşılıklı sizi kaynattık. bu hainler karşımda püfür püfür tüttürdüler içim gitti bi tanede ben yakaydım süper olurdu

bnde aynı şeyi düşündüm belki geç döllenmiştir ve haticem hamiledir die. çünkü değeri 0larda dğildi belkide yükselecek. hakkında hayırlısı olsun.
yokh canım hemen idrarda çıkmaz belkide sndede var bişiler inş. neden olmasın.
bu arada tosunumu gördüm dün 457 gr ve 24,5 cm. esnedi hapşurdu durmuyodu yernde. maşallah bize

tansiyonumm için sık sık yemek yememi önerdi doktor bu arada. herhangi bir sorun yok. çok şükr iyiyiz...