• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

CANLARIMM GÜNAYYDINNN....
ANCA GELEBİLDİM YA YOĞUNUMDA YOĞUN...:)

esma nerdesinn bunlar bizim geceyi merak ediyor kız :)) güzel bi geceydi değişik enteresan ama çok güzel çok sıcak ve içten sanki internette tanışıpta birbirini ilk kez gören kişiler gibi değildi.yıllardır tanışan çocukluk arkadaşı gibi zaten görünce birbirimize oooo esma hanım ben burdayım falan olayı yoktu :60: kucaklaştık sarıldık öpüştüm.
eşlerimizde vardı 2 saat oturduk benim test sonucunu bekledik. :37: çıkmaz olasıca
kulaklarınız çınladımı kızlar sizi kaynattık ohhhhhh :60: :60: bunu en kısa zamanda tekrarlayalım.

çatlayın :60: :60: Ben uyarım kızım size sabah akşam farketmez yani benim için esmayı taktımı koluma geliriz beraber

Kızlar size bişey söylemek istiyorum.biliyorum çok saçma aklımı yitirmedim ama bilmiyorum ya sanki hamileyim.
Düşünsenize ben hamşleymişim 6 aylık olmuş :37: Biri çıkıp hamileisn diyor.

Doktor vardıda benmi gitmedim derim hemen :60: :60: Kocam dürtmüş olmuş wıyyyyyyyyyyy :60: :60: Off gözümden yaş geldi

haticem yaa acaba daha değerlerin mi yükselmedi ne biliyim sonuçta kese hemen gözükmez göremez doktor belki kan da belli olmaz , belki geç döllenmedir ne biliyim yaaa olamaz mı yaniiii üfff:31: 25 ekimde olmuştun en son dimi canım

kızlar bnm içinde çok güzelll bi geceydi. oturduk çaylarımızı içtik ohh karşılıklı sizi kaynattık. bu hainler karşımda püfür püfür tüttürdüler içim gitti bi tanede ben yakaydım süper olurdu:D ilk kez görüşen tipler gibi nasılsınız demedik naber tatlım nasılsın die başladık sohbete. biran önce sizlerlede buluşalım ya artık biz haticemle canımız sıkıldıkca kıç kıça oluruz:D
bnde aynı şeyi düşündüm belki geç döllenmiştir ve haticem hamiledir die. çünkü değeri 0larda dğildi belkide yükselecek. hakkında hayırlısı olsun.

yokh canım hemen idrarda çıkmaz belkide sndede var bişiler inş. neden olmasın.

bu arada tosunumu gördüm dün 457 gr ve 24,5 cm. esnedi hapşurdu durmuyodu yernde. maşallah bize:nazar:
tansiyonumm için sık sık yemek yememi önerdi doktor bu arada. herhangi bir sorun yok. çok şükr iyiyiz...

CANLARIMM GÜNAYYDINNN....
ANCA GELEBİLDİM YA YOĞUNUMDA YOĞUN...:)

kızlar bnm içinde çok güzelll bi geceydi. oturduk çaylarımızı içtik ohh karşılıklı sizi kaynattık. bu hainler karşımda püfür püfür tüttürdüler içim gitti bi tanede ben yakaydım süper olurdu:D ilk kez görüşen tipler gibi nasılsınız demedik naber tatlım nasılsın die başladık sohbete. biran önce sizlerlede buluşalım ya artık biz haticemle canımız sıkıldıkca kıç kıça oluruz:D
bnde aynı şeyi düşündüm belki geç döllenmiştir ve haticem hamiledir die. çünkü değeri 0larda dğildi belkide yükselecek. hakkında hayırlısı olsun.

yokh canım hemen idrarda çıkmaz belkide sndede var bişiler inş. neden olmasın.

bu arada tosunumu gördüm dün 457 gr ve 24,5 cm. esnedi hapşurdu durmuyodu yernde. maşallah bize:nazar:
tansiyonumm için sık sık yemek yememi önerdi doktor bu arada. herhangi bir sorun yok. çok şükr iyiyiz...

hoşgeldin esmacım,
çok kıskandım sizi yaaa buluşalım biran önce beni de alın aranıza bu hafta olmadı bi dahaki hafta kesin görüşelim yaaaa :(

haticenin değeri kaç çıktı canım söylemiyor bak, geç döllenme umudum var benim de inş öyledir, yokh içinde aynı umuttaım hayırlısı bakalım...

tosunuma maşallah, esnemesine kurban olur teyzesiiiiiiiiii:16:

a.s canım, haticenin kanında çıkmadı canım ama başka bişeyi de yok çok şükür halen umudumuz var belki geç döllenmedir inşallahhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE
hımmmmmmmmmmmm anladım belki çıkar erken olabilir degeri neydi haticecm ayyyyy ama bişi olmaması temiz çıkması yani güzel çok şükür yokh sen naptın çatlatçak bu bizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a.s canım, haticenin kanında çıkmadı canım ama başka bişeyi de yok çok şükür halen umudumuz var belki geç döllenmedir inşallahhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE
hımmmmmmmmmmmm anladım belki çıkar erken olabilir degeri neydi haticecm ayyyyy ama bişi olmaması temiz çıkması yani güzel çok şükür yokh sen naptın çatlatçak bu bizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yokh bu sabah test yaptı negatif çıktı huni kafada geziyor:1: ama halen kırmızıları görmedim umudumuz var...

haberler böyle şekerim:))

yokhh yavrım benim ateşim 36.2 halen bu ayda yumoşlarım gelmedi sanırım hahaha:60::60::60:

kendime şu şarkıyı armağan ediyorum

aman geç kalma yumurtaaaaaaaaaa,
sakın geç kalma yumurtaaaaaaaaaaaa

:1::1:

geç döllenme-geç yumurtlama anlamaına gelir canım yumurtladığıktan 14 gün sonra adet olursun normalde buda yumurtlama tarihiyle alakalı yani.kendimi tavuk gibi hissettim :37: Bide civciv olsa tam olacak yaww

Canım bence senin yumoşlar iyice büyüyo 36,2 düşük işte ne güzel bugünlerde gün aşırı çalışma lasım
iyice yükseldiğinde çatladığını anlarız,
Tamam işte bu geç döllenme olayı tamda düşündüğüm gibi,
şimdi bana geç döllenmedi falan diyolar,
yumurtlamadan 14 gün sonra kesin hasta olunmuyormu max 16
ben ayın 10unda çatlattım yumurtamı yani 14. günümdü ve son ilişkimi o zmana yaptım
o gün olduysa oldu sonradan da geç meç döllenme olamaz
14. günümde çatladıysa bu yımırta bugün 29 günüm 15 gün geçmiş
yarında olmazsa yımırta yerine ben çatlayacağım :52:
bu bahside burda kapatıyorum :D

kızlar kaç gündür saçma sapan kötü rüyalar göryrm böyle olan varmı hamişler kabus gibi resmen

cnm nasılsın hemen soylıyım 7 haftamdan 11 haftama kadar hep benı korktacak ruyalar gordum esımı uyandırıyordum yok hırsız yok esım bıcaklayan yok bılmemne hep sıcrayarak uyanırdım 2 haftadırda hep bebeklı ruyalar goruyorum sımdıde ama aksam yıne korktum cok cısrayarak kalktım

kızlar kaç gündür saçma sapan kötü rüyalar göryrm böyle olan varmı hamişler kabus gibi resmen

Ben görüyorum melekçim ben
1 haftadır bir aksiyon filmi dönüyor bizim yatak odasında bi bilsen
saçma sapan rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama gebiş değilim :27:

cnm nasılsın hemen soylıyım 7 haftamdan 11 haftama kadar hep benı korktacak ruyalar gordum esımı uyandırıyordum yok hırsız yok esım bıcaklayan yok bılmemne hep sıcrayarak uyanırdım 2 haftadırda hep bebeklı ruyalar goruyorum sımdıde ama aksam yıne korktum cok cısrayarak kalktım

gogle amcaya baktım hamilelk hormanlarından dolayı oluyomş dedi sendede var demek ayyyyyyyyy varya tanselcm deli gibi oluyrm inan özellklede sabah göryrm

Ben görüyorum melekçim ben
1 haftadır bir aksiyon filmi dönüyor bizim yatak odasında bi bilsen
saçma sapan rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama gebiş değilim :27:

sizin yatak odası bu aralar hep renkli bilmezmym tabiki tam aksiyon maşallah e hadi ama bu kadar halvetten sonra ver bize müjdeyi

Canım bence senin yumoşlar iyice büyüyo 36,2 düşük işte ne güzel bugünlerde gün aşırı çalışma lasım
iyice yükseldiğinde çatladığını anlarız,
Tamam işte bu geç döllenme olayı tamda düşündüğüm gibi,
şimdi bana geç döllenmedi falan diyolar,
yumurtlamadan 14 gün sonra kesin hasta olunmuyormu max 16
ben ayın 10unda çatlattım yumurtamı yani 14. günümdü ve son ilişkimi o zmana yaptım
o gün olduysa oldu sonradan da geç meç döllenme olamaz
14. günümde çatladıysa bu yımırta bugün 29 günüm 15 gün geçmiş
yarında olmazsa yımırta yerine ben çatlayacağım :52:
bu bahside burda kapatıyorum :D

bugün akıntım da yok hehehe:1: yumoş da yok sanırım
aman özellikle çalışmayacağım kocam yanaşırsa olur üff hiç çekemem
geçen ay helak oldum zaten yatıp beklemiyorum bide hiç uğraşamam
ne hali varsa görsün ben çabaladım biraz da yumurtlar çabalaın,
greenmoon bi video yayınlamıştı yaa aklıma o geliyor zaten:1:
hilalciğim de iyidir inş...
rose da gelmedi taşınıyor bizim kız sanrıım:)

sizin yatak odası bu aralar hep renkli bilmezmym tabiki tam aksiyon maşallah e hadi ama bu kadar halvetten sonra ver bize müjdeyi

Kızz yok 2 haftadır zaten grip fln oldum kocamla kardeş kardeş yatıyoruz,
yumurtayı çatlattım diye durdurdum tüm kazı çalışmalarını :)
Ama yanıldık galiba baksana ne test çıkıyo ne kırmızı geliyo :)
Ama rüyalarım varya özellikle son 3-4 gündür stresten heralde saçmalık abidesi
sürekli kan ter içinde uyanıyorum korkudan

bugün akıntım da yok hehehe:1: yumoş da yok sanırım
aman özellikle çalışmayacağım kocam yanaşırsa olur üff hiç çekemem
geçen ay helak oldum zaten yatıp beklemiyorum bide hiç uğraşamam
ne hali varsa görsün ben çabaladım biraz da yumurtlar çabalaın,
greenmoon bi video yayınlamıştı yaa aklıma o geliyor zaten:1:
hilalciğim de iyidir inş...

rose da gelmedi taşınıyor bizim kız sanrıım:)

tamam tamam uğraşma sen o kendi leyleğin sırtına biner gelir :)
Evet ya rose bayadır gelmedi inş iyidir..

Kızz yok 2 haftadır zaten grip fln oldum kocamla kardeş kardeş yatıyoruz,
yumurtayı çatlattım diye durdurdum tüm kazı çalışmalarını :)
Ama yanıldık galiba baksana ne test çıkıyo ne kırmızı geliyo :)
Ama rüyalarım varya özellikle son 3-4 gündür stresten heralde saçmalık abidesi
sürekli kan ter içinde uyanıyorum korkudan

tamam tamam uğraşma sen o kendi leyleğin sırtına biner gelir :)
Evet ya rose bayadır gelmedi inş iyidir..

günün yogunlugu stresi vururmş zaten rüyalara canım saçma sapan şeyler rabbim hayra çıkarsn ya hayırlısı olsun tatlım ya ne olucaksa görcez zaten sıkma kendini

2 gündür karnım bile ağrımıyo :(
belim ağrıyo sadece çok dünden beri :(
bat günüme kadar hep karnım sancılanıyodu hep hatta ay geldi geliyo diyodum,
şimdi o da gitti ya gelmezse hiç yada bebekte yoksa ki zaten yok
ben çatlarım eğer olamazsam :((((

2 gündür karnım bile ağrımıyo :(
belim ağrıyo sadece çok dünden beri :(
bat günüme kadar hep karnım sancılanıyodu hep hatta ay geldi geliyo diyodum,
şimdi o da gitti ya gelmezse hiç yada bebekte yoksa ki zaten yok
ben çatlarım eğer olamazsam :((((

gidip kan testi yaparsn ona göre doktor regli söktürücü verr canım stres yapma geciktrr

Back
X