Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

az ye çekirdeği aaa tuzluu o çıkarır tansiyonunu. dikkat et cnm. bi doktora git düzenli bi takip ettir tansiyonunu bnce ertelmee

götürysn tuzlu şeyleri ah serpilcm ah yapma canım ya iyi degl inan

allah seni kahretmeye ıkınmış hahahahahehhehehehhehöhöhöhöhöhihihihihiih

bende sancı mancıda yok kızım bişey yok off olamamak daha beter bişey yaww

yangın yeri gibiyim

Slm arkadaşlar.....

Bende meleğim olsun istiyorum ama olmuyor işte...Benide aranıza alırmısınız...Bu arada melek63 selam canımmmm

hep onlar valla ya önceden hastalık nedr bilmyrdm tabi hastalıgımızda ne kadın hastalıkları

evet canım toy zamnalarımda hiç sorunm yoktu adetlerim gayet düzenliydi evlendik olan bize oldu :)

slm arkadaşlar.....

Bende meleğim olsun istiyorum ama olmuyor işte...benide aranıza alırmısınız...bu arada melek63 selam canımmmm

funda hoşgeldin , kediden korktum desem bi anda görünce:):)

ne kadarlık evlisin ne kadar zamandır bebiş istiyorsun:)

Ayyy cnm kusura bakma kedicik için son zamanlardaki ruh halimi özetliyor o kedi malesefff...Sinirliyim,agresifim vs vsBen 11 aylık evliyim.Hiç korunmadık eşimle ama olmuyor işte...

herşeyin hayırlısı tatlımmmm sttres yapma yine herşeye olduğu gibi devam et :)))

sen devam et görşrz tabi kızlar fundamı sizinle bırakıyrm fundacım çok memnun kalıcaksın kızlardan emin ol yemek yapmam gerek görşrz inş sonra a.e.olun öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz

güle güle canım sende allah a emanet ol öpüyorummmm:)

Ayyy cnm kusura bakma kedicik için son zamanlardaki ruh halimi özetliyor o kedi malesefff...Sinirliyim,agresifim vs vsBen 11 aylık evliyim.Hiç korunmadık eşimle ama olmuyor işte...

topiğimiz uğurludur çoğumuz hamiş :) ben yokh ve haticem bekliyoruz halen ama haticemin daha kırmızıları gelmedi umutluyuz:)
doktora göründün mü bi sorun mu var yoksa zamanı gelmedi de bekletiyor seni velet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…