- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.961
görmedim kuzucum kusura bakma nasılsın bakalım
al şekerim doya doya yeee Eki Görüntüle 295493
hadi canım bi avazdaaaa
kızlar yazıyorum ama gelin bana sorun nasıl yazıyorum tansiyonum yine çıkmış eczaneye gittim ne oluyor bana
görmedim kuzucum kusura bakma nasılsın bakalım
al şekerim doya doya yeee Eki Görüntüle 295493
hadi canım bi avazdaaaa
kızlar yazıyorum ama gelin bana sorun nasıl yazıyorum tansiyonum yine çıkmış eczaneye gittim ne oluyor bana
serpilcim ya aşkolsun yeme dedm ama canım çekti biraz ikram etmedn sende yaaaaaaaaaaaaaaaa
az ye çekirdeği aaa tuzluu o çıkarır tansiyonunu. dikkat et cnm. bi doktora git düzenli bi takip ettir tansiyonunu bnce ertelmee
ya bence sende bırak biraz canım tansiyon hiç iyi degl yapma böyleaşkolsun şekerim buyur Eki Görüntüle 295515
pazartesiye kadar devam ederse salı gideceğim canım tabi haftasonu fenalaşmazsam
götürysn tuzlu şeyleri ah serpilcm ah yapma canım ya iyi degl inan
Canımmm görmemişim k. bakma
burnumum ucunu göremiyorum bugün nerdeyse yaaaaaaaa
nasılsın canım oğlun nasıl?
Sen mi ben mi
benimkiler geliyo galiba kız hatçeeee sancı sıklaşştı vallaaaaaa fena oluyorummmmm
direkt doğurcam mı acaba kasılmalar başladı ıhh ıhhh ıhhhhhh
ıkınnnnnn yavrum ıkın
iki gündür yemiyorum ama yaaaamidem bulanıyor zaten her ay bişey çıkıyor kocam boşayacak valla ne hastalıklı kadınsın diye
benmkide ne diyo biliyomsn bekarken hiç bişeynz yok evlennce tüm hastalıklarınız çıkıyo diyo
acaba hastalık nedemiz nedir kimdir o soruyorlar mı kendilerine:)
fundammmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldn ya biraz erken niye girmysn çıkmak üzereym
Slm arkadaşlar.....
Bende meleğim olsun istiyorum ama olmuyor işte...Benide aranıza alırmısınız...Bu arada melek63 selam canımmmm
hep onlar valla ya önceden hastalık nedr bilmyrdm tabi hastalıgımızda ne kadın hastalıkları
slm arkadaşlar.....
Bende meleğim olsun istiyorum ama olmuyor işte...benide aranıza alırmısınız...bu arada melek63 selam canımmmm
hoşgeldn canım benm seni hep görmk istyrm
Ancak işte tatlım ne yapayımm.....Sağlık olsun sonrada görüşürükkkk
evet canım toy zamnalarımda hiç sorunm yoktu adetlerim gayet düzenliydi evlendik olan bize oldu :)
funda hoşgeldin , kediden korktum desem bi anda görünce:):)
ne kadarlık evlisin ne kadar zamandır bebiş istiyorsun:)
herşeyin hayırlısı tatlımmmm sttres yapma yine herşeye olduğu gibi devam et :)))günaydın kızlar akşam giremedim kusura bakmayın hamile değilim hiç bi sorun yok düşündüğüm gibi olmadı temiz dedi herşey yolunda dedi dr.ama ben hala olmadım.çekirge aynı yerde hayatında kaç sefer sıçrar diye düşünüyorum yine (kasım-aralık) ayındayız ve ben yine bişeyler yaşıyorum daha adı konmamış.yokh sen ne durumdasın canım
sen devam et görşrz tabi kızlar fundamı sizinle bırakıyrm fundacım çok memnun kalıcaksın kızlardan emin ol yemek yapmam gerek görşrz inş sonra a.e.olun öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ayyy cnm kusura bakma kedicik için son zamanlardaki ruh halimi özetliyor o kedi malesefff...Sinirliyim,agresifim vs vs Ben 11 aylık evliyim.Hiç korunmadık eşimle ama olmuyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?