Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

heyyy haticeeee varmı gelen giden bişiler....?

yokhh karalar bağlamayamı gittin nerelerdesn ya sesin kesildi?

melekcim dikkat et kendine...

funda hoşgeldin cnm inş sende kavuşursun bebeğine sanslı bi topictesin burda hamile çıkarıyoz milleti.:)

serpillllll sana bişi diyemiom yaa çok formundasın herzamanki gibi... tü tüü tüüü maşallahh.....

kızlar selam herkeseee balıklama dalıcam ama bişi söylemek istiorum :)
bizim ferdat85 vardı hatırlarsınız.....onunla başka topiktede karşılaşıorum bazen kendisi hayıt otu hapı kullanmış ve onunla hamile kaldı...eczanede satılıyormuş ve herkes bu haptan çok memnunmuş....ben şuan bebiş düşünmüorum düşünürsem hemen kullanmayı düşünüorum valla:)) ilgililere duyrulur....

Hoşbulduk cnm sağol...İnşallah dediiğin gibi olur tüm isteyenlere ve banada uğur getirir bu topikkk

yaa kızlar birinin yazdığı bişeye baktım ağzım açık kaldı yaa ve paniğe kapıldım. bebeğine 27 haftaya kadr erkek demişler. son kontrolunda kız demişler. bizim veletinde böle olursa herbişeyi hazır kuzumun hem ben oğlum demeyede çok alıştım.

Dr.a evliliğin 5.ayında gittim cnm.Erken diceksiniz ama yaşımdan dolayı gittim.Malum 31 yaşındayım.Temel muayene de bi sorun çıkmadı rahim falan tertemiz dedi ama hormon testinde prolaktin yüksek çıktı.İlaç kullandım dr bekleyelim doğal yolla olsun dedi ama hala bişey yok...

canım eşimin amcasının hanımı 8 aya kadar kız zannediyorlarmış..dokor hep kız demiş :)) sonra bi doğmuş ki erkekk herşeyini değiştirdiler valla:)

Valla cnm bu olayı bizzat yiğenimde yaşadık biz..Bırak 27 haftayı doğacağı güne kadar bizede kız dediler...Herşeyi pespembe oldu garibimin..Çocuk bi doğdu erkekkTabi bütün aile şoktayız...Oluyor kısacası böyle şeyler...

funda 30 hoşgeldin kız sende vardın eskiden topikte ama kaçtın.

benimkiler hala gelmedi yangın yeriyim yokh ne güzel rahatlamışsındır bende bi rahatlasam offffff

prolaktinin yüksek olması engelliyor diye biliyorum. bnce tekrar baktır. inş normal seviyededir. bnde pko vardı tedavimi oldum 6 ay ara verdm ve bebeğime kavuştum 13 ay sonra. inşallah isteyen herkes kavusur.

canım eşimin amcasının hanımı 8 aya kadar kız zannediyorlarmış..dokor hep kız demiş :)) sonra bi doğmuş ki erkekk herşeyini değiştirdiler valla:)

amann allahımm. nasip kısmet artık. ölede olsa bölede olsa çok şükür benmle sağlıklı yavrum. neseki doktorla anlaşma yaptık kız olursa tüm masrafla ona ait aramzda bu konu geçmişti daha önce sonradan cinsiyeti farklı bişi olurmu diye

şu tansiyonumda oynamasa bomba gibiyim de arada döndürüyor işte heyecanıma tempoma dayanamıyor vücudum:):)

hadi yaaa bizde içsek mi acaba yan etki falan yaparsa bide

canım bende bir örnek vereyim yiğenimin doğumunda sezryanlı bir kadın getirdiler 9 ay boyunca kız demişler doğduğunda simsyah saçlı bir erkek getirdiler herkes şoktaydı olabiliyor böyle şeyler ama bizim tosunun pipisi yanıltmaz doktorları

bekle bakalım canım 1 seneyi doldur sonra doktorlar işini bilir zaten ,

yaaa kızlar benim doktorum bana hiç hormon testi yapmadı neden acaba ya benimde değerlerim yüksekse 6 aydır boşuna mı uğraşıyorum ben kafam karıştı yaaa

kızlar bana bişey deyin yaw hala olmadım bu hiç normal bi durum değil benim için bülentin sekreterini aradım 14 aralığa randevu aldım yarında gelmezse cepten arayıp iş çıkışı gitsemmi bide

kızlar bana bişey deyin yaw hala olmadım bu hiç normal bi durum değil benim için bülentin sekreterini aradım 14 aralığa randevu aldım Yarında gelmezse cepten arayıp iş çıkışı gitsemmi bide

allah allah, seb bi daha kan testi versene canım yarın falan olmazsan olmadıkça aralıklarla ver bakalım belki hamilesin geç döllenme oldu yavaş yükselecek dün değerin kaç çıktı

funda 30 hoşgeldin kız sende vardın eskiden topikte ama kaçtın.

benimkiler hala gelmedi yangın yeriyim yokh ne güzel rahatlamışsındır bende bi rahatlasam offffff

Sorma yavrum bi rahatladım kiiiiiiiiiiii ah bide ağrılarım olmasa şimdi
artık onlarada şükür geldi ya sağ sağlim laf etmeyeceğim valla :)

kızlar bana bişey deyin yaw hala olmadım bu hiç normal bi durum değil benim için bülentin sekreterini aradım 14 aralığa randevu aldım yarında gelmezse cepten arayıp iş çıkışı gitsemmi bide

Haticem durr sanki ol daha dün gittin bişey olsaydı söylerdi doktor
ya geç dölleniyosun yada stresten gecikti kuşum sakin :)
bikaç gün daha bekle eğer hala gelmezse pzt yeni doktora gidersin bence.

Bu arada funda30 hoşgeldin canım,
Hatırladım ben seni Temmuz topiğinden nasılsın?
Naz75 vardı hatta o da ne geyik kızdı ya, bebek gelmedi diye kızdı topici fln terketti :)
Bu ay bende düşünmüyor değilim hiçbirşey takip etmeyip foruma bile girmeyip önceki yaşantıma geri dönsem gelirmi acaba bu bebek :)

vayyy hain terkedeceksin demek ki bizi bir velet yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…