- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.981
sen devam et görşrz tabi kızlar fundamı sizinle bırakıyrm fundacım çok memnun kalıcaksın kızlardan emin ol yemek yapmam gerek görşrz inş sonra a.e.olun öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
heyyy haticeeee varmı gelen giden bişiler....?
yokhh karalar bağlamayamı gittin nerelerdesn ya sesin kesildi?
melekcim dikkat et kendine...
funda hoşgeldin cnm inş sende kavuşursun bebeğine sanslı bi topictesin burda hamile çıkarıyoz milleti.:)
serpillllll sana bişi diyemiom yaa çok formundasın herzamanki gibi... tü tüü tüüü maşallahh.....
güle güle canım sende allah a emanet ol öpüyorummmm:)
topiğimiz uğurludur çoğumuz hamiş :) ben yokh ve haticem bekliyoruz halen ama haticemin daha kırmızıları gelmedi umutluyuz:)
doktora göründün mü bi sorun mu var yoksa zamanı gelmedi de bekletiyor seni velet:)
canım eşimin amcasının hanımı 8 aya kadar kız zannediyorlarmış..dokor hep kız demiş :)) sonra bi doğmuş ki erkekk herşeyini değiştirdiler valla:)yaa kızlar birinin yazdığı bişeye baktım ağzım açık kaldı yaa ve paniğe kapıldım. bebeğine 27 haftaya kadr erkek demişler. son kontrolunda kız demişler. bizim veletinde böle olursa herbişeyi hazır kuzumun hem ben oğlum demeyede çok alıştım.
yaa kızlar birinin yazdığı bişeye baktım ağzım açık kaldı yaa ve paniğe kapıldım. bebeğine 27 haftaya kadr erkek demişler. son kontrolunda kız demişler. bizim veletinde böle olursa herbişeyi hazır kuzumun hem ben oğlum demeyede çok alıştım.
Dr.a evliliğin 5.ayında gittim cnm.Erken diceksiniz ama yaşımdan dolayı gittim.Malum 31 yaşındayım.Temel muayene de bi sorun çıkmadı rahim falan tertemiz dedi ama hormon testinde prolaktin yüksek çıktı.İlaç kullandım dr bekleyelim doğal yolla olsun dedi ama hala bişey yok...
canım eşimin amcasının hanımı 8 aya kadar kız zannediyorlarmış..dokor hep kız demiş :)) sonra bi doğmuş ki erkekk herşeyini değiştirdiler valla:)
heyyy haticeeee varmı gelen giden bişiler....?
yokhh karalar bağlamayamı gittin nerelerdesn ya sesin kesildi?
melekcim dikkat et kendine...
funda hoşgeldin cnm inş sende kavuşursun bebeğine sanslı bi topictesin burda hamile çıkarıyoz milleti.:)
serpillllll sana bişi diyemiom yaa çok formundasın herzamanki gibi... tü tüü tüüü maşallahh.....
kızlar selam herkeseee balıklama dalıcam ama bişi söylemek istiorum :)
bizim ferdat85 vardı hatırlarsınız.....onunla başka topiktede karşılaşıorum bazen kendisi hayıt otu hapı kullanmış ve onunla hamile kaldı...eczanede satılıyormuş ve herkes bu haptan çok memnunmuş....ben şuan bebiş düşünmüorum düşünürsem hemen kullanmayı düşünüorum valla:)) ilgililere duyrulur....
yaa kızlar birinin yazdığı bişeye baktım ağzım açık kaldı yaa ve paniğe kapıldım. bebeğine 27 haftaya kadr erkek demişler. son kontrolunda kız demişler. bizim veletinde böle olursa herbişeyi hazır kuzumun hem ben oğlum demeyede çok alıştım.
Dr.a evliliğin 5.ayında gittim cnm.Erken diceksiniz ama yaşımdan dolayı gittim.Malum 31 yaşındayım.Temel muayene de bi sorun çıkmadı rahim falan tertemiz dedi ama hormon testinde prolaktin yüksek çıktı.İlaç kullandım dr bekleyelim doğal yolla olsun dedi ama hala bişey yok...
funda 30 hoşgeldin kız sende vardın eskiden topikte ama kaçtın.
benimkiler hala gelmedi yangın yeriyimyokh ne güzel rahatlamışsındır bende bi rahatlasam offffff
kızlar bana bişey deyin yaw hala olmadım bu hiç normal bi durum değil benim için bülentin sekreterini aradım 14 aralığa randevu aldımYarında gelmezse cepten arayıp iş çıkışı gitsemmi bide
funda 30 hoşgeldin kız sende vardın eskiden topikte ama kaçtın.
benimkiler hala gelmedi yangın yeriyimyokh ne güzel rahatlamışsındır bende bi rahatlasam offffff
kızlar bana bişey deyin yaw hala olmadım bu hiç normal bi durum değil benim için bülentin sekreterini aradım 14 aralığa randevu aldımyarında gelmezse cepten arayıp iş çıkışı gitsemmi bide
bu arada funda30 hoşgeldin canım,
hatırladım ben seni temmuz topiğinden nasılsın?
Naz75 vardı hatta o da ne geyik kızdı ya, bebek gelmedi diye kızdı topici fln terketti :)
bu ay bende düşünmüyor değilim hiçbirşey takip etmeyip foruma bile girmeyip önceki yaşantıma geri dönsem gelirmi acaba bu bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?