Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günayyydınnnn....

sabah sabah gergin başladım yaa... bu işler beni öldürecek.:)

hilalcim maşallah bebeğine kocaman olmuş.
haticeee durumun ne cnm bütün haftasonu aklımdaydın....
serpil melek nasılsınız...

günaydın canım , hayırdır ne oldu yine...

iyidir güzelim ne olsun , haftason çok yoruldum temizlik hak getire:)
hatice yi bende merak ediyorum....

benim değer 260 ken düştü bebek kimyasal olmuş oldu.. ama 9 ay sonra, eğer devam etseydi o bebeğin doğması gereken ay ben tekrar hamile kaldım şimdi 8 hafta 3 günlük hamileyim darısı başına

hilalcim Rabbim bir daha yaşatmasın boşver eskileri unut bebişin seninle artık 7 ay sonra da kucağında:):)

Kızlarrrrrrr Günaydın

naber nasıl geçti haftasonu ben çok yoruldum 2 gün de misafirim vardı

hatice yokmu hala merak ettim onu

kızlar rüyamda boş bir buzdolabına bir tane yumurta koyuyordum :)

rüyada yumurta görmek evli kadının çocuk sahibi olması anlamına geliyormuş

günaydın kuzucum nasılsın,
ben de yorldum haftasonu temzilik yaptım hiç dışarı çıkmadım

iyi değilimmmmmmmm çok zor uyandım pzt sendromundayım kuzum

brzdan da toplantıya giricem gergin olucak işler kötü bakalım :)

şöyle hiçbişey yapmadan bi haftasonu yatmak istiyorum bi olmuyo dimi cnm yaaa...

Bu arada rüya süpermiş hadi inşşş :)

ben haftasonu bi evi süpürdüm başkada bişi yapmadım kızlar yattım valla ilk defa bu hafta:) yatmaktan oturmaktan ne yerim ağrıdı

serpilcim sabah sabah atölyeden arayıp sinirlerimi hoplattılar. tekstil berbat bi sektör:) hertürlüsü var içinde

bugün hepiniz yorgunsunuz yaa nerde enerjiniz... bn yaşar açtım onu dinliyorum bu adam enerji veriyor bana...

gel benmle çok çok uzaklara hüzünlerini bi parça aşkla değiştir.
gel benmle bilinmez duraklara mevsimlerimi bir dalga yaza dönüştür...
bırak dudaklarından benler okunsun..bırak ellerim saçlarına dokunsun....
bırak kulaklarımda sesiz ulusun ... bırak ellerim saçlarına dokunsun...
söz veriyorum herşey çok güzel olacak sadece sen ve beeeennnnnnnnnn....

gerilme kuzum yaa rahat ol bak ben varım, bi beste yaparım sana kendine gelirsin

ben geçen ay bir haftasonu iş yapmadım onda da yumurtluyordum yorulmayayım diye bi halta yaramadı
cumartesi cam çerceve giriştim valla tül perde ne var ne yok yıkadım çatlada patl yumurta dedim

yumurta bide erkek çocuk demek arkadşaımda bilezik takarken görmüş beni rüyasında o da erkek demek, bu kadar rüyanın üzerine kızım olursa kesin erkek gibi olacak:)

işin zor o zaman güzelim Allah kolaylık versin,
yprgunum ama iyiyim gayett enerjiğim yumurtam rüyamada girdi sağolsun çok seviyorum zaten onu

benim beyaz yumurtammm
bıdı bıdı bıdı bıdı yumurtammm

kızlar herkese günaydın çok kötü bikaç gün geçirdim ama şimdi iyyim annemler yanımda geldiler.meğer ben hamileymişim düşmüş kanamam var sancım var o kadar.cuma gecesi çok sancım oldu cumartesi dr gittim.herşeyde bi hayr vardır

neeeeeeeeeeeeee nasıll yaniiiiiiiiii şoktayımmmmmmmmmmmmm

cnmmm dondum kaldım yaa...
şimdi nasılsın iyimisin. tabiki herşeyde vardır bir hayır. dikkat et kendine. bizede bişiler yaz

hatıcem bende boyle bır haber beklemıyordum sok oldum dr mu dedı yanıde ne dedı madem kanda neden cıkmadı neden dusmus yaaa ıyıce acıkılasana suanda nasılsın pekı

yyaaaaa sayfayı yenıleyıp duruyorum ama kımse bısıcık yazmıyor hatıcem yogunsunda ınadına heralde hay allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…