- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.061
yyaaaaa sayfayı yenıleyıp duruyorum ama kımse bısıcık yazmıyor hatıcem yogunsunda ınadına heralde hay allahım
haticem iyisin dimi bitanem , moralin nasıl üzülme ne olur , neden böyle oldu yaaa cümle kuramıyorum şuan
iyiyim canım bende anlamadımki sadece çok sancım vardı kasıklarımda ben normaldede ağrılı olurum çok. Hastalandım sandım ama çok sancım olunca acile gittik yukarıya muayene etiler düşük geçirmişdin dediler bületti aradım hastanedeydi o geldi yanıma muayene etti falan bi tonda azar yedim.karnımda bakmıştı o gece fatih.alltan muayene oldum.iyyim sadece kasıklarımda sancım var o kadar.
iyiyim canım bende anlamadımki sadece çok sancım vardı kasıklarımda ben normaldede ağrılı olurum çok. Hastalandım sandım ama çok sancım olunca acile gittik yukarıya muayene etiler düşük geçirmişdin dediler bületti aradım hastanedeydi o geldi yanıma muayene etti falan bi tonda azar yedim.karnımda bakmıştı o gece fatih.alltan muayene oldum.iyyim sadece kasıklarımda sancım var o kadar.
Rüyada kolye görmek, takmak
Rüyada kolye görmek, Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder.
Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder. Güzel bir eviniz ve anlayışlı bir eşiniz olacak.
Kolye görmek, kiz çocugu ile yorumlanir. Bir kadinin rüyasinda boynuna kiymetli bir kolye taktigini görmesi, bir kiz çocugu doguracagina isarettir.
malum bugun cınsıyet ogrenıcez
aaaa hadi hayırlısı canım kız lazım topiğe , Allah gönlüne göre verisn bitanemmm:)
bende yumurta gördüm canım , boş bir buzdolabına bir tanecik beyaz yumurta koyuyordum , evli kadının çocuk sahibi olacağı anlamına geliyormuş hem de erkek hayırlısı olsun artık:)
Kızlar iyyim yani düne göre iyyim.yapacak bişi yok.bundada bi hayr vardır bizim görmediğimiz.ay sonu olduğu için yoğunum bi kaç gün böyle olur ayı kapatana kadar.
kızlar herkese günaydın çok kötü bikaç gün geçirdim ama şimdi iyyim annemler yanımda geldiler.meğer ben hamileymişim düşmüş kanamam var sancım var o kadar.cuma gecesi çok sancım oldu cumartesi dr gittim.herşeyde bi hayr vardır
okudum cnm cok guzelmıs ruyan hayırlısı olsun bu ay ıns allah hayırlara cıkarsın
Nasıl yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu neeeeeeeeeeeeee
ay sinir bastı nasıl olur nasıl hamilesinde anlamaz o doktorlar
şaka mı bu
canım dış gebelik falan olmasın yada ne bileyim başka çeşit nasıl anlaşılmazki
E kürtaj yapmadılar mı canım nasıl olmuş neden düşmüş yada ne diyorlar
çok üzüldüm ne desem bilemedim ben kaldım haticem ya
dediğin gibi bunda da bi hayır vardır ne olur üzme kendini
demekki olabiliyomuş bak yine olucak
Rüyada kolye görmek, takmak
Rüyada kolye görmek, Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder.
Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder. Güzel bir eviniz ve anlayışlı bir eşiniz olacak.
Kolye görmek, kiz çocugu ile yorumlanir. Bir kadinin rüyasinda boynuna kiymetli bir kolye taktigini görmesi, bir kiz çocugu doguracagina isarettir.
malum bugun cınsıyet ogrenıcez
Isyan etmek haşa.ama duramıyorum resmen canım yanıyor.içimde bişey var sanki oturdu resmen aktığını hissediyorum.hani böyle sevdiğin birini kaybedersinde canın acır anlatamazsın bende öyleyim.okadar çok istiyorumki anlatamam demekki bu kadar çok bişeyi istemiyceksin.sadece canım acıyor.neden ben diyorum neden.milyonlarca insan içinde niye ben ya bi taş düşse gelir beni, bulur kimseye bişey olmaz olan bana olur herşey beni bulur anasını satayım.
Isyan etmek haşa.ama duramıyorum resmen canım yanıyor.içimde bişey var sanki oturdu resmen aktığını hissediyorum.hani böyle sevdiğin birini kaybedersinde canın acır anlatamazsın bende öyleyim.okadar çok istiyorumki anlatamam demekki bu kadar çok bişeyi istemiyceksin.sadece canım acıyor.neden ben diyorum neden.milyonlarca insan içinde niye ben ya bi taş düşse gelir beni, bulur kimseye bişey olmaz olan bana olur herşey beni bulur anasını satayım.
cnm bunları senmı yazdın yoksa serpıl arkadan taktıkmı verdı bu senın cumlelerın deıl serpılın ısyanı gıbı
aman cnm sakın ısyankar olma bak hepımız bebek kaybettık oyle dusukte deıldı catallara yatıp kurtaj olduk tmm asla senı kolaylamıyorum allah yardımcın olsun ama ılk bebegını dusuren sen deılsın ve aslada son olmuycaksın bence senın hamıle kala bıldıgın ıcın sukretmen gerekıyor demekkı yıne hamıle kalabıleceksın
sana yakıstıramadım bukadar gcsuzlugu dun bı topıkte 27 haftalık bebegını kaybeden bırını okudum dusune bılıyormusun sımdı halımıze sukredelım olurmu ve sabrını dılıyelım allah sabır versın cnm tez zamanda kucagını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?