Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticem merakla senin haberini bekliyordum
ama böyle birşey duyacağım aklımın ucundan geçmemişti
hayırlısı olsun inş. doktor ne dedi peki her kanama düşük olmayabilir

haticem iyisin dimi bitanem , moralin nasıl üzülme ne olur , neden böyle oldu yaaa cümle kuramıyorum şuan

iyiyim canım bende anlamadımki sadece çok sancım vardı kasıklarımda ben normaldede ağrılı olurum çok. Hastalandım sandım ama çok sancım olunca acile gittik yukarıya muayene etiler düşük geçirmişdin dediler bületti aradım hastanedeydi o geldi yanıma muayene etti falan bi tonda azar yedim.karnımda bakmıştı o gece fatih.alltan muayene oldum.iyyim sadece kasıklarımda sancım var o kadar.

ahh canım yaa kıyamam sanaaa, peki o gün fatih alttan muayene etseydi farkeder miydi acaba , etiler düşük ne peki canım aşırı kanama mı oldu tamamen atabildin mi peki kürtaja gerek görmediler ?

Rüyada kolye görmek, takmak

Rüyada kolye görmek, Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder.
Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder. Güzel bir eviniz ve anlayışlı bir eşiniz olacak.

Kolye görmek, kiz çocugu ile yorumlanir. Bir kadinin rüyasinda boynuna kiymetli bir kolye taktigini görmesi, bir kiz çocugu doguracagina isarettir.

malum bugun cınsıyet ogrenıcez

Kızlar iyyim yani düne göre iyyim.yapacak bişi yok.bundada bi hayr vardır bizim görmediğimiz.ay sonu olduğu için yoğunum bi kaç gün böyle olur ayı kapatana kadar.

ahh cnm benım yaaa cok gecmıs olsun ne dıyım bak cok sukur hamıle kalabılıyomussun demek alttan baksaydı keseyı gorurdu oylemı keske keske desemde nasıpten ote koy yok

aaaa hadi hayırlısı canım kız lazım topiğe , Allah gönlüne göre verisn bitanemmm:)

bende yumurta gördüm canım , boş bir buzdolabına bir tanecik beyaz yumurta koyuyordum , evli kadının çocuk sahibi olacağı anlamına geliyormuş hem de erkek hayırlısı olsun artık:)

okudum cnm cok guzelmıs ruyan hayırlısı olsun bu ay ıns allah hayırlara cıkarsın

Kızlar iyyim yani düne göre iyyim.yapacak bişi yok.bundada bi hayr vardır bizim görmediğimiz.ay sonu olduğu için yoğunum bi kaç gün böyle olur ayı kapatana kadar.

canım benim melekte düşük yapmıştı biliyorsun peşinden hemen hamiş kaldı, inşallah sende öyle olacaksın Rabbim böylesini nasip etmiş ama ne mutlu hamile kalabiliyorsun....bide aklıma senin şu kasım -aralık olayı geldi

Nasıl yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu neeeeeeeeeeeeee
ay sinir bastı nasıl olur nasıl hamilesinde anlamaz o doktorlar
şaka mı bu
canım dış gebelik falan olmasın yada ne bileyim başka çeşit nasıl anlaşılmazki
E kürtaj yapmadılar mı canım nasıl olmuş neden düşmüş yada ne diyorlar
çok üzüldüm ne desem bilemedim ben kaldım haticem ya
dediğin gibi bunda da bi hayır vardır ne olur üzme kendini
demekki olabiliyomuş bak yine olucak

Isyan etmek haşa.ama duramıyorum resmen canım yanıyor.içimde bişey var sanki oturdu resmen aktığını hissediyorum.hani böyle sevdiğin birini kaybedersinde canın acır anlatamazsın bende öyleyim.okadar çok istiyorumki anlatamam demekki bu kadar çok bişeyi istemiyceksin.sadece canım acıyor.neden ben diyorum neden.milyonlarca insan içinde niye ben ya bi taş düşse gelir beni, bulur kimseye bişey olmaz olan bana olur herşey beni bulur anasını satayım.

kızlar ben cıkıyorum bırz ıslerım var sonra dr yolcusuyum dua edın cınsıyetınden once saglıklı haberını alabılayım bebegımın dr hersey yolunda desın ıns opuyorum sızı cok gelınce yazarım
serfıkım kusmalara devam cıldırtıyor benı ama bısı yapamıyorsun zormus cok onu anladım neyse sukur bugunume

yokhh ben 5 dk ekrana kilitlendim kaldım hiç beklemiyordum....

haticem yaa anlamadım valla ben bişi bu işten. hamileydin madem neden kanda çıkmadı. acaba geç döllenme olayı vardıda döllenemedimi yumurta. ozamn alttan muayene olsanda görülmezki kese kandaki değer 300leri geçtiğinde kese görünüyor. allam yaa bu ne oluyo şimdi. iyice allak bullak oldum. hayırlısı herşeyin cnm. sende melek gibi hemencik beklemeden kavuşursun inş meleğine tekrardan.

hayırlısı olsun tansel ama kendini kaptırma cnm rüyalara bnde hep kız bebeğe işaret eden rüyalar görüyodum ama pipili çıkıt ama kız lazım topice yani. güzel haberlerle gel inş.

ne b.ktan bi gün beeeeeeeeee

cnm bunları senmı yazdın yoksa serpıl arkadan taktıkmı verdı bu senın cumlelerın deıl serpılın ısyanı gıbı
aman cnm sakın ısyankar olma bak hepımız bebek kaybettık oyle dusukte deıldı catallara yatıp kurtaj olduk tmm asla senı kolaylamıyorum allah yardımcın olsun ama ılk bebegını dusuren sen deılsın ve aslada son olmuycaksın bence senın hamıle kala bıldıgın ıcın sukretmen gerekıyor demekkı yıne hamıle kalabıleceksın
sana yakıstıramadım bukadar gcsuzlugu dun bı topıkte 27 haftalık bebegını kaybeden bırını okudum dusune bılıyormusun sımdı halımıze sukredelım olurmu ve sabrını dılıyelım allah sabır versın cnm tez zamanda kucagını doldursun

acımaz mı güzelim offf offf senelerdir bekliyorsun ama Rabbm böyle uygun gördü , başlangış oldu kötü oldu ama peşi güzel gelecek inanıyorum melek gibi sende hemen hamile kalacaksın belki böyle olması gerekiyordu hamile kalman için ne biliyim işte , o gün doktor neden üstten baktı , bebek neden tutunamamış bişey dedi mi doktorun sorun mu varmış, kürtaj olmadın dimi canım benim , lütfen içini ferah tut senin sınavın çok büyük ama mükafatını da alacaksın bitanem

haticee isyan bayraklarını çekmişsin yavru hemen ya. bak ne güzl hamile kalabiliyorsun demekki. buna şükür olsun. can acını anlayabiliyorum cnm allah bidaha yaşatmasın. lütfn topla kendini.

ağzına sağlık selmacım ne güzl demişsin. allah korusun bebeklerimizi bizleri. bebeğini kaybeden o arkadaşada allah sabırlar versin ne zor bi durumdur. rabbm kimseyi bunlarla sınamasın.

saldım yaşları yaa biri beni durdursun çok kötüyüm... saçma sapan rüyalar görmüştüm gece zaten ama bu haberi beklemiyodum ki....

hayırlısı olsun tansel ama kendini kaptırma cnm rüyalara bnde hep kız bebeğe işaret eden rüyalar görüyodum ama pipili çıkıt ama kız lazım topice yani. güzel haberlerle gel inş.

ne b.ktan bi gün beeeeeeeeee[/QUOTE]

esma sana anlatcam anlatcam hep konu karıstı gecen demıstınya cınsıyet te yanılma yaparmı drlar
cok sevdıgım arkadasımın ablası bursanın ıyı erkek dr larından bırıne gıttı 9 ay boyunca neyse dr bebek kız dıyor hep hersey ona gore alınıyor neyse dogum baslar baba kapıda ebe cıkıyor babaya gozunuz aydın nur topu gıbı oglunuz oldu dıyor baba sok nasıl olur benım kızım olucaktı dıyor yooo beyfendı oglunuz oldu dıyor unutmadan ozel hastane bıde dogum yanı bebek karısmaz
neyse sezeryan oldugu ıcın arkadas yarı uyanık kızım nasıp dıyor kardesıde ne kızı abla senın oglun oldu dıyor ve arkadas yarın narkoz halıyle hastaneyı ayagı kaldırıyor bebegımı degıstırdıler benım kızım olcaktı kımse cıkmasın hastaneden dıyor neyse oglunu getırıyolar ne kıoklaya bılmıs o an ne baka bılmıs nezaman ayıldım ıyıce drla konustum ıkna oldum dıyor ve ısım olmak uzere herseye sıl bastan baslıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…