- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.421
bugn çok dehşet içerikli konuşmalar yaptınız oğluma kötü örnek olmayın bakım:)
gittinz hepinz demi bnmde son 25 dk kaldı. Karnım açıktı:)
yeni bi haftaya başladık haftalık bültenleri okudum. Bu haftadana itibaren daha bilinçli hareketler etmeye başlıcakmış bebeğim buna mutlu oldum....:)
naber ben hurr
kızlar bişi sorabilirmiyim mesigna iğne yaptıran varmı ben en son haziranda yaptırmıştım 5 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum çocuğum var ama yine istiyoruz kalamıyorum hamile ne kadar zamanda kalınır acaba:18::18:
hur ve kuklıko hoşgeldiniz...
melek nasılsın cnm. doktora gitmiştin durumunuz nasıl bişiler yazdıysanda kaçırmış olabilirim:)
hur korunmayı bıraktıktan hemen sonra olacak diye bişi yok bildiğim kadarıyla. en az 6 ay geçmesi lazım diye biliyorum daha 5 ay olmuş. inşallah çok bekletmez seni kuzun...:)
teşekkürler kızlar rahatladım biraz
s.a esmacım yok yazmadım kimse yoktu tatlım bebişim iyiydi çok şükür ilk hareketini gördk ama kalp atışını tekrar dinletmedi zararlıymş hatta öncekinide duymasaydınız keşke dedi agız acılıgıda normal dedi bi süre oluyr dedi bende korktum dedm normal ama dedi bi kaç açıklama yaptı rahatladık bide tekrar progestan verdi şu sıralar bişey olursa olur olmazsa zaten süreci atlatmış olucaksın dedi bide 2 li test zamanını söyledi böyle esmacım çok şükür yani iyiyim şu an
kalp atışını dinlemenin zararlı olduğunu ilk defa duydum cnm. bize her kontrolde dinletiyo doktor k kalp atım sayısına bakıyo. ama neyseki iyisiniz çok sevndm cnm. az kaldı 12 hftayı atlattıktan sonra büyük tehlike gitmiş oluyor. inş. hep böle sağlık verir rabbim.
yokh günaydınnn bugn hava daha güzel düne göre cnm yaa bnde üşümedm bu sabah
kalp atışını dinlemenin zararlı olduğunu ilk defa duydum cnm. bize her kontrolde dinletiyo doktor k kalp atım sayısına bakıyo. ama neyseki iyisiniz çok sevndm cnm. az kaldı 12 hftayı atlattıktan sonra büyük tehlike gitmiş oluyor. inş. hep böle sağlık verir rabbim.
yokh günaydınnn bugn hava daha güzel düne göre cnm yaa bnde üşümedm bu sabah
Ay canım nne bileyim zaten metrodan inip 2 adım yürüyorum onda da dondum anlamadım bende :)
Melekçiiim bebişini görmüşsün çok sevindimmmmm gözün aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?