- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.441
allah razı olsun canım ya çok şükür ayyy şu sıkıntılı anlarıda atlatsam tam sevncem inş hayırlısıyla onuda atlatırız darısı başınıza deryacım ya inan çok istyrm
Canım atlatıcaksın az kaldı bişiycik olmıycak
İnş darısı bizimde başımıza sizinkilere kardeşş getiricez yalnız kalmasın yavrucaklar :)
s.a günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topik kimse yok bak seni bugün ilk ben açıyorm kıymetimi bil
günaydddınnn!!!
güzel bir gün olur inşallaahhh:) yoğun olmayan, stressizzz....
s.a esmacım yok yazmadım kimse yoktu tatlım bebişim iyiydi çok şükür ilk hareketini gördk ama kalp atışını tekrar dinletmedi zararlıymş hatta öncekinide duymasaydınız keşke dedi agız acılıgıda normal dedi bi süre oluyr dedi bende korktum dedm normal ama dedi bi kaç açıklama yaptı rahatladık bide tekrar progestan verdi şu sıralar bişey olursa olur olmazsa zaten süreci atlatmış olucaksın dedi bide 2 li test zamanını söyledi böyle esmacım çok şükür yani iyiyim şu an
Canlarım günaydınnnnnnnnnnnn,
ay ne soğuk hava yaaa işe gelene kadar dondum :)
a.s canım nasılsın, toplandık bak:)
günaydın fıstık ve yakışıklısı , aybaşı bugün çok mutluyum :):)
ben sana demiştim özgecim gebelikten o ağız acılığın çok şükür bebişimiz iyi :):)
günaydın bebek naber, gel bi sarılayım da ısıtayım seni
hoşgeldn serpilcim ayyy allah razı os-lsun canım ya napayım ilkten sonra korku oluyo işte ama atlatıcaz inş hayırlısıyla dün yine çıkarmışsınız hunileri
bugün 8.gün..
göğüslerime dokunamıyordum sabah namazda..
şimdi daha iyiyim..
sabır dilek 10 günü tamamla test yap ...
günaydın kızlar ve anneler.. :)
günaydın dilek
bence sen hamilesin yarın test yapsan iki gün sonra haftasonu oluyor biz nasıl öğreneceğiz hamile olduğunu:)
ne kardeşi kııııııııııııııı beşik kertmesi arıyoruz bizimkilere hadi çalışın bi an önce
a.s canım nasılsın, toplandık bak:)
günaydın fıstık ve yakışıklısı , aybaşı bugün çok mutluyum :):)
ben sana demiştim özgecim gebelikten o ağız acılığın çok şükür bebişimiz iyi :):)
günaydın bebek naber, gel bi sarılayım da ısıtayım seni
günaydın kuzucuklarım;melekçim bak herşey yolundaymış çok sevindim
yokhgel sıccaık kahve ısmarlıyım sanada için ısınır ama düne göre daha iyi burası
lugesma tosunpaşam nasılllar tansiyon nasıl senin bu arada
serpillllllll
dilek inşallah hamilesindirde bu aya güzel başlarız
hurr yinemi sen yaww hani bikere benim çocuğum vardı sizinde varmı deyip gitrmiştiya işte bu hoşgeldin
inş canım ya çok sagol millet girse bunlar delirmş dicek valla kııııııııııııııııı deryada arasıra tam kopuyoatlatacaksın canım merak etme bi bakacaksın karnın kocaman olmuş , sonra yavrun kucağında :) dün çıldırdıkta aysonu diye yokh hunisini istedi :):)
canım nette bir yazı okudum adetin 1-2 gün geçmesinden sonra test çıkar dedi..
5.gün yaptım negatifti silik bile yoktu çok üzüldüm
10 günü tamamlayım diyorum ama zor duuryorum..
bir de ben cep telefondan bu siteye giriş yapamıyorum yaa..
yani misafir olarak okuyorum ama kayıtlı olmuyor sayfa boyutu büyük diyor hata veriyor
tlf.num samsung genoa ...
inşaallah hamileyimdir canım sata göre hesaplanırsa 6 haftalık inşaallah :))))))))))))))))
haklısın canım o kadar gecikmememiz lazım
ısıt beni yavrım valla dondum sabah ama şimdi klima altındayım sıcacık oldımm
Ayyy kaçıncıya açıyorum şu mesajı hep bişi oluyo kapıyorum sayfayı sinir geldi
yokhgel sıccaık kahve ısmarlıyım sanada için ısınır ama düne göre daha iyi burası
serpillllllll
hurr yinemi sen yaww hani bikere benim çocuğum vardı sizinde varmı deyip gitrmiştiya işte bu hoşgeldin
serpillllllll
melekcim uyku düzenin çok bozuluyo bn 10 haftadan sonra başlamıştım deli gibi uyumaya. sonra uyuyamamaya başladım şimdide geceleri uyuyamıyorum. karma karışık oluyo tüm düzenin. takma bunları kafana.
serpilcim günaydınn hoşgeldin...ay başı ewet zaman ne çabuk geçiyo yaa demi:) allah bozmasın mutluluğunu.
Günaydınnnnnnn toprağımmmmm,
Ay haticem kız ne güzel olurdu valla karşılıkı bi kahve şimdi şöyle sıcacık
sigara da tellendiririm ama ben ona göre
Aaaa bu hur o hurmu vayyyy biz nası unutmuşuz hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?